június 2016

Bale hosszú távra tervez

A Real Madrid minden követ megmozgat, hogy Gareth Bale szerződését meghosszabbítsák.

Bale heti fizetése £ 300,000 lesz, ami jelentősen hangsúlyozni fogja, hogy igenis ő a világ egyik legjobb futballistája, amit bizonyít is a Európa-bajnokságon.

A 26 éves játékos szerződéshosszabbításáról a tárgyalások elkezdődtek, és minden bizonnyal az elkövetkezendő három hétben ezt véglegesíteni is fogják.

Bale-nek még három éve van hátra a jelenlegi szerződéséből, azonban a Real Madrid szeretné bebiztosítani magát ezzel az üzlettel. Hisz a korábbi Tottenham játékos iránt igencsak sok az érdeklődő mindenhonnan, és ezzel az új szerződéssel végleg el tudná csitítani a kérőket a Királyi Gárda.

A Manchester United csapata volt a legélénkebb kérője sokáig, és volt időszak amikor úgy tűnt Bale nem érzi jól magát Madridban, azonban ez látszólag helyreállt és minden bizonnyal most elkötelezi magát hosszú távra.

Jelenleg az Európa-bajnokságon Chris Coleman által irányított Walesi válogatottjában csillog Bale, hiszen 4 mérkőzésen 3 gólig jutott már, és most a negyeddöntőben fognak összecsapni Belgiummal.

„Eljött a mi időnk, hogy bizonyítsunk. Mi képviseljük a hazánkat, ahol is még mindig versenyben vagyunk ami már önmagában is egy fantasztikus eredmény.” – mondta Bale.

Bale minden bizonnyal még a szezon kezdete előtt, aláírja az új szerződését a Real Madrid csapatával.

Merre tartasz Jesé?!

Minden bizonnyal a Real Madrid csapata a következő szezonra kölcsön fogja adni Jesé-t. Már csak az a kérdés, hol fog kikötni a spanyol támadó, hisz rengeteg klub jelentkezett már be érte a hírek szerint, ám a legesélyesebb, hogy marad a La Ligában.

Néhány nappal ezelőtt az Espanyol vezetősége nyíltan beszélt arról, hogy igen komolyan érdeklődnek Jesé iránt. Sánchez Flores az Espanyol új edzője nagy rajongója a fiatal támadónak és mindenképpen szeretné a csapatában tudni. A két klub között igen jó a kapcsolat, hisz nem egy játékos is megfordult már mindkét csapatban, mint például Casilla, Lucas Vázquez vagy épp Asensio.

Spanyol értesülések szerint azonban az Espanyol csapatának akadnak versenytársai ez ügyben. Szintén érdeklődik Jesé iránt a Valencia csapata is, Pako Ayestarán a Valencia menedzsere úgy fogalmazott a vezetőségnek, hogy a csapatnak ő a tökéletes játékos jelenleg. Az újdonsült edző próbál alacsony költségvetésből összeállítani egy versenyképes csapatot.

A Valencia csapatának meg van az oka az erősítésre, hisz igencsak fontos játékosok távozására számítanak Feghouli, Piattire vagy épp Negredo személyében. Tehát a cél egyértelmű a támadósort megerősíteni ennek érdekében már egy igazolást a Fenerbahce elnöke megerősített, miszerint Nani a következő szezonban Spanyolországban fog futballozni, minden bizonnyal a Valencia csapatánál. A következő célpont pedig Jesé.

Benítez az egykori Real Madrid edző jelölt a megüresedett állásra

Miután az angol válogatott kiesett az Európa-bajnokságról és Hodgson lemondott, máris találgatják az utódjai és az egyik jelölt az egykori Real Madrid edző Rafa Benítez.

A The Telegraph értesülései szerint az angol szurkolók nagy kedvence Rafa, nagyon sokan csodálják az országban és bíznak abban, hogy képes lenne az angol foci tudását felhasználni arra, hogy sikerekhez vezesse a válogatottat.

Az Angol válogatott Izland ellen 2-1 arányban veszített, ami azt jelentette, hogy búcsúzniuk kell az Európa-bajnokságról. Ami egy újabb sikertelen évhez vezetett, és ezt a szurkolók már nagyon unják. Ezek után várhatóan Roy Hodgson lemond a válogatott irányításáról, és ez azt jelenti, hogy keresni kell egy méltó utódot a megüresedett posztra.

Sok nevet repesgetnek a válogatottal kapcsolatban Allan Pardew, Klinsmann vagy épp Wenger, de az egyik legmeglepőbb mégis Rafa Benítez neve volt. A The Telegraph arról ír, hogy Benítez nagyszerűen ismeri az angol futballt és sok éven keresztül ott is edzősködött és jelenleg is a Newcastle United csapatát irányítja.

Sok lehetősége van az Angol válogatottnak, hogy megtalálják a megfelelő utódot, mégis sokan úgy vélik Rafa Benítez irányítása alatt újra sikeresek lehetnének.

Szezonértékelés Real Madrid 2015/2016

Szezonértékelés Real Madrid 2015/2016 - Madridista.hu

A Madridista.hu olvasói összefoglalták és értékelték a szezont.

A Real Madrid a szezont Rafa Benítezzel kezdte el, azonban hullámzó teljesítménye miatt hamar véget ért a madridi pályafutása. A spanyol szakember teljesítményét 2-esre értékeltétek. A szezon második felében Zinedine Zidane vette át az irányítást és új lendületet hozott a csapatba és végül elhódították a Bajnokok Ligája trófeát. A francia szakember idei munkáját 5-ösre osztályoztátok.

Iker Casillas távozása nagyon megrázta a madridistákat és nem tudták elképzelni ki lesz képes betölteni azt az űrt, amit a kapitány hátra hagy maga után. Nos, ezután elkezdődött a kapuskérdés a Királyi Gárdánál. A Manchester United és a Real Madrid mindenben megegyezett már csak a papírmunka van hátra, hogy véglegesítsék David De Gea és Keylor Navas klubcseréjét, ez volt tavaly nyáron. Azonban az utolsó pillanatban nem sikerült véglegesíteni az átigazolást így minden maradt az eredeti felállásban. Második számú kapusnak pedig az Espanyol csapatától érkezett Kiko Casilla.

Keylor fantasztikus szezonon van túl nagyban hozzá járult, hogy a Real Madrid így zárta az idényt így tehát nem meglepő, hogy a Costa Rica-i kapus teljesítményét 5-ösre osztályoztátok. Míg Kiko Casilla, aki egész idény alatt mindössze négyszer kapott lehetőséget bizonyítani, egy 3-as osztályzatot kapott tőletek.

Az év kapusa tehát egyértelműen nálatok Keylor Navas lett.

Jöjjenek tehát a védők. Mindenki azt várta, hogy eljött az idő az ifjú Varane számára és átveszi a helyét a kezdőcsapatban, azonban koránt sem mutatott meggyőző teljesítményt az idei szezonban, ennek köszönhetően ti is 3-asra értékeltétek a teljesítményét. Pepe, aki a helyét magabiztosan megtartotta még 33 évesen is a kezdőcsapatban remek formát mutatott egész szezon során az ő teljesítményét 4-esre értékeltétek. Sergio Ramos a mi kapitányunk, aki a Bajnokok Ligája döntőben ismét sorsdöntő gólt szerzett 5-ös osztályzatot kapott tőletek. Danilo Rafa Benítez igazolása volt és a Porto csapatában nagyon jó formát mutatott, azonban ezt nem tudta áthozni a Real Madrid csapatához, a brazil szélső teljesítményét 3-asra értékeltétek. Marcelo a mi „bohócunk”, aki egy igaz madridista, az ő teljesítménye ismét remek volt az idei szezonban ezt ti is így láttátok, hisz 5-ös osztályzatot kapott tőletek. Carvajal, aki a szezon elején kevés játéklehetőséget kapott Rafa Benítez irányítása alatt, ami a távozása után megváltozott és bizonyította is, hogy megéri bízni benne az ő teljesítményét is 5-ösre osztályoztátok. Arbeloa, aki a szezon közben bejelentette, hogy távozik a Real Madrid csapatától és még nem tudja hogyan tovább, de szép búcsút szeretne, ami meg is adatott neki a kevés játéklehetőség ellenére is sosem hallottuk panaszkodni az ő teljesítményét 3-asra értékeltétek. Nacho, aki minden poszton bevethető a védelemben mégsem tudta eddig alapemberré kovácsolni magát a Real Madridnál, aminek következtében fel is merült a távozása, az ő teljesítményét is 3-asra értékeltétek.

Az év védője nálatok Sergio Ramos lett.

Jöjjenek a középpályások. Kezdjük a sort Casemiro-val, aki a Porto csapatától érkezett vissza és óriási meglepetésre nélkülözhetetlenné vált a szezon során így nem meglepő, hogy a teljesítményét 5-ösre értékeltétek. Kroos játékára volt panasz, de lehet csak az előző szezonban tette nagyon magasra a mércét, hisz az idei formája sem volt gyenge ezt ti is bizonyítjátok, hisz 4-esre értékeltétek. James Rodriguez, aki az idén nem találta önmagát és sok kritika érte, a szezon során nem is egyszer a kispadon találta magát most meg a távozásáról pletykálnak, nos, az ő teljesítménye nálatok egy 3-as. Kovacic az Inter csapatától érkezett és Rafa irányítása alatt meg is kapta a lehetőséget, azonban Zidane kinevezése után már ez is csökkenni látszott a horvát középpályás teljesítményét 3-asra értékeltétek. A középpálya motorja Modric, aki mindig le tudja nyűgözni a madridistákat számotokra egyértelműen 5-ös osztályzatot kapott. Isco, aki hasonló cipőben jár egy kicsit, mint James, hisz ő is sokszor találta magát idén a kispadon azonban ő csereként néha többet tudott talán hozzátenni a játékhoz, ezért is kaphatott tőletek 4-es osztályzatot. Jöjjön végül Cheryshev, aki talán meg is kapta a lehetőséget és nem is, és amikor megkapta talán nem kellett volna, hisz tudja mindenki miért zárták a Real Madridot ki a kupából, eltiltása miatt nem léphetett volna pályára, ami talán végleg megpecsételte sorsát és kölcsönben el is igazolt a Valencia csapatához, az ő teljesítményét 2-esre értékeltétek.

Az év középpályása nálatok Modric lett.

Jöjjenek tehát a csatárok. Bale teljesítményére idén talán nem lehet panasz, azonban ti még többet vártok a walesi játékostól, hisz 4-esre értékeltétek az idei szezonját. Cristiano Ronaldo a Real Madrid gólzsákja, akinek talán idén volt egy kis hullámvölgye, de még így is rendszeresen a csapat hasznára vált, az ő teljesítményét 5-ösre értékeltétek. Karim Benzema, aki a botránya és a francia válogatottból való kimaradása ellenére is a legjobb madridi szezonját futotta, az ő teljesítményét 4-esre értékeltétek. Lucas Vázquez aki csak úgy berobbant a Real Madridba és jött, látott és lenyűgözött mindenkit a hihetetlen akarásával és küzdő szellemével az ő teljesítményét 4-esre értékeltétek. Jesé, akinek láthatólag több játéklehetőségre van, szüksége hisz látszólag kiesett a ritmusból nem találja régi önmagát, mégis többször is jól tudott beszállni a mérkőzésbe ezt értékeltétek is 4-esre.

Az év támadója nálatok Cristiano Ronaldo lett.

Most pedig következzenek a kérdésekre megadott válaszaitok eredményei.

Ki volt a legjobb igazolás a szezonban. Ugyebár Kovacic, Casilla, Lucas, Casemiro és Danilo közül lehetett választani. Ahogy ez a pályán is érződött, hisz ő kapta meg a legtöbb játéklehetőséget a szezon során közülük, ti is Casemirót választották a legjobb igazolásnak.

Az év legfájóbb eligazolásánál Illara, Iker, Khedira közül választhattatok. Ebben nincs semmi meglepő, számotokra a kapitány Iker Casillas távozása volt a legfájóbb.

Az év legszebb góljánál ti írhattátok meg, hogy melyik is volt számotokra a legszebb nem volt megadva választási lehetőség. Összességében a legtöbben arra jutottatok, hogy az idei év legszebb gólja a Barcelona elleni mérkőzésen a mindent eldöntő Cristiano Ronaldo találat volt.

Ugyanezt a Barcelona elleni mérkőzést választottátok meg az év legjobb Real Madrid mérkőzésének is. Ahol is Piqué góljával hamarabb előnybe került a Barcelona, de Benzema káprázatos mozdulattal egyenlíteni tudott. Majd Sergio Ramos piros lapja után emberhátrányban is képesek voltunk Cristiano Ronaldo góljával diadalmaskodni a katalánok felett.

Az év legrosszabb Real Madrid mérkőzése is szintén egy Barcelona elleni rangadó még a szezon elejéről, amikor is 4-0-s vereséget szenvedtünk.

Arra a kérdésre, hogy lesznek e érkezők a legtöbben Pogba és Morata nevét mondtátok. Álvaro már biztosan visszatér a Real Madrid csapatához, bár az még nem dőlt el marad is e vagy tovább adja a Királyi Gárda. Pogba érkezése az óta is téma a sajtóban, sőt az ügynöke is megerősítette, hogy folynak a tárgyalások, ám minden bizonnyal az Európa-bajnokság vége előtt nem tudunk meg többet.

A távozóknál is megemlítettek jó pár nevet. A legtöbben Kovacic távozásában vagytok biztosak, de ugyanakkor sokan mondtátok Jesé és James nevét is. Ezek közül a legtöbb hírt Kovacic és Jesé eligazolásáról lehetett olvasni. A hírek szerint míg Kovacic végleg távozhat Olaszországba, addig Jesé csak kölcsönben folytatná az Espanyol csapatában. James iránt érdeklődik a Manchester United, de a kolumbiai játékos nem szeretne távozni a Királyi Gárdától.

A legnagyobb csalódást számotokra az idei szezonban Danilo jelentette, aki a vártnál jóval rosszabbul teljesített idén.

A 2015/16-os szezon legjobb Real Madrid játékosa a ti szavazataitok alapján Cristiano Ronaldo lett.

A 2015/16-os szezonban a csapat teljesítményét összességében 4-esre osztályoztátok.

 

 

„A fiam Madridban? Ennek az esélye egyenlő a nullával.”

Neymar apja úgy tűnik, végleg lezárja a pletykákat, miszerint fia a Real Madridban kötne ki. Egy interjúban beszélt a jövőről a Fox-nak, amiben elárulta semmi esélye annak, hogy Neymart Real Madrid mezben lássuk játszani.

„Neymar a Barcelona játékosa. Van egy megállapodás a Barcelona csapatával, amit tiszteletben tartunk és semmilyen ajánlatot sem hallgatunk meg.” – mondta a játékos apja.

Sok pletyka látott napvilágot Neymar esetleges eligazolásáról és szóba is hozták máris a rivális Királyi Gárdával. Arra a kérdésre, hogy mennyi esélyt lát fia Real Madridba való igazolására azt válaszolta: „Úgy gondolom, hogy ennek a valószínűsége egyenlő a nullával.”

Emlékezzünk csak vissza még amikor Neymar a Santos csapatát erősítette Florentino Pérez minden követ megmozgatott, hogy szerződtesse a brazil csillagot, azonban ő mégis a Barcelona csapatát választotta. Hogy igazak e azok az állítások, miszerint megint megkörnyékezte a Real Madrid Neymart nem tudjuk biztosan, azonban azt tudjuk ha igaz is lenne nem tudjuk hova férne be, hiszen a BBC (Benzema,Bale, Cristiano) hármas kirobbanthatatlan a kezdőből. Túl sok csillag lenne ennyi posztra.

A Real Madrid megtalálta az „új Neymart”.

Ám hiába szeretné a Real Madrid megszerezni az „új Neymart” meg kell küzdenie a Manchester City-vel is, aki ugyancsak felfigyelt a fiatal brazil tehetségre.

A Királyi Gárda pár éve még minden követ meg akart azért mozdítani, hogy Neymart leigazolja a Santos csapatától, azonban a brazil csapatkapitány a rivális Barcelonát választotta. Tehát már egyszer lemaradtak egy tehetségről, és most nem szeretnének megint elkésni, így máris mindene követ megmozgatnak, hogy leigazolják Jesus Gabrielt.

Európa topcsapatok figyeltek fel Jesus Gabrielre, aki még mindössze 19 esztendős és a Palmeiras futballistája. A hírek szerint már egy ideje figyelemmel követik Jesus fejlődését azonban még nem léptek, most viszont el kell kezdeniük kapkodni, ha nem akarják Manchester City mezben látni a brazil csiszolatlan gyémántot.

Ugyanis a hírek szerint Pep Guardiola máris egy ajánlattal rukkolt elő a Palmeiras vezetőségnek, ami 17 millió fontról szól. Emellett természetesen a Barcelona, Juventus és a Bayern München is érdeklődik a játékos iránt.

Gabriel Jesus, akit a tehetsége miatt Brazíliában csak úgy neveznek az „új Neymar”, elárulta akkor lenne a legboldogabb, ha egyszer a Barcelona csapatában játszhatna. Nos, ezek után nem lesz egyszerű a többi csapatnak megszereznie Jesust, főleg a Real Madridnak.

Az Észak - Amerikai turné időpontja végleges, lehet készülni az előszezonra!

A Real Madrid számára még 33 nap van hátra, aztán kezdetét veszi a felkészülés a 2016-17-es szezonra!  Az első mérkőzésre 28.-án kerül majd sor, ahol az ellenfél a PSG csapata lesz, akikkel az utóbbi időkben rengetegszer találkozunk, rendszerint az összecsapások Real Madrid győzelemmel végződnek. A mérkőzést magyar idő szerint éjjel 1:30-kor fogják játszani. Majd ezután következik az új menedzserével, Antonio Contéval debütáló Chelsea  velük 21:00-kor fogunk játszani, egy érdekes mérkőzés elé nézünk. Végül a nyár talán legjobb barátságos mérkőzése fog következni, ahol a Real Madrid korábbi menedszerével, Carlo Ancelottival és a Bayern Münchennel találkozunk majd, ezt a meccset Augusztus 4.-én, 1:30-kor játsszák le, de érdemes lesz fent maradni, egy kiváló mérkőzésre számíthatunk.  Ezek a mérkőzések után az előszezon be is fejeződik, a csapat vissza utazik Madridba, hogy felkészüljön a Sevilla elleni UEFA Szuperkupa döntőre, melyet Augusztus 9.-én rendeznek Norvégiában. 

Harc Morata játékjogáért

Mint már tudjuk a Real Madrid él a visszavásárlási opciójával, és két év Juventusos karrier után visszatért, csak kérdés mennyi időre?

A klubnak dönteni kell, hogy mihez szeretnének kezdeni a fiatal spanyol támadó sorsával. Mindeközben várva a végső döntést több klubcsapat is erősen érdeklődik Morata iránt, aki remek formát mutat az Európa-bajnokságon.

Ezek közül az egyik klub a Chelsea. A The Telegraph értesülései szerint Roman Abramovich Bordeaux-ba utazott a minap, hogy megnézze a spanyol-horvát mérkőzésen Morata teljesítményét.

A Le 10 Sport már konkrét ajánlatról ír, miszerint a Chelsea egy 50 millió eurós ajánlatott tett a Real Madridnak, amit a spanyol gárda azonnal visszautasított és kihangsúlyozta 80 millió alatt nem áll szándékukban tárgyalni Morata sorsáról.

Antonio Conte a Chelsea jövőbeli menedzsere nagyon szeretné csapatában tudni Álvaro Moratát, így arra kérte a vezetőséget, hogy minden követ mozgassanak meg a fiatal csatár megszerzése érdekében.

Morata és a Real Madrid vezetősége az Európa-bajnokság után fognak leülni, tárgyalni, addig pedig csak találgathatunk a 23 éves csatár sorsáról.

POGBA ÉRKEZÉSÉVEL JAMES HELYE BIZONYTALAN A REAL MADRIDNÁL

Sok pletykát lehet olvasni az elmúlt időszakban a Real Madriddal kapcsolatban. Ezen a nyáron sokan arra számítnak a Real Madrid valami nagy igazolást tervez, hiába nyerték meg a Bajnokok Ligáját újabb erősítéseket terveznek. Azonban ha tényleg érkezik egy nagy csillag, egy másik minden bizonnyal távozni is fog és vajon ki lesz az?

A Real Madrid mindenkit megelőzve már nagyon közel áll Paul Pogba leigazolásához egyes hírek szerint. A Juventus középpályását a Manchester United, Barcelona, Chelsea, Manchester City is szeretné soraiban tudni.

Azonban felmerült egy újabb célpont is a Királyi Gárdánál Dimitri Payet személyében. A West Ham középpályása fantasztikus teljesítményt nyújt eddig az Európa-bajnokságon. amivel fel is keltette sok top csapat figyelmét.

A következő játékos, akit kinézett a Real Madrid ismét a francia válogatottból Kanté. A Leicester középpályása Casemiro váltótársának érkezhetne.

Ezen kívül még felmerült Mahrez neve is a Real Madridnál, aki a Leicester csapatával egy fantasztikus szezonon van túl.

Ha ezek közül csak néhány játékos érkezne a Real Madridba, minden bizonnyal távozó is akadna egyből.  A legvalószínűbb James Rodriguez távozása, hisz rengeteg kritika érte az elmúlt időszakban. A kolumbiai játékosért akadnak is jelentkezők, többek között a PSG, Manchester United, Juventus vagy épp a Manchester City.

Gareth Bale hosszú időre elkötelezi magát?!

Gareth Bale lenyűgöző teljesítményt nyújt eddig az Európa-bajnokságon. A walesi játékos 16 közé jutatta válogatottját, úgy hogy csoport elsők lettek Anglia és Szlovákia előtt. Bale három mérkőzés alatt három gólig jutott és egyértelműen válogatottja húzóembere.

Ezt a formát látva a Real Madrid nem akar tétlenkedni és a most 26 éves Bale számára egy új szerződést akarnak ajánlani, ami azt jelentené, hogy 30 éves koráig kötelezné el magát a Királyi Gárdának a walesi. A Daily Mail értesülései szerint ez az üzlet az Európa-bajnokság után létre is jöhet.

Gareth három évvel ezelőtt érkezett a Real Madrid a Tottenham csapatától 85 millió euróért, amivel beírta magát a történelemkönyvbe. Ez a rekord felborulhat most, ha Paul Pogbát leigazolja a Real Madrid.

Az Európa-bajnokságon mutatott remek teljesítménye és a szezon utolsó felében mutatott remek forma meggyőzte a Real Madrid vezetőséget, hogy Bale-re szükség van. Hisz, Cristiano Ronaldo 30 éves és a klubnak keresni kell egy új csillagot, aki valamennyire pótolni tudja majd a portugál klasszist és ez a személy lehet Gareth Bale.

Bale nagyon boldog a Real Madridnál és a családjával és boldogan élnek a városban, tehát szívesen kötne ő is egy új megállapodást. Ami természetesen azt is jelentené, hogy növelnék a fizetését, amivel a világ egyik legjobban keresett futballistájává válhatna.

Ronaldo gólcsendje ellenünk is folytatódik?

A szerda esti Magyarország - Portugália meccs kapcsán elemeztük az esélyeket és a lehetséges ellenefeleket a 8 közé jutásért:) Talán nem meglepő, de a bukmékereknél Portugália az abszolút favorit.

Ronaldóék győzelmére az LSbet nevű fogadóiroda 1,50-es oddsot kínál. Ha a Portugálok ne adj isten nyernének ellenünk - sicc! - és Izland is nyerne Ausztria ellen (ennek épp úgy kevés esélyt adnak a bukik) akkor a csoport harmadik helyén végeznénk, s Horvátország vagy Németország várna ránk a legjobb 16 között. Ha ki is kapnánk Portugáliától, de Izland nem győzné le az Osztrákokat, akkor már megvan min. a csoport 2. hely, ami azzal járna, hogy az Angol csapat várna ránk.

Ha Magyarország - Portugália meccs döntetlennel zárulna, arra 4,0-ás odss körül találjuk a legjobb szorzókat, pl. a bet365-nél. Ebben az esetben, ha csak nem győzne párhuzamosan Izland min. 3 góllal Ausztria ellen, akkor már csoportelsők vagyunk, és E csoport 2.-ja azaz Svéd győzelem esetén Svédország, Belga pontszerzés esetén Belgium várna ránk. Matematikailag még Írország is befuthatna, de ennek nem sok esélyét látjuk sem mi, sem a bukik...

Hiába a jó szereplés, igen komoly összeget nyerhet az, aki a Magyar válogatott sikerére fogad és nyer Portugália ellenében. Pl. az Unibet-nél 12-szeres szorzóval találkoztunk! A bátrabbak egy esetleges magyar siker esetén egy vagyont kaszállhatnak! Ne felejtsük el, hogy rajtunk már nincs semmilyen teher, felszabadultan játszhatunk Ronaldóék ellen. Ez esetben saját erőnkből is csoportelsők vagyunk, s Belgium-Svédország-Írország trióból érkezne a következő ellenfelünk.

Morata a nagy visszatérő!

Álvaro Morata biztosan nem fog a következő szezonban játszani a Juventus csapatában. Ez az egyetlen tény Morata jövőjével kapcsolatban egyelőre. Ezt a Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta is megerősítette, hogy a Real Madrid élni fog visszavásárlási opciójával ezen a nyáron.

„Igaz a hír a Real Madrid jelezte számunkra, hogy élnek Morata visszavásárlásával, és hogy néhány nap alatt meg kell oldanunk a papírmunkát.” - mondta az olasz médiának Marotta.

A Királyi Gárda Morata szerződésébe belefűzték, mikor eladták a Juventus csapatának, hogy 2016-ban 30 millió euró ellenében megvásárolhatják a spanyol támadót. Az eladása óta már két év telt el és most Álvaro nagyszerű formát mutat, ennek köszönhetően döntött mellette a Real Madrid.

Most, hogy visszatért Morata már csak az a kérdés hogyan dönt Zidane és Florentino Pérez a sorsáról. Az egyik opció, hogy megtartják és Benzema vetélytársa lenne a következő szezonban, míg a másik variáció, hogy értékesítik, hisz jelenleg a piaci értéke körülbelül 75 millió euró körül mozoghat.

Másfelől a klubnak szüksége van egy csatárra. Jesé Rodriguez minden bizonnyal távozni fog a klubtól, ami főként azt erősíti meg, hogy igazolni kellett egy csatárt. Egy olyan csatárt, aki a Benzema, Bale és Cristiano trió ellenére is minden percet kihasználva bizonyítani akar, aki ha padról is kell beszállnia képes új lendületet hozni a játékba.

Az Espanyol célja Jesé megszerzése

Morata érkezésével egyre valószínűbb Jesé távozása a Real Madridnál. Jesé csapattársai hatására a rengeteg érdeklődő közül az Espanyol csapatát választhatja.

Jesé Rodriguez ebben a szezonban 28 mérkőzést játszott a La Ligában, ebből csak 8-szor volt kezdő. Ez alatt öt gólt szerzett, ez kettővel több, mint az előző szezonban. Talán a legfontosabb gólja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Roma elleni mérkőzésen szerezte a 86. percben, amivel 2-0-ra nyertek idegenben.

Ezek után összességében az egész szezonbeli teljesítménye nem győzte meg igazán sem Zinedine Zidane-t, sem a vezetőséget így minden bizonnyal távoznia kell a csapattól. A legvalószínűbb egy kölcsönszerződés, ahol is visszanyerheti régi formáját, hogy utána újult erővel térhessen vissza.

Morata két évvel ezelőtt valami hasonló szituációba volt és a Juventus csapatába igazolhat, és most visszatér Madridba, hogy bizonyítson. Morata jelenleg az Európa-bajnokságon szerepel, ahol is a spanyol válogatott első számú csatára. Jesé még mindig csak 23 éves, talán számára is ez lenne a megfelelő megoldás.

A Real Madrid játékosoknak csak jó tapasztalatuk lehet az Espanyol csapatáról, hisz Lucas Vázquez és Kiko Casilla is játszott náluk most pedig már a Királyi Gárda csapatát erősítik.

Megszületett a megállapodás?!

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a következő szezont kölcsönben fogja tölteni a Real Madrid középpályása.

Olasz hírek szerint megszületett a megállapodás a Real Madrid és az AS Roma között így a következő szezont Mateo Kovacic már új csapatában kezdi meg.

A horvát középpályás Rafa Benítez kívánsága volt és az ő irányítása alatt kapott is lehetőséget. Azonban Zidane érkezésével ezeknek a lehetőségeknek a száma igencsak megfogyatkozott. Egyértelműen látszik, hogy nem tudja beverekedni magát a kezdőcsapatban a francia mester irányítása alatt, így várható az ő távozása.

Pogba menedzsere:"Pogba a Real Madridba való"

Mino Raiola vagyis Pogba menedzsere beszélt az ügyfele helyzetéről. Nyilatkozatában elmondta, hogy Pogba abba a csapatba fog igazolni, ahol  a legtöbb címet képes megnyerni. A Real Madrid lenne a legideálisabb hely neki.

"Pogbának nem az a célja, hogy a legdrágább igazolás legyen, hanem hogy olyan csapatban játszot ahol a legtöbb címet képes megnyerni a csapatával. A Real Madrid ilyen klub. Több csapat képviselőivel szoktam találkozni minden évben ez nem titok. Párizsban van háza Pogbának, de ez nem jelent semmit. A Real Madrid egy különleges klub. Elkezdtünk tárgyalni a Madriddal, de még nagyon az elején vagyunk. Fontos hogy Zidane mit akar. Nyugodtak vagyunk. Pogba csodálja Zidane-t, és Zidane is Pogbát. Minden lehetőséget meg kell vizsgálnom, mint a játékos ügynöke. Zidane ma még ott van, holnap már lehet, hogy nem..."

 

Guardiola a Real Madrid középpályását szemelte ki

Pep Guardiola egy igazán erős csapatot szeretne összerakni a következő szezonra. A Manchester City újdonsült edzője már szerződtette Gündogant, ám mindenki arra számít, hogy itt még nem áll le a City az átigazolási időszakban. A céljuk egyértelmű, megnyerni a Premier Leauget és harcolni a Bajnokok Ligája megnyeréséért, ami az elmúlt években nem igazán sikerült.

A Manchester City tehát komoly erősítéseket tervez és az egyik célpont a Real Madrid német középpályása Toni Kroos, akiért akár 50 millió eurót is fizetnének, állítja a Sunday Express. Érdekesség, hogy a Királyi Gárda 25 millió euróért igazolta le a Bayern München csapatától Kroost.

Toni nem érezte igazán jól magát Pep irányítása alatt a bajoroknál, és úgy döntött csatlakozik a Real Madrid csapatához, ahol is idén Milánóban Bajnokok Ligáját is nyert. Kroos alapembernek számított Ancelotti, Benítez és most Zidane irányítása alatt is, tehát nem igazán számolnak azzal, hogy távozik a német középpályás.

Viszont Paul Pogba esetleges érkezése következtében, felmerült annak a lehetősége, hogy valaki távozna is a középpályáról. 

„Cristiano Ronaldo meglehetősen unalmas ember.”

A Real Madrid egykori középpályása Rafael van der Vaart mondta el a véleményét Cristiano Ronaldóról. A portugál klasszis az edzéseken mindig elsőként érkezik és utolsóként távozik. „Ez az, amiért ilyen nagyszerű játékos lett belőle.”, mondta a 33 éves holland játékos a holland NOS televíziós csatornának, aki jelenleg a Real Betis labdarúgója.

Van der Vaart a 2009-10-es szezonban együtt játszott a Cristianóval, azonban nem lettek igazán barátok.

„Nem hiszem, hogy barátok tudnánk lenni, mert Ronaldo meglehetősen unalmas ember.”

Cristiano Ronaldo hosszabbítani akar

Az ABC értesülései szerint a Real Madrid és Cristiano Ronaldo hamarosan mindenben megállapodik, miszerint 2020-ig meghosszabbítják a portugál klasszis szerződését. Jelenleg is folynak a tárgyalásik az Európa-bajnokságon játszó portugál klasszis ügynökével.

Azonban némi probléma is adódhat, hisz a Királyi Gárda 2020-ig szeretné megújítani a szerződését, viszont Cristiano 2021-ig szeretne a Real Madrid játékosa maradni és innen szándékozik visszavonulni is. Bár az ABC szerint ez mégsem olyan rossz ajánlat, bár ki tudja milyen teljesítményre lesz képes 2020-ban 35 évesen Cristiano Ronaldo.

Cristiano szerződése jelenleg 2018-ban érne véget, viszont sokan arról találgatnak, hogy már a legjobb évein túl van. A portugál sztár idén nem kezdte jól a szezont, de fokozatosan visszanyerte a legjobb szintjét.

Cristiano továbbra is minden címet meg szeretne nyerni a Real Madrid játékosaként. Jelenleg az Európa-bajnokságon harcol a portugál válogatottal a továbbjutásért, ahol is szerdán Magyarország ellen fognak pályára lépni.  

Zidane :"Amikor játszani látom Kantét, mindig Makelelé jut eszembe."

Zidane nemrégiben Pogbáról szólt el ismerően, most Kantét dícsérte, hiszen korábbi kíváló csapattársát, Makelelét látja a fiatal franciában.  Minden jel arra mutat tehát, hogy a Leicester labdarúgója a nyártól már habfehérben fog játsazni, a 25 milió eurós kivásárlási ára semmilyen problémát nem okozhat, míg még egy védekező középpályás Casemiro mellé bőven elfér!

A Leicester kulcsembere igazolhat a Real Madridba

Az AS értesülései szerint a Premier League bajnoka felajánlotta kulcsemberét a Real Madrid csapatának.

Ez a személy nem Vardy vagy Mahrez, hanem egy kiváló védekező középpályás N’Golo Kanté, aki jelenleg is az Európa-bajnokságon szerepel a francia válogatottal.

Az AS szerint Kanté neve már téma a Királyi Gárda háza táján. A középpályás sokak szerint nagyon emlékezet az egykori Real Madrid játékos stílusára Claudio Makélélé-re. Az elmúlt időszakban rengeteg top klubcsapat bejelentkezett érte. A hírek szerint Kanté gyerekkori álma, hogy a Real Madridban játszhasson, azonban a kérdés hogy hova férhetne be, hisz Casemiro fantasztikus szezonja után nehéz lenne elképzelni, hogy kikerülne a kezdőből.

A brazil középpályás meggyőzte teljesítményével Zidane-t, aki szerint hatalmas szerepet játszott a Bajnokok Ligája győzelem megnyerésében is. Tehát minden bizonnyal Casemiro egy kirobbanthatatlan játékos lesz a francia mester irányítása alatt, és még ott van James és Isco is, akik hullámzó teljesítményt nyújtottak ebben a szezonban.

Mindazonáltal a Real Madridnak azt is figyelembe kell vennie, hogy a szezon hosszú és Casemiro sem fáradhatatlan. Az előző szezonban Kanté az egyik legfontosabb tagja volt a Leicester csapatának, és vajon a Királyi Gárdában is megállná a helyét?!

Azonban talán van, ami ellene is szólhat. Claude Makélélé elárulta, hogy anno miért vált meg tőle Florentino Pérez. „Nem adtak el a nevemmel elég mezt.” Nos, Kanté is ezt a stílust hozhatja, ő inkább az a játékos, aki nem a saját mezét, hanem a másokét adatja el. 

„Mindig keményen edzek, hogy ha egyszer megkapom a lehetőséget magabiztosan helytálljak.”

Zinedine Zidane kérésére marad a következő szezonban is Ruben Yánez a Real Madrid csapatánál. Tisztában van vele, hogy milyen módon számolnak vele, mégis úgy érzi, ha egyszer kapni fog egy lehetőséget, akkor bizonyítani fogja a helyét a csapatban.

Milyen érzés a Santiago Bernabéu gyepére lépni?

„Fantasztikus érzés, ahogy az egész stadionba körbe nézel, nagyon megható pillanatok. A közönség pedig zseniálisan tudja éltetni a csapatot, minden egyes mérkőzésen libabőrös vagyok.”

Elképzelted már, ahogy megkapod a lehetőséget és te állsz a Real Madrid kapujában?

„Rengetegszer lejátszom magamba. Mindig is erről álmodtam, és bízom benne, hogy egyszer megvalósulhat, hisz a Real Madridnál nincs nagyobb csapat. Már kissrác korom óta Real Madrid szurkoló vagyok, tehát gondolj bele már hányszor lefutott az agyamba.”

Lloretből származol, és mégis ennek a klubnak szurkolsz.

„Édesapám és nagybátyám is óriási szurkolók voltak, amit rám is ragasztottak.”

Értékeld az idei szezont.

„Személy szerint fantasztikusan éreztem magam, hisz rengeteget fejlődtem és sokat tanultam nagyszerű pillanatokat élhettem át. Remek érzés volt átélni, ahogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

Hogyan telnek a hétköznapjaid a Királyi Gárda harmadik számú kapusaként?

„Sosem állok le, mindig keményen edzek, hogy ha egyszer megkapom a lehetőséget magabiztosan helytálljak. Egy ilyen remek klubnál, mint a Real Madrid mindig tanul az ember, hisz olyan fantasztikus emberekkel van körülvéve, mint Keylor Kiko vagy éppen a kapusedző Luis Llopis.”

Zidane Glasgowban szerzett gólja, ekkor te nyolc éves voltál. Hitted volna, hogy egyszer vele fogsz trófeát nyerni?

„Minden percre emlékszem, amikor előtte a labdát és gólt lőtt megöleltem apámat. Fantasztikus érzés. Nem hittem volna el, ha akkor azt mondják nekem, hogy egy napon a Real Madrid játékosaként az akkori zseni kezei alatt fogok tanulni.”

Milyen viszonyt ápolsz a francia mesterrel?

„Remek. Már ismerős voltam számára a Castillából, jól megértjük egymást. Egy fiatal játékos számára nagyon fontos, hogy önbizalmad legyen, és ő ebben segít.”

Hogy kerültél te a Real Madrid csapatába?

„Egy kis faluból Lloretből jöttem még 2010.ben, őrületes érzés volt egy olyan kis faluból a Real Madridhoz érkezni. A kezdetek nehezek voltak, hisz távol a családomtól egy kollégiumban éltem. Nehéz volt olyankor főleg, amikor letört voltam hisz nem tudtam kihez fordulni a családomból, mert távol voltak. Később azonban sikerült új barátokat szereznem és beilleszkednem.”

Hogyan sikerült beilleszkedned az első csapathoz?

„Az elején elég szűkszavú voltam. Az a tudat, hogy az első csapat tagja vagy felemelő, és csak csendben próbál az ember figyelni és csinálni a dolgát. A csapattársak mind igazi klasszisok, de végül mégis rájön az ember, hogy ők is ugyanolyan emberek és elkezdünk viccelődni jól érezni magunkat.”

Milyen viszonyt ápolsz a másik két kapussal a csapatban, és hogy telik a nyári vakációd?

„Jó kapcsolatot ápolunk egymással. A nyár pedig a vizsgámmal kezdődött, ami után 11 napos nyaralásra mentem, majd újra itthon vagyok most már. Igyekszem minden percet a családommal és a barátaimmal élvezni és természetesen nyomon követem az Európa-bajnokságot is.”

Sanchez Flores Jesét akarja

Az Espanyol csapata minden követ megmozgat, hogy megszerezzék a Real Madrid spanyol támadóját.

Spanyol értesülések szerint az Espanyol újdonsült edzője Sanchez Flores arra kérte a vezetőséget, hogy mindenképp igazolják le Jesé Rodriguezt a Királyi Gárdától.

A csatár szerződése 2017-ig érvényes, azonban hamarosan megújíthatják a szerződését és a több játéklehetőség érdekében kölcsönben a következő szezontól már az Espanyol csapatát erősíthetné.

Jesé Rodriguez-nek szüksége rendszeres játéklehetőségre, hogy visszanyerje remek formáját, ezt pedig Zidane nem tudja egyelőre biztosítani számára.

Morata egyre közelebb a visszatéréshez

A Real Madrid vezetősége, döntött, Moratat szeretnék megtartani. Már csak Zidane jóváhagyására és a spanyol csatár válaszára várnak, aki évi nettó 6 millió eurót tudna keresni a királyi gárdában.

Luka sérülés miatt kihagyja a Spanyolország elleni találkozót

Luka Modric sérülést szenvedett a tegnapi Csehország elleni mérkőzésen, aminek következtében kénytelen lesz kihagyni a Spanyolország elleni találkozót.

Ezt megerősítette a horvát nemzeti csapat orvosa is Boris Nemec.

„A helyzet nagyon nem jó. Luka komolyabb lágyéksérülést szenvedett, és így nem lesz képes pályára lépni a következő mérkőzésen. Jobb lenne, ha Luka csak a kispadon figyelné a mérkőzést Spanyolország ellen. Elengedhetetlen, hogy néhány napot ne pihenjen. „

Szakoldalak szerint, talán ez a legnehezebben gyógyuló, ám ritkán előforduló sérülés a futballistáknál.

Carragher: „A Manchester United tétovázott, míg a Real Madrid cselekedett.

Jamie Carragher biztosan állítja, a Real Madrid egy óriási üzletet csinált, amikor leigazolta Toni Kroost a Bayern Münchentől.

2014 nyarán a német középpályás csatlakozott a Királyi Gárdához, hiába hívta őt a Manchester United vagy épp Carragher korábbi klubja a Liverpool is.

Kroos a német válogatottal szerepel jelenleg az Európa-bajnokságon, ahol is első mérkőzésükön 2-0 arányban győztek Ukrajna ellen, míg a Lengyelek ellen csak egy 0-0-s döntetlenre futotta. Ám Carraghert így is lenyűgözte Toni játéka az eddigi mérkőzéseken.

„Egyszerűen hihetetlen, ahogy hipnotizálja a labdát 112 passzából 104 talált emberhez az Ukrajna elleni mérkőzésen.” – mondta Carragher miközben elemezte Kroost a Daily Mailnek.

„Amikor alkalmuk nyílt Kroos leigazolására tétovázott a Manchester United, és eközben a Liverpool ajánlatát is elutasította.”

„Ezáltal lehetőség nyílt a Real Madrid számára, hogy nyélbe üssék az üzletet.”

Zidane megtalálta az új Casemirót

A Real Madrid nyitott szemmel jár az átigazolási piacon és folyamatosan keresik a tehetségeket. Az Okdiario értesülései szerint meg is találták az új Casemirót.

Casemiro miután visszatért a Porto csapatától egy fantasztikus szezont futott a Real Madridnál, ahol is egyértelműen beverekedte magát a kezdőcsapatba. A francia mesternek olyannyira megtetszett a brazil középpályás játéka, hogy hozzá hasonló játékost szeretnének még igazolni erősítés kép. Az Okdiario értesülései szerint ezt Julian Weigl személyében meg is találták.

A mindössze 20 éves fiatal tehetség a Borussia Dortmund csapatát erősíti, azonban a hírek szerint több nagy csapat is figyelemmel követi, többek között ügye bár a Királyi Gárda is.

A habfehérek egyelőre még nem kezdtek bele a tárgyalásokba, viszont úgy hírlik, ez hamarosan megváltozik és még a nyáron szeretnék megvásárolni Weiglt, és a következő szezonban pedig kölcsönben szerepelhetne a Dortmund csapatában. 

Spalletti elismerte érdeklődik a Real Madrid védője iránt

A Real Madrid háza táján az elkövetkezendő időszakban valószínű ez lesz az egyik téma, vajon Nacho távozik e a klubtól. Rengeteg hírt olvashattunk már, amiket egyik fél sem erősített meg most viszont más a helyzet.

Az olasz Roma edzője Luciano Spalletti elismerte, a klub „követi” a Real Madrid spanyol védőjét Nacho Fernándezt, mert szüksége van védőre, a rengeteg sérülés miatt.

„A sérültek és a távozók miatt, szükségünk van erősítésre a védelemben. Nacho játéka kifejezetten tetszik.” – mondta Spalletti a Corriere dello Sport-nak.

Denis Cheryshev búcsúlevele!

"Köszönöm a Real Madridnak, hogy lehetőséget adott nekem arra, hogy profi labdarúgó legyek. 14 évet tölthettem el ennél a csodálatos klubnál, ezeket a gyönyörű esztendőket semmire nem cserélném el. Köszönöm, hogy megtanított a klub arra, hogy a Real Madrid értékeit megismerhessem. Madridista vagyok, Madridista a szívem és örökké az is marad! A legjobbakat kívánom a klubnak az elkövetkezendő években.  Hala Madrid." 

Viszlát, Denis! Minden jót kívánunk mi is neked, köszönünk mindent! 

Terv a Real Madrid védelmének erősítése

Vessünk egy kis pillantást a Real Madrid védelmére, ahol is a hírek szerint Zidane erősítést tervez.

Sergio Ramos

A Real Madrid kapitánya minden bizonnyal továbbra is erősíteni fogja a csapatot. A 30 éves védő nagyon jó viszonyt ápol jelenlegi edzőjével Zinedine Zidane-nal, és Ramos ismét eredményes tudott lenni a Bajnokok Ligája döntőjében. Tehát az ő helye még pár évig mondhatni biztos a Királyi Gárdánál.

Pepe

A legtöbb szurkoló a tavalyi évben már azt remélte, hogy a portugál átadja a staféta botot a fiatal tehetségnek Raphael Varane-nak. Azonban Pepe kapott egy esélyt, amivel nagyon is élt elképesztő formájával bebiztosította egész évben a helyét a kezdőcsapatban, és ezzel azt is elérte, hogy ismét a szerződéshosszabbítás lehetőségét kínálja fel számára a Real Madrid. Azonban Pepe februárban már a 34. életévét fogja betölteni, így számolnunk kell arra, hogy hamarosan át kell adnia a helyét.

Raphael Varane

Mint ahogy előbb említettük Pepe nagyszerű formájának köszönhetően Varane a kispadra szorult, ami Zidane érkezése után sem változott meg. Ez már odáig fajult, hogy felmerültek pletykák miszerint, ha nem változik a felállás, akkor a francia védő elgondolkodik a távozáson, ahol több lehetőséget kaphatna. A Királyi Gárda természetesen nem szeretne megválni az egyik legnagyobb tehetségétől.

Nacho

Nacho ebben a szezonban igencsak megkapta a lehetőséget, hogy bizonyíthasson szám szerint pontosan 1511 perc játéklehetőség jutott számára. A 26 éves spanyol védő, azonban érzi, hogy akármit csinálhat, nagyon nehéz lenne számára alapemberré kinőni magát, és a több játéklehetőség érdekében a hírek szerint ő is elgondolkozott a váltáson. Több klubcsapat is szívesen látná a soraiban.

Jesus Vallejo és Diego Llorente

Vallejo és Llorente nagyszerűen használja ki a kölcsönben lévő időszakot, mivel remek teljesítményükkel hallatnak magukról. Vallejo a Real Zaragoza csapatát erősíti, míg Diego Llorente a Rayo Vallecano klubját. Zidane a későbbiekben mindkét fiatal védőre számítani szeretne, most pedig valószínű továbbra is kölcsönben fognak majd szerepelni, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek és fejlődjenek.

Döntés előtt a Real Madrid tehetsége

2013-ban hatalmas tehetségként robbant be a Real Madrid csapatába, azonban a sérülés és úgy minden következtében nem úgy alakult egyelőre a karrierje, ahogy szerette volna Jesé Rodriguez.

Jelenlegi szerződéséből már csak egy év maradt, és a 23 éves játékosnak szüksége van rendszeres játéklehetőségre, hogy visszanyerje azt a formáját, amiért sokak kedvence lett a madridisták között.

2011-ben debütált a Real Madrid csapatában és az óta nem tudta még beverekedni magát a kezdő csapatba, sem a spanyol válogatottba. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy igencsak hátráltatta fejlődését a súlyos térdsérülése, amit a 2014-ben szenvedett el egy Schalke elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

A másik tényező, ami megint csak nem segíti a fejlődését, hogy igencsak kevés játéklehetőséghez jut a Bale, Benzema Cristiano trió miatt, akiket valljuk, be igencsak nehéz lenne kiszorítani a kezdő csapatból.

Zinedine Zidane kinevezése után felcsillant egy kis remény, hogy esetleg némileg több játéklehetőséghez juthat, azonban a francia vezetőedző az idő elteltével világossá tette, hogy Lucas Vázquezt részesíti előnyben és szerepelteti többet.

Mindezek ellenére, a Királyi Gárda már felvette a hírek szerint Jesé ügynökével a kapcsolatot az esetleges szerződéshosszabbításról, mivel továbbra is bíznak a képességeiben.

Jesé Rodriguez és Zinedine Zidane minden bizonnyal előtte leülnek megbeszélni a jövőbeli terveket, és úgy dönthet a spanyol támadó a jövőjéről.

Nem mi vagyunk az esélyesek, de Szalai megmutathatja, hogy kár volt elengednie a Real-nak

Az Ausztria - Magyarország foci EB mérkőzésnél, az osztrákok győzelmére 1,75 körüli oddsokkal találkozhattunk PL. a bet365-nél, döntetlenre a bwin-nél 3,60-as oddssal lehet fogadni, egy esetleges magyar siker 5,80-as szorzót ér az Unibet-nél! Az aktuális oddsokat érdemes meccs kezdés előtt ellenőrizni!

Előrehaladt tárgyalások? Célkeresztben az uruguayi védő!

A Marca legfrissebb beszámolói szerint, Mauricio Lemos a Real Madrid legújabb kiszemeljte. Az uruguayi bekk jelenleg a Las Palmas csapatát erősíti, és egy jó szezont tudhat maga mögött. A hírek szerint Lemosért sok csapat áll sorban, köztük a Real Madrid, a Barcelona és a Villarreal. A játékos kivásárlási ára megközelítőleg 10 millió euró, amelyet a klub gond nélkül kitudna fizetni. A Marca értesülései szerint pedig már az előrehaladott tárgyalásokat zajlanak!

 

Lucas Silva sorsa

Lucas Silva jelenleg a Marseille csapatában szerepel kölcsönben, azonban ő róla még nem esett szó, hogy Zidane akar e szerepet szánni a brazil középpályásnak.

2015. január 22-én a Real Madrid mindenben megállapodott a Cruzeiro csapatával, így egy újabb brazil érkezett a Real Madrid csapatához. A pletykák szerint az ára 14 millió euró körül mozgott. A következő napon már hivatalosan is bejelentették, és egy ötéves szerződést írt alá Lucas. Azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és a több játéklehetőség érdekében a Királyi Gárda kölcsön adta a Marseille csapatának.

Lucas Silva a Marseille csapatánál sem tud maradandót alkotni, még az is felmerült, hogy a kölcsönszerződését sem fogja kitölteni. Most azonban eljött az ideje, hogy visszatérjen a Real Madridhoz és eldőljön a sorsa.

A Marca értesülései szerint a Real Madrid továbbra kölcsönbe szeretné adni, nem szeretnének végleg megválni Lucas Silvától, akiért már több mint kilenc klub is bejelentkezett.

„Zizou-val valahogy minden jobb.”

Sergio Ramos a spanyol Marca-nak adott nyilatkozatott a hétfői Spanyolország-Csehország, mérkőzés előtt.

Milyen eredményt vár a 2016-os Európa-bajnokságon?

„Nagyon motiváltak vagyunk. Mindent meg akarunk tenni annak érdekében, hogy győzni tudjunk, de tisztában vagyunk vele, hogy nagyon hosszú út elé nézünk. Rengeteg kiváló csapat van, fantasztikus játékosokkal.”

Kik lehetnek a legnagyobb ellenfelek?

„A házigazda Franciaország biztosan vagy éppen Anglia, Németország stb. A nagyobb válogatottak mind igen erős csoportba kerültek, ahogyan mi is Horvátországgal például, ahol jó barátom Luka Modric is játszik. Fokozatosan kell előre haladnunk, és fontos hogy ne kapjunk gólt. Mindenkinek a maximumot kell nyújtania a pályán, hogy büszkék lehessenek ránk a szurkolóink.”

Szomorúsággal tölt el a legutóbbi világbajnokság.

„Az természetes, hogy mindenki a legjobbat nyújtja ellenünk és nyerni szeretnének. Mi lehetünk az Európa-bajnokság címvédője és nem is olyan rég a világbajnokságot is mi nyertük. Remek múlttal rendelkezünk, ezért is szeretne mindenki győzni ellenünk.”

A válogatottbeli rekordok megdöntése.

„Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy tagja lehet ennek a generációnak, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal léphetek pályára, akik ugyanúgy, mint én mindent megtesznek a cél érdekében a pályán. Részese lehet egy győztes gárdának, egy olyannak, akikkel nagy esélyünk van bármilyen cél elérésére, azonban azt nem tudhatom, milyen rekordokat leszünk képesek megdönteni. Jelen pillanatban Iker Casillas a mi csapatkapitányunk és övé az összes rekord.”

Megörökölte a csapatkapitányi karszalagot Iker Casillastól, s olyan nyolc név közé került, akik elmondhatják, hogy magasba emelték a Bajnokok Ligája trófeáját, mit jelent ez ön számára?

 „Természetesen ez egy óriási megtiszteltetés számomra, hogy ilyen nevek mellett emlegetnek. Amikor olvasom, még mindig fel sem fogom, hihetetlen érzés. Én még mindig az a srác vagyok, aki a szülővárosából Camasból elindult, és akkoriban sosem mertem azt gondolni, hogy idáig eljuthatok.”

Nem sokan mondhatják el azt sem, hogy két Bajnokok Ligája döntőjében is gólt szereztek. Van ennél jobb érzés?

„Igen, a legjobb dolog, amikor a csapatoddal érsz el sikert. Bármikor elcserélném ezt a két gólt még két Bajnokok Ligája győzelemre szó nélkül. Senki sem veszi el azt az érzést, amikor felhőtlenül örülsz a csapatoddal, ezt nem lehet megfogalmazni szavakba önteni.”

Mit érzett Cristiano Ronaldo végső győzelmet jelentő büntetőjénél?

„Minden érzés átfutott rajtam, ami olyankor egy emberen átfuthat. Mégis leginkább a szurkolókra gondoltam, akik egész idő alatt támogattak minket. Óriási elvárások elé nézünk mindig szembe, hisz mi vagyunk a világ legjobb csapata, és értékeljük, hogy sosem hagytak minket magunkra.”

Mi a különbség Zidane és Benítez korszak alatt?

„Véleményem szerint Benítez tényleg megtett mindent, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk, azonban Zidane volt az, aki ismert minket igazán és tudta mi kell nekünk, remek kapcsolatot ápol mindenkivel. Nem volt egyszerű számára ez a hirtelen nagy feladat, de remekül végezte el a feladatát. Mindkét edző egy fantasztikus szakember, de mégis látszólag jobb a csapat Zizou irányítása alatt. Világos utasításokkal látott el minket, és nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Nagyon sokat köszönhetek neki, és ezzel szerintem az egész csapat így van.” 

Martin Odegaard máris távozna?!

Nem is olyan rég egy norvég fiatal csodagyerek a Real Madrid csapatához igazolt, óriási pénzösszegekről volt szó és mindenki azt várta hogyan és mikor mutatja meg tehetségét Odegaard.

Martin több nagy klubcsapat közül is választhatott a hírek szerint a Barcelona és a Manchester United is szerette volna, végül Odegaard a Real Madrid mellett döntött.

Azonban a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő maga szeretné vagy épp, ahogy tőle elvárják. A norvég tehetség a Real Madrid Castilla csapatában 48 mérkőzésen mindössze kétszer volt csak eredményes. Hiába debütálhatott már a Királyi Gárda első csapatában továbbra sem tudja felverekedni magát még a kispadra sem.

Így tehát felmerültek olyan pletykák, miszerint Odegaard a több játéklehetőség és a nagyobb bizonyítási lehetőségek érdekében távozni szeretne a Real Madrid csapatától. 

ZIDANE :"MINDENKI SZERZŐDTETNI AKARJA POGBÁT."

Zinedine Zidane a Marcának adott nyilatkozatot, amelyben beszélt Pogbáról, Isco is szóba jött, illetve a 11.BL sikerről is beszélt. 

 

Újságíró: "Mit gondol Pogbáról?." 

Zidane:"Pogba egy nagyszerű tehetség, akit mindenki szerződtetni akar,de ő jelenleg a Juventus labdarúgója" 

Isco, akit gyakran hasonlítanak Zidanehoz, nem játszott elég percet a szezonban, de az edző még mindig úgy gondolja, hogy egy nagyon fontos szerepet tölt be a középpályán. 

Zidane:"Még mindig nagyon fiatal, és megvan a saját stílusa a focihoz, így nem kell hozzám hasonlítani, fényes jövő áll előtte." 

A Madrid megnyerte a 11. BL címét, de Zidane előre akar nézni, hogy még versenyképesebbek legyenek a következő szezonban. 

Zidane:" Még mindig úgy érzem, hogy sok teendőm van, már öt hónapja irányítom a Madridot, és a fő cél az, hogy még tovább javuljon a csapat." 

Ronaldo:"Én vagyok az elmúlt 20 év legjobb labdarúgója"

A 31 éves portugál kétségkívül generációja kiemelkedő tehetsége Lionel Messivel együtt. Bajnoki címeket nyert Angliában és Spanyolországban, kétszer a Real Madriddal, egyszer pedig a Manchester Uniteddal is Bajnokok Ligáját nyert.

A válogatott labdarúgó háromszor kapta meg az Aranylabdát, s úgy véli, az elmúlt években mutatott teljesítményéhez foghatót senki nem produkált.

"Hová helyezném magam az elmúlt 20 év labdarúgói között? Pozitívan gondolkodva azt mondanám, hogy én vagyok a legjobb közülük
A legjobb sportolók mindig befolyásolják a saját sportágukat, s úgy gondolom, én is ezt tettem. Nem tudom megmondani, mekkora hatást gyakoroltam a futballra, de ha gyorsabban futsz és magasabbra ugrasz, mint a többiek, s folyamatosan erős, tevékeny maradsz, akkor a tehetségedet olyan hatásossá tudod tenni, amennyire csak lehet.

Keményen dolgoztam azért, hogy erre a szintre kerüljek, s így folytatom a jövőben is, hogy maradhassak a mostani pozíciómban. A hozzáállásom és az elhivatottságom nem változott, minden egyes meccsen és edzésen ugyanolyan eltökélt vagyok."

Hiába várja a lehetőséget a Real Madrid védője?!

Várta a lehetőséget a Real Madrid védője, azonban tudja, hogy vannak más nagy csapatok, akik több lehetőséget szánnának számára, így elgondolkozik a váltáson.

Nacho Fernández a Real Madrid játékosa mérlegeli annak a lehetőségét, hogy tovább álljon idén nyáron. A sokoldalú védő úgy véli elég ideig várt már a lehetőségre, és szüksége van több játéklehetőségre.

Nacho szerződése 2020-ig érvényes, azonban egyes hírek szerint belátta nincs helye a Királyi Gárdában. Hiába kapott mindig némi játéklehetőséget, rendszerint csak csere emberként számítottak rá Zidane, Rafa Benítez és Carlo Ancelotti is.

Ami megtörte a jeget és rádöbbentette a spanyol védőt, hogy kimaradt az Európa-bajnokságra utazó keretből annak következtében, hogy kevés játéklehetőséget kapott idén. A 26 éves játékos úgy véli, eljött az ideje a váltásnak, megunta, hogy állandóan csak akkor kaphatott lehetőséget, ha épp több játékosra sem számíthattak a védelemből.

Ezek után egyes hírek szerint kérte a Real Madrid vezetőségét, hogy engedjék el. A lehetséges új klubja a Napoli, Roma vagy éppen a Borussia Dortmund, akik már mutatta érdeklődést Nacho iránt és a következő hetekben be is futhat érte egy hivatalos ajánlat is.

Nacho távozása következtében kénytelen lesz a Királyi Gárda új védő után nézni, aki minden bizonnyal a tavalyi szezont a Rayo Vallecanóban kölcsönben töltő Diego Llorente lenne. 

Florentino az Európa-bajnokság alatt tárgyal

A Sky Sport értesülései szerint Florentino Pérez, az Európa-bajnokság alatt sem dől hátra, hisz míg játékosai pihennek, vagy épp mérkőzéseket játszanak ő már a következő szezonbeli keretet próbálja megerősíteni.

A Sky Sport szerint néhány nappal ezelőtt Florentino Pérez a Real Madrid elnöke és Mino Raiola Paul Pogba képviselője találkoztak és elkezdtek tárgyalni a francia középpályás szerződtetéséről.

Úgy hírlik az egyeztetések jól zajlottak és a felek már mindenben megegyeztek és Pogba ötéves szerződést fog aláírni a Királyi Gárdával.

Florentino és Zidane egyeztetések után úgy döntöttek bármi áron is, de szükségük van a Juventus csillagára. Azonban ezt kihasználva a Juventus csapata tovább húzza a megegyezést, és meghallgat több ajánlatot is köztük a Manchester United megkeresését is José Mourinho révén.

Navas és Danilo várható visszatérése

Amit már tudtunk, hogy Keylor Navas és Danilo is átesett a műtéten, ami mindkét félnek zökkenőmentesen ment. Azt viszont sokáig nem tudták megmondani, mikorra is várható a visszatérésük.

Egyik játékos sem tudja erősíteni válogatottját a Copa Américán, a saroksérülésük miatt, de ezt is tudtuk már hetekkel ezelőtt. A Real Madrid mindenképpen azt szeretné elérni, hogy mihamarabb teljesen felépüljenek játékosai. A cél, hogy az Európai Szuperkupán a Sevilla elleni mérkőzésen már bevethetőek legyenek.

Keylor Navas bal sarkát műtötték, aminek a felépülési ideje körülbelül hat hetet fog igénybe venni. Keylor nem szerepelhet ügye a Copa Américán azonban, nagy az esélye, hogy teljesen felépüljön a Sevilla elleni döntőre.

Danilo jobb bokáját műtötték meg, aminek előreláthatólag 4 hét lesz a felépülési ideje. Amikor a társak csatlakoznak a Real Madridhoz, akkor minden bizonnyal már a brazil védő is a többiekkel fog edzeni.

„A Real Madridból szeretnék visszavonulni.”

Luka Modric adott interjút a Marcának, amiben beszélt a jövőjéről és a most zajló Európa-bajnokságról.

Karrierje csúcsán van épp, mi a véleménye?

„Remek formában érzem magam, mégis azt mondják, hogy a 2014-es idény volt a legjobb Madridban töltött évem, hisz akkor megnyertem a Bajnokok Ligáját, a Copa del Reyt és az UEFA Szuperkupát is.”

Mik a jövőbeli célok?

„A következő céljaim, hogy minél tovább jussunk a Horvát válogatottal az Eb-n és a klubbal pedig a La Ligában érjünk a csúcsra.”

Ismét Spanyolország ellen léphet pályára. Mi a véleménye az ellenfeleikről?

„Igen, ismerős személyek ellen fogok pályára lépni majd. Úgy gondolom, hogy a csoportunk igen erős, hisz először is Törökország ellen lépünk pályára, majd Csehország és végül Spanyolország. Nagyon fontos, hogy az első mérkőzésünkön jól teljesítsünk.”

Melyik játékoshoz hasonlítaná a stílusát?

„Ha mondanom kell valakit, akkor talán Zvonomir Boban. Egy igazi példakép volt számomra, aki a 10-es mezben játszott a válogatottban. Véleményem szerint ő rá hasonlít leginkább a stílusom és a viselkedésem is.”

Hogyan gondolja a jövőjét a pályafutása végét?

„Ez természetesen a sérülésektől is függ majd, de jelenleg úgy érzem, van még bennem egy jó 4 év, amik után a Real Madridból szeretnék visszavonulni. Úgy gondolom, ez nem kis teljesítmény lenne.”

Jelenleg melyik ligát tartja a legerősebbnek, amikben megfordult?

„Jelenleg egyértelműen a spanyol bajnokság uralkodik. Az eredmények magukért beszélnek.”

Cristiano Ronaldo a legjobban kereső sportoló

A Forbes című gazdasági magazin honlapján csütörtökön publikált összeállítás szerint Ronaldónak tavaly és idén június 1. között összesen 88 millió dollár (24.1 milliárd forint) volt az adózás előtti jövedelme. A klubjától több mint 50 millió dollárt kapott, a reklámbevételei pedig elérik a 32 milliót.

Ronaldo az argentin,Messit és LeBron Jamest is megelőzte. Nem hiába, Ő a legjobb minden téren

Felépülőben a Real Madrid sztárjai

Túl vannak a műtéten a Királyi Gárda játékosai, Danilo és Keylor Navas is.

A Real Madrid honlapján közölte az információt, miszerint mindkét játékos sarokproblémákkal szenved, ezért is volt szükség beavatkozásra és azt is megerősítették, hogy a műtét mindkét félnek jól sikerült.

Keylor így kénytelen kihagyni a Copa Américát, Danilo pedig már régóta szenved ezzel a sérülésével.

A Királyi Gárda megosztotta azt az információt is, miszerint mindkét játékos Madridban fog tartózkodni, hogy mihamarabb megkezdjék a rehabilitációt, és hogy a felkészülés kezdetekor július 17-én bevethetők legyenek.

„Csak akkor lesz távozó, ha mi is így akarjuk.”

Karl-Heinz Rummenigge német az FC Bayern München elnöke, világosan kijelentette minden klub számára az átigazolásokkal kapcsolatos szándékait.

Az elmúlt időszakban rengeteg pletykát lehetett olvasni és már talán kezdtük is elhinni őket, miszerint Lewandowski és David Alaba iránt is érdeklődik a Real Madrid. Azonban a Bayern München csapata egyértelműen tisztázta, nem áll szándékukban megválni egyik játékosuktól sem.

„Szó sem lehet róla, nem eladó egyik játékosunk sem. Innen csak akkor távoznak játékosok, ha mi is így akarjuk. Ezt megtanulhatták volna már, hisz 2008-ban Franck Ribéry-t szerette volna fél Európa, azonban mi nem foglalkoztunk egy ajánlattal sem. Viszont természetesen nem tagadjuk, hogy jó kapcsolatot ápolunk a Real Madriddal és a Barcelonával is.”

Puskás Péter válaszolt a Madridista.hu kérdéseire.

2006-ban tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban, azóta sikereket halmozva éli életét. Most pedig, mint Real Madrid szurkoló válaszolt a kérdéseinkre.

1., Április 28-án a madridisták álma valósult meg azzal, hogy egy igencsak felemás szezon után megnyerte a csapat a 11. Bajnokok Ligája címét. Mit gondolsz a látottakról?

Csodás este volt és elfeledtette a szezon sok-sok bukdácsolását és nem utolsó sorban ismét kialakult egy nagyon masszív kezdő tizenegy, ami minden csapatrészt tekintve a világ legjobbjai közé sorolható.

Végre a védekezés is helyére került

2., Hol és hogyan ünnepelted a BL győzelmet?

A Budapest Parkban néztem több száz szurkolóval együtt a meccset. Óriási hangulat volt.

3., Milyen típusú szurkoló vagy? Mesélj kicsit nekünk arról, hogyan élsz meg egy mérkőzést?

Én egy nagyon higgadt szurkolónak tartom magam meccs előtt és meccs után, nem szeretek teli szájjal senkit se szidni. Meccs közben viszont megvadulok, egy vereség tönkreteszi az egész napomat :D

4., Miért és mióta mondod magad madridistának?

Redondo megkerülős csele óta

5., Jártál-e már a Santiago Bernabeu stadionban, vagy esetleg tervben van?

Múltévben 30. születésnapomra kaptam jegyet egy Real Madrid - Deportivo meccsre. Fantasztikus élmény volt, alig várom, hogy ismét mehessek!!!!

6., Mi a legjobb és legrosszabb emléked, ami a Real Madridhoz köthető?

Nehéz kiemelni egy nagy élményt, hiszen annyi van. Zidane bl döntős góljától kezdve a hihetetlen 10 . bajnokok ligája trófea hosszabbításos gólján át Puskás Ferenc játékáig.
Legrosszabbnak talán Vicente del Bosque kirúgását tartom.

7., Mindenkinek vannak kedvencei akár a régi időkből, akár a jelenlegiből. Te kiket emelnél ki, és miért?

Imádom Modric játékát. Valószínűleg azért is, mert kb ezen a poszton játszom én is a csapataimban. Egyébként meg azért, mert a világ egyik, hanem a legjobb középpályása jelenleg.

8., Azok közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy a Real Madridnak hosszú távra kellene Zinedine Zidane-nal terveznie?

Szerintem az eredményei ezt tükrözik. Egyelőre minden húzása bejött.

9., Mi a véleményed a jelenlegi keretről, ki volt számodra a szezon során a keret legkellemesebb és legnegatívabb csalódása?

Kezdeném a negatívval: James és Isco. Jamesből mintha kifogyott volna a kakaó a szezon során pedig csodálatos játékos, Isco meg sajnos hiába remek futballista valahogy képtelen átvenni a vezér szerepét a középpályán pedig annyira reménykedem mindig benne. Ettől függetlenül bízom benne jövő szezonra rátalálnak magukra.

Kellemes meglepetés pedig az egész csapat lett Zidane érkezése után. Sokan felébredtek álmukból, megszűnt az alibizés és végig egy borzasztóan harcos, de mégis sokszor légiesen könnyed csapatot láthattunk. Bár szoros volt a Bl döntő is, attól függetlenül érződött, hogy melyik csapat képvisel nagyobb minőséget.
 

10., Hogy látod ez a csapat képes lesz arra, hogy 2011/12-es szezon után végre bajnokságot nyerjen?

Szerintem benne van a buliban. Most se hiányzott sok, ahhoz képest, hogy fél szezont végig szenvedett a csapat.

11., Látsz-e arra esélyt, hogy a Real Madrid történelmet írjon és a Bajnokok Ligája történelmében először címvédés legyen?

Ezt nem lehet megjósolni, de csodás lenne, ha igen. De annyi fantasztikus csapatnak nem sikerült. Ez a legek tornája itt egy hibán elúszhat a végső győzelem

12., Közeleg az átigazolási időszak. Kivel erősítenéd a Real Madridot és esetleg kit nem sajnálnál, ha távozna?

Jó lenne egy igazi helyettes Benzemának. Mindenkit sajnálnék amúgy, még az igencsak halovány teljesítményt nyújtó Danilót is. Hátha ő is összeszedi magát, mert azért elég jó futbalista. Én egyébként sem vagyok az a két rossz meccs után mindenkit kirúgásra buzdító szurkoló.

13., Végül kérlek, áruld el, hol találkozhatnak a madridista.hu olvasói veled legközelebb?

Június 10 -én a Budapest Parkban , Mary Popkids és a The Biebers koncerten! :)

Carvajal:"Elégedett vagyok, jó szezonon vagyok túl"

D. Carvajal a Marcanak adott interjúban  beszélt a szezonról, a BL-ről és az elmúlt 3 évéről is...

Miként telnek a napjaid a BL győzelem után? Elvagy keseredve a sérülésed miatt?

"Szeretek pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Kemény szezon van mögöttünk és ennek ellenére sikerült megnyernünk a Bajnok Ligáját, ez nagyon jó érzésel tölt el. Nagyon sajnálom hogy nem tudok résztvenni az Európai Bajnokságon, de hiszem hogy minden okkal történik az életben."

Azt mondtad, hogy nehéz idényed volt a sérülések miatt. Meg vagy elégedve az utóbbi éveddel?

"Nem lehetek boldogtalan. 3-4 hónapot voltam sérült a szezon során, ugyanakkor tudom hogy nagy versengés volt Danilo és én köztem. A szezon végén főként én játszottam."

Babonás vagy? Változtatnál valamin?

"Babonás vagyok, de nem panaszkodom. Három év alatt két BL-t nyertem és összesen öt trófeát a világ legjoibb csapatában. Ez remek teljesítmény."

Hogyan gondolsz az utóbbi három évre?

"Nagyon jó volt. Az első évben bekerültem a kezdőcsapatba, megnyertük a Király-kupát a Barca ellen, és Tizediket. Fantasztikus volt. Később a klubvilágbajnokságot is elhódítottuk, ami nem hozott szerencsét, de örülök, hogy 2020-ig hosszabbítottam."

Következő évben a szülővárosodban (Leganés) is felléphetsz a Real Madrid játékosaként.

"Különleges érzés lesz ott játszanom ahol felnőttem. Gratulálok nekik, szép teljesítmény, remélem jó szezonuk lesz."

 

 

 

 

 

A szerződéshosszabbítás kapujában

Az AS értesülései szerint a Real Madrid csapata a nyár folyamán több meghatározó játékossal is meg fogja hosszabbítani szerződését.

Cristiano Ronaldo nemrég úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldog lenne, ha hosszabbítana vele a Királyi Gárda. Nos, a hírek szerint erre az Európa-bajnokság után sor is kerülhet.

Jesé Rodriguez szerződése a jövő nyáron fog lejárni így Zidane kezében van a spanyol támadó sorsa. Azonban máris azt lehet olvasni a lapokban, hogy még a nyár folyamán új szerződést fognak aláírni a felek.

Isco az elmúlt időszakban kevés játéklehetőséget kapott, így természetesen felmerült a pletykák miszerint távozóban van. Ezt maga Zidane cáfolta és az illetékes Isco is úgy nyilatkozott, hogy maradni szeretne a világ legjobb klubjában így minden bizonnyal ő vele is hosszabbítani fog a klub.

Gareth Bale szerződése 2019-ben fog lejárni, azonban Pérez, nem akar semmit sem a véletlenre bízni és máris két évvel meghosszabbítaná ezt a kontraktust.

Pepe helye kérdéses lehet a Real Madridban, hisz 33. életévét betöltő portugál klasszis a teljesítménye alapján még mindig alapemberré harcolja ki magát, mégis egyre inkább érik Varane korszaka.

„Lucast szívesen látnám a Barcában.”

Már minden játékos készül az Európa-bajnokságra köztük a spanyol válogatott is. A Barcelona hátvédje Jordi Alba beszélt válogatottbeli társáról.

Lucas Vázquez idén berobbant a köztudatba a Real Madridban mutatott játékával és ezt Vicente Del Bosque is elismeri, hisz behívta a fiatal támadót a válogatottba.

Jordi Alba is dicsérte az ősi rivális Real Madridban futballozó honfitársát.

„Rendkívül gyors játékos ez jól látható, azonban nem csak ebben mutatkozik meg az erőssége, mivel kiemelkedő teljesítményt nyújt védekezésben és támadásban is egyaránt. Bármelyik csapatban óriási erősségnek számítani, hisz akár csereként is képes megváltoztatni a mérkőzés képét. Akár a Barcelonában is szívesen látnám Lucas Vázquezt.” 

Vázquez a hetedik futballmennyországban:”Nem tudom, mi történik”

Lucas Vázquez esete azt bizonyítja, hogy lehet „no name” igazolásból kemény munkával és elkötelezettséggel sokkal több is egy játékos. A 24 éves támadó a Marcának adott interjúban beszélt a Bajnokok Ligája győzelemről, az elmúlt hónapjairól és a spanyol nemzeti válogatottba való behívásáról.

 

Bajnokok Ligája győzelem:” Ez egy hihetetlenül csodálatos érzés. Egy látványos játék kapcsolódott nagyon sok szenvedéssel. Most a televízión keresztül már sokkal tisztább.”

Tizenegyes-párbaj, ahol elsőként rúgott:”Miután lefújták a mérkőzést, közeledett hozzám „Zizou”, és én mondtam neki, hogy szeretnék odaállni. Ezután rám mutatott, és közölte, hogy elsőként fogok rúgni. Biztos voltam benne, hogy be fogok találni. Magabiztos voltam, és nem tévedtem.”

Célok a jövőben:”Még fiatal vagyok, rengeteg álmom van. Remélhetőleg, el tudom érni a vágyaimat.”

Meghívó a spanyol nemzeti válogatott keretébe:”Éppen Zinedine Zidane-nal és a stábbal edzettem. Arbeloa kijött és azt kiabálta:”Neveztek a válogatott keretébe, gratulálunk!”Abban a pillanatban nem egészen értettem, hogy mi van. Vissza is kérdeztem, hogy rám gondolt-e. Nem akartam elhinni.”

Példakép:”Nagyon nehéz, csak egyet megnevezni. Raúl és Figo voltak a bálványaim. Később Robinho… és természetesen Cristiano.”

Sűrű hónapok:”A Real Madrid játékosaként tudod, hogy mindig van lehetőséged címeket nyerni. Az Európa-bajnokságra utazni egy jutalom ezen felül. Pillanatnyilag még nem tudom ezeket az eseményeket felfogni.”

Hogyan sikerült Isco, James Rodríguez és Jesé Rodríguez elé kerülnie a csapatban?:”Nem tudom. Minden nap keményen dolgozom, és az edzéseket kihasználom, hogy a legjobbaktól tanuljak. Munka és munka.”

Akár egy BBC-tagot is háttérbe szoríthat?”A döntés az edzőé. Ami az én dolgom, hogy dolgozzak. Annak szentelem magam, hogy jobb legyek, és dolgozzak.”

A sokoldalúsága:”A legszívesebben elöl játszok, de én mindig az edző rendelkezésére állok, ha ő azt akarja, hogy jobb oldalt játsszak, akkor ott fogok.”

Diego Llorentével számolni akar a Real Madrid

A fiatal játékos a kieső Rayo Vallecano csapatában remek teljesítményével elbűvölte a Real Madrid mesterét Zinedine Zidane, és nem csak a francia edző figyelmét keltette fel Llorente tehetsége.

Mindent figyelembe véve nem lehet elégedett a szezonjával a Rayo, hisz a 18. helyen zártak, ami számukra a búcsút jelentette az első osztályból. Azonban a Real Madrid felfigyelt a kiemelkedő teljesítményt nyújtó 22 éves játékosra.

Miután bemutatkozott a spanyol válogatottban is, egyre jobban úgy tűnik, a Királyi Gárda nem szeretné elengedni Diego-t, azonban több spanyol klub is szemet vetett már rá. Llorente sokoldalúsága még hasznos lehet a Blancók számára, és miután Pepe szerződése 2018-ban lejár esély nyílhat a fiatal tehetség beépítésére a csapatba.

Florentino Perez politikája arról híre, hogy hatalmas sztárokat igazolnak, mégis az elmúlt időszakban a Real Madrid elmondhatja magáról, hogy nagyszerűen építi be a saját nevelésű játékosait és ez így lehet Diego Llorentével is.

„Nem ígérhetem, hogy megnyerjük az Eb-t.”

Cristiano Ronaldo a portugál válogatott csapatkapitánya, mondott pár szót a hamarosan megrendezésre kerülő franciaországi Európa-bajnokságról.

„Sajnos nem tudom megígérni a portugál embereknek, hogy megnyerjük az Európa-bajnokságot, azonban azt szeretném, ha mindvégig támogatnának minket és bíznának bennünk, hisz a futballban bármi megtörténhet. – mondta a portugál klasszis.

Cristiano Ronaldo és Pepe képviseli a portugál válogatottból a Real Madrid csapatát.

Íme, a menetrendjük:

jún. 14 – Portugália- Izland 21:00-kor

jún. 18- Portugália – Ausztria 21:00-kor

jún. 22 – Magyarország - Portugália 21:00-kor

Távozóban a Real Madrid Castilla csillaga

Tizenhárom évvel az után, hogy megérkezett a Real Madrid akadémiájába, a „La Fabrica”-ba, távozhat a  22 éves Alfonso Herrero is. A toledói születésű kapus szerződése június 30-án jár le, több klub is érdeklődik utána.

Herrero játszott hazája U16-os, U17-es, U18-as és az U19-es korosztályos válogatottjában, az utóbbi két állomáson csapatkapitány is volt.

Herrero Zinedine Zidane irányítása alatt kezdő volt a Castilla csapatában, egészen addig, míg egy bokasérülés miatt kispadra nem szorult.

Ebben a szezonban csupán egy mérkőzésen lépett pályára, a mérkőzés vereséggel zárult, annak ellenére, hogy Herrero büntetőt hárított.

Herrero a rájátszás lezárulta után, valószínűleg el fog tűnődni más klubok ajánlatain. 

Előszerződés a Real Madridnál? Lewandowski ügynöke megszólalt az ügyben

A Bayern München csatárának, Robert Lewandowskinak egyes sajtóhírek szerint már előszerződése van a Real Madriddal.

A múltban a lengyel csatár menedzsmentje már elismerte, hogy tárgyalnak a királyi gárdával. Azt azonban, hogy a színfalak mögött már mindent leszerveztek, Maik Barthel, a játékos ügynöke cáfolta a Goalnak adott nyilatkozatában:”Mi nem kommentáljuk a légből kapott pletykákat.”

Műteni kell a Real Madrid jobbhátvédjét

A Real Madrid jobbhátvédjének bokáját meg kell műteni, amivel már egy jó ideje küszködik.

Danilo: Bokaműtét csütörtökön

Megvan az időpont. A spanyol MARCA információi szerint a Real Madrid jobbhátvédjének a bokáját jövő héten, csütörtökön (június 9. ) Amszterdamban operálják. Danilót az a Dr. Niek Van Dijk operálja, aki 2012 októberében Marcelo törött lábközépcsontját is műtötte. Jelenleg Danilo a szabadságát tölti Brazíliában. 

Tizenegyedik-A Történelem Ami Írdódott
2014 után, 2016-ban ismét a Real Madrid nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Talán mesébeillő történet, a történelem ismétlődött, újra az Atletico volt az ellenfél. Véletlen vagy nem? Ez soha sem fog kiderülni, de minden Madridista örömére újra Európa királya a Királyi Gárda!
Ebben a videóban megnézhetitek a La Undecima legszebb pillanatait: a mindent eldöntő mérkőzést és az ünneplést: https://youtu.be/_nS4eR6njR8
 
Tizenegyesekkel a Tizenegyedikért!
A mérkőzést nem tudták eldönti a rendes játékidőben, sőt még a hosszabításban sem, ezért tizenegyesek következtek.
 
A tizenegyes párbajt az Atletico kezdte volna,de később a játékosok nem akarták elhinni,hogy a döntő pillanatban az Atlético nekik ajándékozta a kezdő rúgást.
Az első pontrúgást egy fiatal játékos vállalta, az egész csapat meglepően fogadta. Szeretnék maradandót alkotni! – mondta Lucas Vázquez. Több játékos is meglepetten összenézett. Ha valaki ilyen vakmerően beszél a tizenegyesekről, jobb békén hagyni. „Inkább rúgd te az összeset”, hangzott el valakitől.
Az első az a gesztusa volt, amikor a tizenegyes pont felé haladva az ujjain pörgette a labdát. „Voltak, akik járni sem tudtak, mások oda sem tudtak nézni az idegességtől, ez a bolond pedig úgy ment oda rúgni, mint egy kisgyerek egy barátságos meccsen” – mesélte az egyik játékos.
 
Bale húsz percet játszott fél lábra támaszkodva, de mindenképp akart tizenegyest lőni. Azt mondta, magabiztos: ő majd belövi. Be is lőtte!
 
Míg a játékosokat a görcs és az idegesség gyötörte, úgy tűnt, egyetlen madridista őrizte meg a lélekjelenlétét. Ha a többiek hozzá közeledtek azon gondolkozva, hogy végre van valaki, aki még épelméjű, halhatták, ahogy Istenhez imádkozik. Keylor Navas volt az.
 
A tizenegyesek előtt, a fél bolygóval a televíziók előtt, az egyik játékos meglepően őszintén kezdett el viselkedni. Cristiano Ronaldo a játékosok felé közeledve mondta, „Holtfáradt vagyok. Nem tudok lábra állni, nem tudok. Nem vagyok jól”. Amikor megérkezett Bettoni listája, több játékos Cristiano nevét kereste rajta: utolsóként találták meg.
Cristiano ősszeszedte magát és igy szólt csapattársaihoz: Bízzatok bennem. Cristianoban soha sem csalódtunk, szombat este sem, sérülten végig játszotta a mérkőzést és berúgta a mindent eldöntő tizenegyest! Történelmet írt. Rekordot rekorda dönt meg, és a Real Madrid a legideálisabb hely erre. Szerintem abban mindenki egyet ért, hogy CR és a Real kiegészítik egymást.
 
A győztes gól után mindenki a magasba ugrott és odaszaladtak a hőshöz, Zidane arcán látszott az öröm csak úgy mint mindenkién! Majd a Kapitány, Sergio Ramos, aki védőként két döntőben is betalált magasba emelte a trófeát! Csodálatos este volt, történelmi mérkőzés, mesébe illő történet! Szenvedély, Történelem, ez a Real Madrid!
Köszönjük az alázatot, a kitartást, a Madridizmust, a Tizenegyediket! Jövőre találkozunk,akkor már a Tizenkettediket fogják konfetti közepette magasba emelni a fiúk! Hala Madrid!
„Ameddig csak lehetőségem van rá, itt szeretnék játszani.”

Pepe egy rövid interjúban beszélt a Bajnokok Ligája döntőjében történtekről és az előtte álló évekről.

„Nagyon feszült voltam. Azonban megnyugtató volt, azt látni, ahogy Lucas úgy áll oda a büntetőhöz, mint amikor a barátaival játszana. Abban a pillanatban azt éreztem győzni fogunk.”

„A szerződésemből még egy év hátra van, és addig szeretnék itt maradni ameddig csak lehetőségem nyílik rá. Örülnék, ha a klub szerződéshosszabbítást ajánlana fel (majd nevetett). Nekem mindig is a Real Madrid lesz az első. Amikor közölni fogják velem, hogy már nincs, szükségük rám akkor összeszedem a cuccaim és távozom, de az sem változtat azon, hogy a klub számomra a legfontosabb.”

A Tizenegyedik tizenegy pontban

1. Zinedine Zidane: az Ő érkezésével a csapat visszanyerte régi önmagát, legyőzték  a Barcelonát, tétmeccseket nyertek meg és elhodították a Tizenegyediket.

2.Casemiro: Zidanenál Case alapember lett, kiváló védekező középpályás, rá szükségünk lesz még hosszú évekig.

3.BBC: a világ legjobb támadótriója, együtt vagy külön-külön, de mindig ragyogtak a pályán.

4.Sergio Ramos: méltó utódja lett Casillasnak, Iker büszke lehet rá, ha kellett ott volt, fájdalommal küszködve vagy egészségesen, betalált a döntőben is, majd Ő emelhette magasba a csodálatos kupát.

5.Pepe: a portugál védő nagyszerű szezont tudhat maga mögött, mintha még csak 20 lenne, nem mellesleg egy hatalmas Madridista szíve van.

6.Lucas Vazquez: a fiatal spanyol játékosnak akkor Madridista szíve, hogy el sem tudjuk képzleni. Amikor lehetőséget kapott kihajtotta magából minden erejét, így kell ezt csinálni, szívvel a Realért.

7.Modric&Isco: egy szóval lehet őket jellemezni: varázslat, öröm nézni amit csinál ez a két ember.

8.Bale: egy gólt rugótt a Bl-ben, az is a döntőbe jutásért ment. Ha a király nem tudta vezetni a királyságot, a herceg kézben tartotta.

9. Carvajal,Marcelo,Kroos: alapemberek,védekezés,támadás,mikor mit kell csinálni, és Madridizmus.

10.Taktika,cserepad: Zidane mindvégig tudta mit és hogyan kell csinálni, ha kellett Ronaldo pihent vagy éppen le is cserélte mérlőzés közben, nem félt cselekedni és tesség itt a gyümölcse a Zidane-érának. Meg persze ott volt a kiváló cserepad. Minden játékos készen állt a címerért játszani.

11.Cristiano Ronaldo: a világ legjobb futballistája, és az egyik legnagyobb Madridista,kell ennél több? Ötödjére is Ő a legeredményeseb góllövő a BL-ben, a Wolfsburg ellen egyedül továbblőtte a csapatot, a döntőben Ő rúgta be a mindent eldöntő gólt. Nem pénzért játszik a szívéért, hanem szíível a klubjáért!

#előreatizenkettedikért!

 

„Ha több játéklehetőséget kaptam volna…”

Olyan hatalmas kluboknál, mint a Real Madrid mindig probléma lehet a játékosoknál a játéklehetőség mennyisége.

Chicharito, aki a 2014-2015 szezont töltötte kölcsönben a Real Madridnál beszélt a pályafutása alakulásáról.

„Ha több játéklehetőséget kaptam volna a csapataimban a Manchester United vagy épp a Real Madridnál, akkor már akár óriási sztár is lehetne belőlem. Viszont sosem kaptam sorozatban 20 mérkőzésen lehetőséget, így ezt sosem fogjuk már sajnos meg tudni, hogy mire is lehettem volna képes. Mindenesetre a mutatóim biztatóak voltak.”

„ A Unitedban 80 alkalommal léptem pályára kezdőként, amin 65 gólt szereztem. A Királyi Gárdánál mindössze 12 alkalommal léptem kezdőként pályára és ez alatt 9 gólig jutottam. A Leverkusen bízik benne és lehetőséget kapok tőlük, olyat, amit máshol nem.”

Hernández szerződése 2018-ig szól a Leverkusen csapatában, ahova 12 millió euróért szerződött.

„AC Milan? Bármi megtörténhet az életben.”

Miután a Királyi Gárda megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Real Madrid horvát középpályása beszélt a Fcinternews-nak.

Mateo Kovacic nem kapott lehetőséget Milánói döntőben Zidane mestertől, sőt még a padon se foglalt helyet. A horvát középpályás tavaly nyáron érkezett az Inter csapatától Rafa Benítez kívánságára, azonban lehet, hogy a napjai máris meg vannak számlálva a Real Madridnál. Egyes hírek szerint az AC Milan szívesen tudná soraiban a 22 éves fiatal tehetséget, aki nem zár ki semmilyen lehetőséget sem.

„Ez egy nehéz időszak számomra. Szomorú volta, hogy elhagytam az Inter csapatát, de a Real Madrid egy nagyszerű csapat és egy óriási lehetőség. Amikor megérkeztem fiatal voltam, azonban ez idő alatt már sikerült rengeteg tapasztalatot szereznem. Voltak remek időszakaim, amikor több lehetőséget kaptam majd jöttek némi nehézségek.”

„Milan? Bármi megtörténhet az életben, de ebben a pillanatban nem gondolok a távozásra. Még rengeteg idő van a szerződésemből és bizonyítani szeretnék a Real Madridban.”

Az Atletico Madrid egykori Real játékossal erősítene?!

A Cope értesülései szerint Diego Simeone úgy érzi az idei szezon után, hogy meg kell erősítenie a támadósorát az Atletico Madridnak. Erre a posztra három jelöltje van az argentin mesternek.

A Real Madrid csapata ismét győzedelmeskedni tudott az Atletico Madrid ellen az idei Bajnokok Ligája fináléjában, igaz a serleg sorsa végül büntetőpárbajjal dőlt el. Ennek következtében merültek fel a híresztelések, miszerint mindenképpen a nyár folyamán Simeone mester meg fogja erősíteni az Atletico támadósorát, mert azt érzi gyenge pontjuknak.

A listán a Cope értesülései szerint három név szerepel. Az első a PSG sztárja Edinson Cavani, aki Zlatan távozása után most húzóember lehet a francia klubban így nem sok esély lehet látni az érkezésére. A második Diego Costa, aki egykori Atletico Madrid játékos is egyben és jelenleg a Chelsea csapatában játszik, ahol is a hírek szerint elégedetlen helyével.

A harmadik opció érinti a Real Madrid csapatát, hisz az egykori labdarúgójuk Gonzalo Higuain a célpont. Az argentin csatár 2007 és 2013 közt erősítette a Királyi Gárdát, azonban nem érezte magát jól és a kevés játéklehetőség miatt távozott az olasz Napoli csapatához. Most azonban honfitársa Diego csalogatja újra Madridba, kérdés mennyi sikerrel.

Zidane: „Isco nem fog távozni Madridból.”

Zinedine Zidane csapatával ugyan befejezte a szezont, ám a munka folytatódik tovább. A francia mester megnyitotta egyik központját Torinóban aminek neve Z5. Az ünnepségen úgy fogalmazott, miszerint Isco továbbra is a Real Madrid játékosa marad, és még túl korai lenne Morata jövőjéről beszélni.

Korai beszélni Morata jövőjéről.

„Nagyon sokat fejlődött Olaszországban, nagyon jól szerepelt a Juventus csapatában és azt hiszem a zebrák még minimum egy évre szeretnék megtartani. Úgy gondolom még korai beszélni az ő érkezéséről.”

A francia válogatott.

„Remélem, jól szerepelnek az Európa – bajnokságon. Egy nap igen tényleg boldog lennék, ha irányíthatnám a nemzeti csapatot, de annak nem most jött el az ideje.”

Pogba egy remek játékos.

„Pogba egy fantasztikus játékos, azonban továbbra is a Juventus labdarúgója. Rengeteg top klubcsapat szeretné a soraiban tudni.”

Isco távozására van-e esély.

„Isco továbbra is a Real Madrid játékosa fog maradni, nem szeretne távozni.”

KÖZÖSSÉG


Videó

Eibar - Real Madrid 0:4 (összefoglaló)
2019.11.09. szombat 21:56

Eibar - Real Madrid 0:4
Spanyol bajnokság, 13. forduló
Gólok: Karim Benzema 17., 29. (Büntető), Sergio Ramos 20. (Büntető), Federico Valverde 61.

Legnépszerűbb hírek

Rodrygo triplázott