„Bábként rángattak a Real Madridnál.”

Szavazás: 
No votes yet

Iker Casillas a Real Madrid egykori hálóőre elárulta, hogy egyszer eljön az a nap, amikor elmond mindent a távozása körülményeiről.

A spanyol válogatott kapus úgy érzi, nem bántak vele jól a Real Madridban töltött utolsó éveiben, és megígéri, hogy eljön az a nap is, amikor mindent elárul a távozásáról.

Casillas 1999 és 2015 között szolgálta a Királyi Gárdát, ahol több mint 700 mérkőzésen lépett pályára, jelenleg a Porto labdarúgócsapat hálóőre.

Iker a XL Semanal magazinnak nyilatkozott.

„Döntenem kellett, hogy képes vagyok e kibírni, hogy bábként rángatnak össze vissza, ugye ez azt jelentette volna, hogy maradok Madridban. Mindig is nagyon fontosak voltak számomra a Real Madriddal történtek. Ha nem lettek volna ilyen fontosak, akkor már felszólaltam volna, főleg az utolsó szezonomban történtek miatt.”

Mint már tudni lehetett akkoriban Iker és Mourinho kapcsolata korántsem volt felhőtlen, főleg a vitájuk után és ez ki is hatott a közös munkájukra is.

„Az úgynevezett vitánk Mourinhóval egyértelműen megosztotta az öltözőben lévő személyeket, és ez ahhoz vezetett, hogy nem volt igazán jó már a légkör az öltözőben.”

Végezetül a Real Madrid legendája.

„Eljön majd az a nap, amikor kitálalok mindent a távozásomról, még az is előfordulhat, hogy könyvet írok.”

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Reinier Jesust hivatalosan is bemutatták
2020.02.18. kedd 22:47

A Real Madrid már januárban bejelentette, hogy hamarosan érkezni fog a klubhoz a Flamengo brazil tehetsége, Reinier Jesus Carvalho. Ma pedig a hivatalos bemutatás is megtörtént. A 18 éves brazil támadó középpályás 2026 nyaráig írt alá a Real Madridhoz. A tervek szerint az U23-as olimpiai kvalifikációs torna után érkezett meg Madridba. A spanyol AS szerint a Real Madrid 30 millió eurót fizetett a játékosért, aki az előző szezonban 15 meccsen lépett pályára a Flamengo felnőtt csapatában, mialatt hat gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki. Vinícius Junior és Rodrygo után Reinier Jesus a harmadik brazil tehetség, aki az elmúlt időszakban a Real Madridhoz igazolt. Reiner első körben a klub harmadosztályú B-csapatában, a Castillában szerepel majd.

Legnépszerűbb hírek