Bale:„Boldog vagyok, hogy góllal tértem vissza."

Szavazás: 
No votes yet

 Gareth Balenek a hétvégi, Celta Vigo elleni bajnoki volt az első mérkőzése január 17.-e óta, amikor is a Sporting Gijón ellenében szedett össze egy sérülést, ami miatt 8 meccset kényszerült kihagyni. A walesi szélső a Celta kiütéséből egy rendkívül tetszetős góllal vette ki a részét.

 „Mindig jó egy győztes meccsen visszatérni, főleg ha még sikerül betalálnom is. -Nyilatkozta a királyiak 11-ese.- Akkor már négy napja edzettem a csapattársakkal, most az a feladatom,hogy tartsam a formámat, és fejlődjek. A legfontosabb természetesen a három pont megszerzése volt. Az öltözőben megbeszéltük a srácokkal, hogy gyorsabb játékot fogunk játszani, hogy nagyobb gondot okozzunk az ellenfélnek. Ebből a győzelemből tovább tudjuk építeni az önbizalmunkat a szezon hátralevő részére. Igyekszünk teljes mértékben magunk mellé állítani szurkolóinkat, mert velük igazán nagy dolgokat is el tudunk érni."

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Ronaldo kihagyhatatlan helyzetbe hozta Benzemát
2017.11.23. csütörtök 18:20

Cristiano Ronaldo az APOEL elleni kedd esti BL-mérkőzésen gólhelyzetben nem kapura lőtt, hanem inkább kihagyhatatlan helyzetbe hozta Benzemát. Meg kell hagyni, igazán önzetlen volt...

Legnépszerűbb hírek