Callejón védi Benítezt:”Madridban minden bonyolult”

Szavazás: 
No votes yet

A támadások kereszttüzében áll többek között a csapat taktikája, a defenzív, néhol ötlettelen játék, állandó beszédtéma a feszültség a csapat játékosai és a spanyol tréner között. Az ex-madridista José María Callejón, aki a Napolinál dolgozott együtt Rafa Benítezzel, túlzónak tartja a kritikákat, és szeretne még időt kérni egykori edzőjének. Elvégre a Realnál mindig mindenkinek nehézségekkel kell megküzdenie.

”Itt valóban minden bonyolult, ez nem újdonság senkinek. Hatalmas vágyakozás van a trófeák után, ha egyet megszereznek, már a következőn gondolkodnak”-nyilatkozta  Corriere dello Sportnak a korábbi Castilla és Real Madrid játékos. 

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Reinier Jesust hivatalosan is bemutatták
2020.02.18. kedd 22:47

A Real Madrid már januárban bejelentette, hogy hamarosan érkezni fog a klubhoz a Flamengo brazil tehetsége, Reinier Jesus Carvalho. Ma pedig a hivatalos bemutatás is megtörtént. A 18 éves brazil támadó középpályás 2026 nyaráig írt alá a Real Madridhoz. A tervek szerint az U23-as olimpiai kvalifikációs torna után érkezett meg Madridba. A spanyol AS szerint a Real Madrid 30 millió eurót fizetett a játékosért, aki az előző szezonban 15 meccsen lépett pályára a Flamengo felnőtt csapatában, mialatt hat gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki. Vinícius Junior és Rodrygo után Reinier Jesus a harmadik brazil tehetség, aki az elmúlt időszakban a Real Madridhoz igazolt. Reiner első körben a klub harmadosztályú B-csapatában, a Castillában szerepel majd.

Legnépszerűbb hírek