Cristiano Ronaldo: „Zidane egy igazi profi”

Szavazás: 
Average: 5 (1 vote)

A Real Madrid portugál klasszisa egy Bajnokok Ligájával foglalkozó műsornak adott rövid nyilatkozatot, amiben beszél a tavalyi szezonról, a BL-döntőről illetve Zidaneról.

Tavalyi szezon
„Többet szerettem volna elérni. A végén sikerült megnyernünk a Bajnokok Ligáját, én pedig a sorozat legtöbb gólt elérő játékosa lettem a szezon folyamán. Talán ez volt életem egyik legjobb idénye.”

A végső büntető
„Amikor oda kell állnia egy büntetőhöz, az embernek sokkal hevesebben ver a szíve, mint máskor. Ez Milánóban különös igaz volt, hiszen egy döntő jelentőségű pillanatról volt szó. Amikor odaálltam tudtam, hogy belövöm, és ezzel győzni fog a Real Madrid.”

Zidane
„Egy igazi profi. Keményen dolgozunk az ő irányítása alatt. Ez sokat jelentett a tavalyi szezon folyamán is. Úgy gondolom, hogy egy remek ember. Hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy megnyugtasson egy játékost. Zidane egy óriási edző, hiszen mindössze 6 hónap alatt BL-győzelemig vezetett minket. Minden elismerésre és tiszteletre rászolgált. Boldog vagyok, hogy itt van nálunk, én pedig az edzőmnek mondhatom őt.”

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Puskás Ferenc ma lenne 93 éves
2020.04.01. szerda 23:58

1927. április elsején született minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc. A játékos a Budapest Honvéd csapatában kezdett focizni. A magyar válogatottal világbajnoki ezüstérmet és olimpiai aranyat is nyert. Puskás Ferenc később a Real Madridhoz került. 1958 és 1966 között szerepelt a spanyol csapatban. Ötször nyert bajnoki címet, egyszer kupát. Összesen ötször szerepelt BEK-döntőben, háromszor meg is nyerte, egyszer pedig a sorozat gólkirálya lett. Ezzel a rövid videóval szeretnénk róla megemlékezni: