„Iker hiánya egyértelműen felkelti a figyelmet.”

Szavazás: 
No votes yet

Sergio Ramos már a válogatottal készül a csütörtökön megrendezésre kerülő Belgium elleni mérkőzésre, amely egy új kezdet lehet a spanyolok számára Lopetegui vezérletével. Máris egy meglepő döntést hozott a frissen kinevezett edző, hiszen a keretben sem kapott helyett az egykori Real Madrid játékos Iker Casillas. Sergio elismerte ez mindenki számára még új helyzet, és nagyon meglepte őket.

Casillas hiánya: „Mindenkit meglepett Casillas kihagyása, hisz ő egy történelmi játékos, nem csak a spanyol válogatottban, hanem az egész világon. Nagyon fura lesz úgy megérkezni ide mindig, hogy már nincs itt, de ez Iker és az új edző közös döntése lett végül. Nem tudok beszélni a nevükben, csak annyit tehetünk, hogy tiszteletben tartjuk mindkét fél döntését. Casillas egy nagyon közeli barátom és beszéltem is vele természetesen már.”

Lopetegui az új edző: „Pár nappal ezelőtt volt egy találkozó, nagyon jókat lehetett róla hallani, én személyesen még nem dolgoztam vele, azonban jó benyomást kelt, és a közös munkánk célja, hogy minél sikeresebbek legyünk.”

Több Real Madrid játékos, mint Barcelona-i: „Jó érzés ezt látni, mert ez azt jelenti, hogy a Real Madrid jelenleg jól csinálja a dolgokat.”

Új szakasz: „Iker hiánya egyértelműen felkelti a figyelmet, azonban nem változtunk sokat, és egyértelműen a célunk az, hogy visszanyerjük a győztes szellemet. Nyugodtan és türelmesen kell várnunk, hogy beteljesüljön Lopetegui munkája. Biztos vagyok benne, hogy Iker kihagyása egy borzasztó nehéz döntés volt, hiszen egy ikonról beszélünk, azonban ez egy egyéni döntés, amit nem nekünk kell megítélni.”

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Betis - Real Madrid 2:1 (összefoglaló)
2020.03.08. vasárnap 23:21

Betis - Real Madrid 2:1
Spanyol bajnokság, 27. forduló
Gólok: Sidnei 40., Cristian Tello 82.; ill. Karim Benzema 45+3. (Büntető)

Legnépszerűbb hírek