"A Real megnyerheti a Bajnokok Ligáját"

Szavazás: 
Average: 5 (2 votes)

Jupp Heynckes a Marca megkeresésére reagált a Real Madrid jelenlegi teljesítményére. A csapattal 1998-ban Bajnokok Ligája címet nyerő legendás edző szerint sosem szabad alábecsülni egy ekkora klub erejét, főleg, ha ilyen játékoskerettel van megáldva, mint a Real Madrid:

„Amikor 1998-ban Bajnokok Ligáját nyertünk, a negyedik helyen zártuk a bajnokságot – kezdte az interjút a legendás német tréner.

„A tapasztalataim alapján tudom jól, hogy sosem szabad alábecsülni a Real Madridot.”

„Europa egyik legjobb csapata, nem fognak búcsúzni a Bajnokok Ligájától. Sokkal több tapasztalata van a játékoskeretet alkotó játékosoknak, mint amilyennel a PSG csapat büszkélkedhet.”

„Én úgy gondolom, hogy megnyerhetik a Bajnokok Ligáját.”

Arra a kérdésre, miszerint mi az oka a Real Madrid negatív sorozatának, a német tréner is ugyanazt vallotta, mint sokan mások a témában:

A Real Madridot megviselte a nyári transzferidőszak. Elvesztették Morátát, Pepét, James Rodriguest talán azért, hogy csökkentsék a fizetéseket.”

„A távozók helyett nem igazoltak nagyobb neveket. Inkább fiatal játékosokba fektették a pénzt. A veterán és fiatal játékosok egyvelege a realitás talaján maradva nagyszerű eredményeket hozhat, azonban ehhez időre van szükség.”

A első mérkőzésen a PSG csapata a Real Madridhoz látogat február 14-én, a Santiago Bernabeu stadionba.

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Real Madrid - Alaves 2:0 (összefoglaló)
2020.07.11. szombat 00:13

Real Madrid - Alaves 2:0
Spanyol bajnokság, 35. forduló
Gólok: Karim Benzema 11. (Büntető), Marco Asensio 50.

Legnépszerűbb hírek