Még el sem igazolt James, de már találgatják a helyettesét

Szavazás: 
No votes yet

Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka látott napvilágot miszerint távozni készül a Real Madrid sztárja James Rodriguez. Nos, ennek következtében máris elindultak a találgatások a pótlására.

A Le10Sport értesülései szerint a Királyi Gárda figyelemmel követi a West Ham United középpályását Dimitri Payet-et.

James Rodriguez Zidane irányítása alatt nem kap annyi játéklehetőséget amennyit szeretne, így fel is merültek a találgatások, hogy távozhat a kolumbiai tehetség. Amennyiben tényleg arra kerülne a sor, hogy távozik James nem fognak sokáig tétlenül nézni Madridban, hisz mindig akad kiszemelt játékos, ahogy most is Payet személyében.

Természetesen ezek még csak találgatások, sokban függ a dolog Rodriguez döntésétől is és természetesen a nyáron megrendező Európa bajnokságon mutatott teljesítménye is mérvadó lehet Dimitri részéről.

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Puskás Ferenc ma lenne 93 éves
2020.04.01. szerda 23:58

1927. április elsején született minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc. A játékos a Budapest Honvéd csapatában kezdett focizni. A magyar válogatottal világbajnoki ezüstérmet és olimpiai aranyat is nyert. Puskás Ferenc később a Real Madridhoz került. 1958 és 1966 között szerepelt a spanyol csapatban. Ötször nyert bajnoki címet, egyszer kupát. Összesen ötször szerepelt BEK-döntőben, háromszor meg is nyerte, egyszer pedig a sorozat gólkirálya lett. Ezzel a rövid videóval szeretnénk róla megemlékezni:

Legnépszerűbb hírek

Újítás a Real Madridnál?
Toni Kroos maradni szeretne