Jović reméli, hogy idővel változni fog a teljesítménye

Szavazás: 
No votes yet

Luka Jović eddigi játéka csalódás a Real Madridban, és ezzel ő is tisztában van. A 22 éves szerb csatárt nyáron 60 millió euróért igazolta a Frankfurttól a klub. Voltak olyan hírek, hogy a játékos akár kölcsönbe is mehet. Végül maradt, viszont 21 mérkőzésen mindössze egy gólt rúgott. Jović a következőket nyilatkozta:

„Nem vagyok elégedett a szezonommal, mert tudom, hogy képes vagyok fejlődni. Néha videókat nézek a tavalyi meccseimről és azon agyalok, miért nem megy most a játék. Óriási a nyomás, jelenleg nem igazán vannak sikerélményeim, de remélem, hogy változni fog a helyzetem.”

 

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Puskás Ferenc ma lenne 93 éves
2020.04.01. szerda 23:58

1927. április elsején született minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc. A játékos a Budapest Honvéd csapatában kezdett focizni. A magyar válogatottal világbajnoki ezüstérmet és olimpiai aranyat is nyert. Puskás Ferenc később a Real Madridhoz került. 1958 és 1966 között szerepelt a spanyol csapatban. Ötször nyert bajnoki címet, egyszer kupát. Összesen ötször szerepelt BEK-döntőben, háromszor meg is nyerte, egyszer pedig a sorozat gólkirálya lett. Ezzel a rövid videóval szeretnénk róla megemlékezni: