Toni Kroos maradni szeretne

Szavazás: 
No votes yet

Toni Kroos elmondása szerint három évig még a Real Madridban akar játszani. A német válogatott középpályás az Eurosportnak beszélt terveiről:

"Úgy tervezem, hogy madridi csapatomnál még három esztendeig maradok, amennyi időre a szerződésem is szól. Amikor itt lejár a kontraktusom, 33 éves leszek. Ez már az a kor, amikor érdemes feltenni a kérdést: hogy érzem magam fizikailag, van-e még motivációm, akarom-e folytatni? Ha igen a válasz, akkor jöhet még egy szezon, akár a Premier League-ben is. Bár most nehezen tudom elképzelni, hogy Angliában játsszak, az ottani bajnokság rendkívüli fizikumot követel."

Kroos, aki 2014 óta a Real Madrid játékosa, a 2019/20-as szezonban 33 tétmeccsen játszott, öt gólt és kilenc gólpasszt adott.

 

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Puskás Ferenc ma lenne 93 éves
2020.04.01. szerda 23:58

1927. április elsején született minden idők legjobb magyar focistája, Puskás Ferenc. A játékos a Budapest Honvéd csapatában kezdett focizni. A magyar válogatottal világbajnoki ezüstérmet és olimpiai aranyat is nyert. Puskás Ferenc később a Real Madridhoz került. 1958 és 1966 között szerepelt a spanyol csapatban. Ötször nyert bajnoki címet, egyszer kupát. Összesen ötször szerepelt BEK-döntőben, háromszor meg is nyerte, egyszer pedig a sorozat gólkirálya lett. Ezzel a rövid videóval szeretnénk róla megemlékezni:

Legnépszerűbb hírek