Merre tartasz Jesé?!

Szavazás: 
No votes yet

Minden bizonnyal a Real Madrid csapata a következő szezonra kölcsön fogja adni Jesé-t. Már csak az a kérdés, hol fog kikötni a spanyol támadó, hisz rengeteg klub jelentkezett már be érte a hírek szerint, ám a legesélyesebb, hogy marad a La Ligában.

Néhány nappal ezelőtt az Espanyol vezetősége nyíltan beszélt arról, hogy igen komolyan érdeklődnek Jesé iránt. Sánchez Flores az Espanyol új edzője nagy rajongója a fiatal támadónak és mindenképpen szeretné a csapatában tudni. A két klub között igen jó a kapcsolat, hisz nem egy játékos is megfordult már mindkét csapatban, mint például Casilla, Lucas Vázquez vagy épp Asensio.

Spanyol értesülések szerint azonban az Espanyol csapatának akadnak versenytársai ez ügyben. Szintén érdeklődik Jesé iránt a Valencia csapata is, Pako Ayestarán a Valencia menedzsere úgy fogalmazott a vezetőségnek, hogy a csapatnak ő a tökéletes játékos jelenleg. Az újdonsült edző próbál alacsony költségvetésből összeállítani egy versenyképes csapatot.

A Valencia csapatának meg van az oka az erősítésre, hisz igencsak fontos játékosok távozására számítanak Feghouli, Piattire vagy épp Negredo személyében. Tehát a cél egyértelmű a támadósort megerősíteni ennek érdekében már egy igazolást a Fenerbahce elnöke megerősített, miszerint Nani a következő szezonban Spanyolországban fog futballozni, minden bizonnyal a Valencia csapatánál. A következő célpont pedig Jesé.

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:1 (összefoglaló)
2020.07.05. vasárnap 21:58

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:1
Spanyol bajnokság, 34. forduló
Gólok: Sergio Ramos 73. (Büntető)

Legnépszerűbb hírek