POGBA ÉRKEZÉSÉVEL JAMES HELYE BIZONYTALAN A REAL MADRIDNÁL

Szavazás: 
No votes yet

Sok pletykát lehet olvasni az elmúlt időszakban a Real Madriddal kapcsolatban. Ezen a nyáron sokan arra számítnak a Real Madrid valami nagy igazolást tervez, hiába nyerték meg a Bajnokok Ligáját újabb erősítéseket terveznek. Azonban ha tényleg érkezik egy nagy csillag, egy másik minden bizonnyal távozni is fog és vajon ki lesz az?

A Real Madrid mindenkit megelőzve már nagyon közel áll Paul Pogba leigazolásához egyes hírek szerint. A Juventus középpályását a Manchester United, Barcelona, Chelsea, Manchester City is szeretné soraiban tudni.

Azonban felmerült egy újabb célpont is a Királyi Gárdánál Dimitri Payet személyében. A West Ham középpályása fantasztikus teljesítményt nyújt eddig az Európa-bajnokságon. amivel fel is keltette sok top csapat figyelmét.

A következő játékos, akit kinézett a Real Madrid ismét a francia válogatottból Kanté. A Leicester középpályása Casemiro váltótársának érkezhetne.

Ezen kívül még felmerült Mahrez neve is a Real Madridnál, aki a Leicester csapatával egy fantasztikus szezonon van túl.

Ha ezek közül csak néhány játékos érkezne a Real Madridba, minden bizonnyal távozó is akadna egyből.  A legvalószínűbb James Rodriguez távozása, hisz rengeteg kritika érte az elmúlt időszakban. A kolumbiai játékosért akadnak is jelentkezők, többek között a PSG, Manchester United, Juventus vagy épp a Manchester City.

Címke:

KÖZÖSSÉG

Videó

Betis - Real Madrid 2:1 (összefoglaló)
2020.03.08. vasárnap 23:21

Betis - Real Madrid 2:1
Spanyol bajnokság, 27. forduló
Gólok: Sidnei 40., Cristian Tello 82.; ill. Karim Benzema 45+3. (Büntető)

Legnépszerűbb hírek