Egy újabb újrakezdés: Jesé szakított, és visszatért a Stoke-hoz

Szavazás: 
Average: 5 (1 vote)

Jesé Rodríguez Spanyolországba való hazatérése nem téma többé. A volt Real Madrid játékos magánéletében viszont beköszöntött a változás, szakított barátnőjével.

Jesé Rodríguez két hónap kihagyás után visszatér a futballpályára, azonban nem a Las Palmas csapatánál, hanem a Stoke Citynél. A 24 éves játékos eredetileg azt tervezte, hogy januárban visszatér Spanyolországba, azért, hogy gyakrabban láthassa beteg kisfiát, Nyant. Mivel azonban az érintett felek nem tudtak megegyezni, Jesé úgy döntött, hogy legalább a szezon végéig visszatér az angol csapathoz. A Kanári-szigeteken született támadó ismét teljesen a futballra tud majd koncentrálni, mivel szakított barátnőjével, Aurah Ruizzel, akivel a hírek szerint hónapok óta sok vitájuk volt. A kapcsolat végét Jesé Twitteren jelentette be szombaton: ”Sajnos véget ért a kapcsolatom Aurah-val. Szívesebben jelentem ezt így be, hogy elkerüljem a spekulációkat. Kívánom, hogy nyugodt és boldog élete legyen, pont úgy, mint a gyermekeimnek és nekem.”

 

Ez az időszak valószínűleg nem túl egyszerű Jesé számára. Ennek ellenére sok érv szól amellett, hogy mostantól minden jobb lesz. Egyrészt a spanyol játékos megosztotta közösségi oldalán azt az örömhírt is, hogy gyermeke, Nyan halad a gyógyulás felé vezető úton, és egyre közelebb van ahhoz, hogy születése óta először elhagyja a kórházat. Másrészt a Stoke-on jelenleg csak segíteni tud Jesé, mivel csapata a Premier League tabelláján, a nem túl előkelő 17-ik helyet foglalja el. Január elején -miután búcsúztak a FA-kupából- felbontották Mark Hughes menedzser szerződését, utódja, Paul Lambert a hírek szerint nem szerette volna, ha távozik a támadó.

A PSG-től kölcsönzött játékos tehát ismét bizalmat kapott, és ezzel a bizalommal talán az újrakezdés is könnyebb lesz. Jesé tudja: Nemcsak a Stoke, hanem a saját karrierjének megmentéséről is van szó. 

 

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Real Madrid - Granada 4:2 (összefoglaló)
2019.10.05. szombat 20:06

Real Madrid - Granada 4:2
Spanyol bajnokság, 8. forduló
Gólok: Karim Benzema 2., Eden Hazard 45+1., Luka Modric 61., James Rodriguez 90+2. ; ill. Darwin Machis 69., Domingos Duarte 77.

Legnépszerűbb hírek