A Flamengónak oda kell figyelnie Viniciusra

Szavazás: 
Average: 3 (2 votes)

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Real Madrid jogosan aggódik Vinicius Junior egészségi állapota miatt, hiszen a brazil támadót általában nem kímélik ellenfelei. Carlos Augusto Montenegro, a Botafogo korábbi elnöke szerint Viniciusnak sem kellene provokálnia a feszültséget: „A Flamengo vezetőségének jobban oda kellene figyelnie Vinicius viselkedésére. Úgy tudom, hogy a Botafogónál nagyon dühösek a srácra.”

„Nem tudom, hogy már megkapták-e a vételárat a Real Madridtól, de nem szabad szem elől téveszteniük, hogy ez egy kontaktalapú sport.”

Montenegro nincs kibékülve Vinicius provokáló könnytörlést imitáló gólörömével sem, amelyet csapatának legutóbbi, Taca Guanabara ellen játszott meccsén mutatott be. Ráadásul még sem a játékos, sem a klubja nem intézett hivatalos bocsánatkérést az eset miatt.

A két együttes közti feszültség igencsak nagyra nőtt az elmúlt időszakban, melynek eredményeképp a Flamengót teljesen kitiltották a Botafogo stadionjából.

Montenegro így kommentálta a dolgot: „Elégedett vagyok a döntéssel. Vinicius is megkapná a magáét, de ennél sokkal fontosabb, hogy ép állapotban megmaradjon a stadion.”

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Egy videoklipben mutatta be új idegenbeli mezét a Real Madrid
2019.06.27. csütörtök 22:47

A Real Madrid bemutatta a 2019-2020-as idényre készített új, idegenbeli mezét. A sötétkék és arany színű szerelést a csapat sztárjainak főszereplésével egy videoklipben mutatták be. A szám producere a francia Ikki volt, akihez két spanyol zenész, Denom és Anita Kuruba csatlakozott, és együtt alkották meg a Create The Noise-t...