Füttyszó, lesgól, szenvedés - az Eibar ellen sem sikerült

Szavazás: 
No votes yet

Ez nem a Real napja, nem a Real meccse volt. A - tudat alatt -  talán kissé lekezelt kiscsapat már a hatodik percben vezetést szerzett egy bátor, mutatós támadás után. A gólszerző Capa egész meccsen remekül játszott,  a folytatásban a szokásos komoly Real labdatartási fölény ellenére a kaput eltaláló próbálkozások száma az első félidőben azonos volt (2/2). A madridiaknál  a legnagyobb sztárok is betliztek, legalábbis a mai játékuk nem tudta kihúzni a csapatot a gödörből. Ronaldo egyik beadása ugyan gólt hozott Bale jó befejezésének köszönhetően, de ez csupán az egyenlítésre volt elég. Ahogy haladt előre az idő, a közönség türelme is fogyott: már a második félidő elején füttyszó harsant, és a hazai publikum a későbbiekben is gyakran fejezte ki így elégedetlenségét. Volt is rá ok, hisz a szerencse sem állt a hazaiak mellé: az 55. percben Morata lesről szerzett gólt, nem adta meg a bíró (később műesésért sárga lapot is kapott), a 86. percben Dos Santos (Éibar) fejelt egy szöglet után majdnem saját kapujába - de ezt is megúszták.

A mérkőzés végig változatos, nagy iramú és feszült volt, a játékvezető 9 sárga lapot is kiosztott, bár a játék nem volt túl durva.

A hazai publikum rettenetesen csalódottan fogadta nem csak a pontvesztést, de a mutatott játékot is, amely alapján a madridiak valóban nem érdemeltek győzelmet.

Jegyzőkönyv:

Real Madrid -Eibar 1-1 (1-1)

Játékvezető: Munuera M. (Esp) Nézőszám: 72 103,  Helyszín: Santiago Bernabéu (Madrid)

Gólszerzők: Rico (6.) Bale (17.)

 

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Real Madrid - Granada 4:2 (összefoglaló)
2019.10.05. szombat 20:06

Real Madrid - Granada 4:2
Spanyol bajnokság, 8. forduló
Gólok: Karim Benzema 2., Eden Hazard 45+1., Luka Modric 61., James Rodriguez 90+2. ; ill. Darwin Machis 69., Domingos Duarte 77.

Legnépszerűbb hírek