Visszatért a BBC! RM 4-0 Alaves. Összefoglaló.

Szavazás: 
Average: 5 (1 vote)

Egy pörgős, lüktető iramú meccsen 44 percet kellett várni az első madridi gólra. Ekkora Benzema zseniális passzát Ronaldo értékesítette a "gyengébbik lábával", márha van neki ilyen. Így a félidőre 1-0-ás előnnyel térhettünk.

Zidane a félidőben nem hajtott végre cserét, így ugyanaz a 11 játékos vágott neki a második félidőnek. És hálistennek ott folytatták, ahol az elsőt abbahagyták. A különbség annyi volt, hogy Benzema passzát a "walesi gyorsvonat" Bale lőtte higgadtan a rövid sarokba. 2-0! 46.perc

Az intenzitás rovábbra sem hagyott alább, és jöttek sorra az ígéretesebbnél ígéretesebb támadások. Ami újfent gólra érett, ezúttal Lucas passzolt tökéletes ütemben Ronaldonak. Az a Lucas, aki a legtöbb gólpasszt kiosztotta ebben a szezonban. (9-et). 61.perc 3-0! 

A vendégek talán már elkönyvelték a 3-0-ás vereséget, azonban Bale-el szemben a 16-oson belül szabálytalankodtak, és a bíró jogosan mutatott a 11-es pontra. A kommentátor megis előlegezte, hogy Ronaldo lőheti be a 3. gólját. Azonban Ronaldo átadta Benzemának a 11-est, aki élt vele, és 4-0-ra módosította az eredményt. Változás már nem történt,  így egy 4-0-ás győzelemmel zsebeltük be az újabb 3 pontot.

Fantasztikus látni, hogy az oly sok kritikát kapó Benzema mellett a végsőkig kitartanak a srácok, és igyekeznek visszaadni Benzemának a kellő önbizalmat. És ami nagyon fontos, hogy a csapat elbírta, és könnyedén vette azt az akadályt, hogy Marcelo, Kross, Modric, és Asensio sem tudott pályára lépni sérülés miatt .

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Eibar - Real Madrid 0:4 (összefoglaló)
2019.11.09. szombat 21:56

Eibar - Real Madrid 0:4
Spanyol bajnokság, 13. forduló
Gólok: Karim Benzema 17., 29. (Büntető), Sergio Ramos 20. (Büntető), Federico Valverde 61.

Legnépszerűbb hírek