Isco féltávnál

Szavazás: 
No votes yet

A spanyol Mágus felülmúlta korábbi önmagát

A szezon felénél járva a Királyi Gárda játékosai között van valaki, aki kiemelkedik a többiek közül mind a gólok, mind pedig a gólpasszok terén, ez pedig nem más, mint a mi Mágusunk, Isco. A spanyol játékmester lépett legtöbbször pályára a szezon első felében (17), ami a bajnoki pontvadászatot illeti. Isco eddig négy találatot jegyzett, aminek „köszönhetően” a házi góllövőlista első helyén áll, holtversenyben Ronaldóval, Bale-lel és Asensioval.

Mindent összevetve az idei fél szezon volt Isco legjobb fél szezonja a Királyi Gárda habfehér mezében. A Blancók 18 bajnoki összecsapásán lépett pályára, és még ott van a klub vb miatt elhalasztott Legánes elleni mérkőzés is. A spanyol középpályás a 2014/15-ös idény ugyanezen szakaszában 17 találkozón lépett pályára két góllal és egy gólpasszal.

Gólpasszok
Ami az asszisztokat illeti, Isco idei négy gólpasszával felülmúlta a 2013/14-es és a 2015/16-os bajnokság első felét, amikor hárommal büszkélkedhetett. Ebben a szezonban eddig Bale-t a Sociedad és a Celta ellen, Ronaldot a Getafe ellen, míg Asensiot az Eibar elleni küzdelem során hozta kihagyhatatlan helyzetbe.

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Sevilla - Real Madrid 0:1 (összefoglaló)
2019.09.22. vasárnap 23:29

Sevilla - Real Madrid 0:1
Spanyol bajnokság, 5. forduló
Gólok: Karim Benzema 64.

Legnépszerűbb hírek

Bale jelenleg nem túl boldogan játszik
Luka Modrić is kidőlt