Stílusos nyitány

Szavazás: 
No votes yet

Négy meccs, öt gól. Bale a Real Madrid vezére

Az újév a legjobbat hozta ki Gareth Bale-ből. A walesi gyorsvonat tökéletesen kezdte 2018-at. Egyértelműen példaként szolgál a Deportivo elleni hazai bajnoki, ahol a találkozó egyik legjobbja volt. Nem kevés problémát okozott a vendég védelemnek, ráadásnak két, nem akármilyen gólt szerzet. Bale ezzel a duplával már öt gólt jegyzett négy mérkőzésen Január hónapban.

Az év elején Bale lett a csapat házi gólkirálya. A Depornak lőtt dupláján kívül kétszer mattolta a Celta Vigot, és egyszer a Soriát. A walesi mellett 2018-ban még hét gólszerzője van a Királyi Gárdának. Cristiano Ronaldo, Nacho és Lucas Vázquez egyaránt két gólt szereztek eddig, míg Isco, Mayoral, Asensio és Modric egyet.

Gólok és gólpasszok
Annak ellenére, hogy több mérkőzést is kénytelen volt kihagyni sérülése miatt, a csapat második számú gólfelelőse lett. Csak Cristiano Ronaldo szerzett nála többet. A walesi 9 gólnál jár az idényben minden sorozatot figyelembe véve. Hat gól a bajnokság, a Bajnokok Ligájában, a Spanyol Kupában és a Klubvilágbajnokságon egyaránt egy találattal rendelkezik. A gólpasszok tekintetében Marceloval holtversenyben áll az élen. Mindketten öt alkalommal készítettek elő gólt a szezon folyamán.

Címke:

KÖZÖSSÉG


Videó

Egy videoklipben mutatta be új idegenbeli mezét a Real Madrid
2019.06.27. csütörtök 22:47

A Real Madrid bemutatta a 2019-2020-as idényre készített új, idegenbeli mezét. A sötétkék és arany színű szerelést a csapat sztárjainak főszereplésével egy videoklipben mutatták be. A szám producere a francia Ikki volt, akihez két spanyol zenész, Denom és Anita Kuruba csatlakozott, és együtt alkották meg a Create The Noise-t...