Site icon Madridista.hu

„Az egész csapat egy nagy család, és a célunk pedig a győzelem mindig.”

4

Keylor Navas a szeretteivel tölti minden szabadidejét, és várja az újabb kihívások a jövőre nézve.

Hogy telnek a napjaid így az ünnepek alatt?

„Ez az idő nagyszerű lehetőség arra, hogy minden percét a szeretteinkkel töltsük. Minden percet megpróbálok megragadni és élvezni, amit a családommal tölthetek, hiszen az időm többségében nem tudok annyit velük lenni, hisz hosszú a szezon.”

Sportemberként, hogyan töltöd az ünnepeket?

„Tisztában vagyok, hogy mik a felénk játékosokkal való elvárás, hisz a Real Madrid játékosa vagyok. Persze mindig magas. Minden nap a legkeményebben kell edzenünk, a lehető legtöbbet kihozni magunkból, hogy minél több győzelemnek örülhessünk.”

Az évnek hamarosan vége, te ilyenkor értékeled az eddig megtett utadat?

„A futballisták kicsit másképp összegeznek. Hisz nekünk júniusba van a szezon vége, és mi akkor összegezzük az évünket.”

Hogyan összegeznétek az eddigi teljesítményeteket a szurkolóknak?

„Rengeteg kihívás vár még a csapatra. Mindenki egytől-egyig kiváló munkát végez a klubnál. Sajnos ennek az eredménye nem tudott megmutatkozni néhány mérkőzésen, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk a helyes úton, bízom benne, hogy a szezon végén a szurkolóink mindannyian büszkék lesznek ránk. „

Szerdán a Sociedad elleni mérkőzés lesz 2015 utolsó fellépése. Mit várhatunk tőletek?

„Azt várhatjátok tőlünk, hogy egy olyan Real Madrid lép pályára, ami minden erővel harcolni fog, hogy a szurkolóink jó pillanatokkal, érzésekkel zárják le az évet. A Real Madrid csapata azért ennyire erős, mert a szurkolók és a csapat között iszonyat erős a kapocs.”

Pár szót ejtenél 2016-ról?

„Az az elvárás felénk, hogy minden mérkőzésen harcoljunk és győzzünk, mi pedig mindent meg fogunk tenni ezért. Az egész csapat egy nagy család, és a célunk pedig a győzelem mindig.”

 
Exit mobile version