vara-750x288

„Varane egyszer a Real Madrid kapitánya lesz.”

Florentino Pérez a France Footballnak adott interjút.

Zidane kinevezése: „Nem gondolkozott egy percig sem, rögtön igent felelt. Biztos voltam benne, hogy felkészült teljesen erre a feladatra. A szurkolók teljesen oda vannak érte. „

A büntetés: „Ez borzasztó. Nagyon rossz ezt látni mindenhol, hogy ilyennel bemocskolódott a Real Madrid neve. Biztosan állítjuk, hogy ez az egész tévedés. Hihetetlen és felfoghatatlan számunkra, hogy ilyennel vádolnak meg minket, amikor a fiatalkorúak igazolásával kapcsolatos dolgok mindig is fontos szerepet kaptak nálunk. Ebben az átigazolási időszakban nem lesz érkező, és ennek semmi köze sincs a büntetéshez. Ennek az egyetlen oka az, hogy jelenleg itt játszanak a világ legjobb játékosai és velük együtt itt van a legjobb edző is.”

Varane jövője: „Bátran kimerem jelenteni, hogy egyszer ő lehet a Real Madrid vezére és új kapitánya. Az egész Bernabéu közönsége imádja. Egy kiváló játékos, aki egyben egy fantasztikus ember is.”

A Benzema incidens: „Továbbra is mellette állunk, ahogy eddig is. Leültünk és megbeszéltük a történteket, biztos vagyok benne, hogy ártatlan. Ő egy nagyszerű ember, aki mindössze csak segíteni szeretett volna barátjának Mathieu Valbuena-nak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply