64a2c9e3afebaa460754eae9c9d6e8dc

James Rodriguez sorsa nyáron dőlhet el?!

A Real Madrid kolumbiai játékosát 2014-ben 80 millió euró fejében igazolták Madridba, ahol remek kezdetek után egyre több panaszt lehet róla olvasni.

James a kezdetekben nagyon jól megtalálta a közös hangot Carlo Ancelottival, és ez az eredményein is megmutatkozott 46 mérkőzésen 18 gólpasszal és 17 góllal segítette a csapatot.

Azonban Rafa Benítez érkezése után elkezdődtek a problémák, kevés játéklehetőséget kapott az új edzőjétől, a hírek szerint súlyfelesleggel bajlódott és a formája is alul maradt az eddigitől.

Miután Zidane átvette a csapatot, a kedélyek az öltözőben kezdtek megnyugodni. Azonban a francia menedzser Iscot játszatja jobban, ám jelenleg Bale sérülésének köszönhetően James is rengeteg lehetőséget kaphat a csapatban. Ám ezekkel a lehetőségekkel még nem tudott igazán élni Rodriguez, ebből kifolyólag kezdődtek meg a pletykák, miszerint a nyáron eldőlhet James sorsa a Real Madridban.

Azonban azt is tegyük hozzá, hogy még így is formáján kívül a kolumbiai játékosnak van a legtöbb gólpassza jelenleg a csapatban.

Vajon tényleg van alapja a pletykáknak? Vagy csak egy újabb csapatromboló pletykát találtak ki az újságírók..

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
gettyimages-490407916
ÁLTALÁNOS
i-750x360

Leave a Reply