luka

Luka Modric: „Marad a hajam”

Luka Modric álma az, hogy a Real Madriddal ismét megnyerje a Bajnokok Ligáját. Azonban az EL MUNDO munkatársával tisztázta, hogy most a tízedik megnyerésével ellentétben nem szabadul meg a védjegyévé vált hosszú hajától. 

Egy mosoly suhan át az arcán, amikor szóba kerül a tízedik Bajnokok Ligája győzelem előtt tett ígérete. Az Atlético Madrid (4:1) elleni másnapján a horvát középpályás rövidre vágatta a haját, azonban ezt most nem fogja megismételni, akkor sem, ha megnyeri a királyi gárdával a tizenegyediket. „Ezúttal, ha nyerünk, nem vágatom le a hajam. Nem teszem meg újra. Marad a hajam”, szögezi le Modric.

„Amikor eszembe jut a „La Décima”, vagy látok esetleg képeket, libabőrös leszek. Remélem, ebben a szezonban ismét sikeresek leszünk.  Ez egy különleges cím”, fejtegeti a korábbi Tottenham játékos, aki új edzőjükről, Zinedine Zidane-ról is elragadtatva beszélt: „Úgy érzem, abszolút egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon karizmatikus, lelkesítő. Amikor még Carlo Ancelotti másodedzőjeként beszállt az edzéseken a játékba, mindenki egy csapatban akart vele lenni. Minden nap lehet tőle valamit tanulni az edzéseken, amik nagyon intenzívek.”

A 19-es mezben játszó horvát kiegyensúlyozott és boldog a fővárosban: „A kezdetektől fogva mindenki szeretettel fogadott, boldog vagyok itt”, mondja Modric, akinek ismertsége ellenére bizonyos kiegészítőkkel sikerül inkognitóban járnia Madridban: „Sapkával a fejemen nagyon kevesen ismernek fel.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
roma_-_madrid
Roma Elleni statisztika

Leave a Reply