12747926_10150983045409953_1464631534351230589_o

Malaga – Real Madrid összefoglaló

A tegnapi mérkőzés összefoglalóját itt olvashatjátok.

A Roma elleni idegenbeli mérkőzés után most ismét idegenben kellett pályára lépni a Real Madrid csapatának, ahol is az ellenfél a Malaga csapata volt. Tisztába voltunk vele, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés hisz már nem egyszer megnehezítették a nagyobb csapatok dolgát a bajnokságban. Összességében láthatjuk azt, hogy Zidane Madridja hazai pályán sokkal sikeresebb, mint idegenben, és ez most sem alakult másképp a Malaga csapatának rengeteg veszélyes kidolgozott helyzete volt a mérkőzésen.

A sérülésekkel vagy épp eltiltással szenvedő játékosokat igyekezett megfelelően pótolni ennek következtében került a kezdőbe Nacho, Jesé és Kovacic is. A mérkőzést nem tudta uralni a Real Madrid. Rengeteg apró hibákat láthattunk, és ha a Malaga jobban értékesítette volna helyzeteit már hamar hátrányba kerülhetett volna a Királyi Gárda. A középpályán sem tudták megjátszani a labdákat a madridiak így saját maguknak nehezítették meg a mérkőzést.

Isco próbált lendületet vinni a támadásokba legtöbbször szélen próbálkozott, azonban az egykori Malaga játékos nem járt sok sikerrel. Az első félóra leginkább a Malaga veszélyes helyzeteitől volt izgalmas. Nem egy hatalmas ziccerük volt, amit ha higgadtabban oldottak volna meg akár el is dönthették volna a mérkőzést.

Ezután kezdtek némileg magukra találni a madridiak egyre többet tudták birtokolni a labdát és próbálkoztak helyzeteket kialakítani. A 33. percben egy beívelőst követően Cristiano fejelte a labdát a hálóba és ezzel vezetést is szerzett a Real Madrid. Azonban a lassításból az is kiderült a góllal kapcsolatban, hogy C.Ronaldo lesen tartózkodott, amit a partjelző nem vett észre. Ez után a Real Madrid még élénkebben támadott és Cristiano cselei után a tizenhatoson belül kapott egy rúgást, aminek következtében büntető ítélt a bíró. Azonban a 36. percben a portugál klasszis nem volt képes megnövelni előnyüket Kameni védésének köszönhetően a félidőben maradt az egy gólos előny a Madridnak.

A második játékrészben mindkét fél erősen igyekezett támadásokat vezetni. A Malaga egyre nagyobb nyomás alá helyezte ellenfelét és Keylor hatalmas védéseivel tartotta a reményt csapatában. Azonban az egyre több kialakított helyzet közül ő sem tudott mindent védeni, a 66. percben Albentosa révén tudott egyenlíteni a Malaga. Ezek után a Real Madrid erős nyomás alá helyezte a Malaga csapatát folyamatos támadásokat vezetve próbálták megszerezni a győzelmet. Azonban a Malaga kontrái is életveszélyesek voltak továbbra is. Így tehát az állás maradt 1-1, amivel a Real Madrid kilenc pontos hátrányba került a listavezető Barcelona ellen. Vigasztaló hír, miszerint az Atletico sem tudott nyerni így velük szemben is maradt az egy pontos hátrány.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
rafa
ÁLTALÁNOS
chicharito-750x350

Leave a Reply