satellite

„Nekem csak az számít igazán, hogy jól szerepeljünk. „

A Real Madrid a mai napon 16:00-kor összecsap a városi rivális Atletico Madriddal. Zidane előtte azonban megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

Az első derbije edzőként

„Nekem csak az számít igazán, hogy jól szerepeljünk. Sikerült remek hetet futnunk és felkészültnek érezzük magunkat, igyekszünk minél jobbteljesítményt nyújtani. Természetesen nagy hangja van a derbinek, de ez is csak egy mérkőzés a sok közül, amit meg kell nyerni. A saját játékunkat kell játszanunk, ami persze biztosan nem lesz olyan egyszerű.”

Ha vereséget szenvednek, feladják a bajnokságot?

„Teljesen őszintém mondom, hogy nem. Bárhogy is alakul a mérkőzés nem fogjuk feladni a végsőkig, harcolunk. Teljesen őszinte vagyok itt most magukkal az utolsó esélyig harcolni fogunk a bajnokságért. Ha vereséget szenvednék, az csak nehezítené a helyzetünket, de még akkor sem adnánk fel, messze még a szezon vége.”

James Rodriguez

„James remek munkát végez minden edzésen. A mérkőzésen is sokszor összejönnek, neki a dolgok viszont van, amikor sajnos nem. Ő egy nagyon fontos tagja a csapatnak ez egyértelmű. Büszke vagyok minden játékosomra és boldog, hogy velük dolgozhatok.”

Isco

„Vele is megvagyok, elégedve természetesen remek munkát végez. Persze van még min dolgozni, hisz nem szerez annyi gólt, mint szeretnénk. De ezt ő is tudja. Ettől függetlenül remek munkát végez mérkőzéseken segít a támadásokban és a védekezésben is egyaránt.”

Karim Benzema

„Egy fantasztikus játékos, aki nagyon fontos a csapatnak. Bármikor képes bármire ez a legjobb benne. Nagyon fontosak a góljai és az, ahogy dolgozik a csapatért állandóan. Ez nem csak a góljairól szól, hanem arról is amennyi munkát végez minden egyes mérkőzésen.”

A sérülések

„Bale továbbra is azon van, hogy minél hamarabb helyre jöjjön, Pepe már a pályán edzett a minap. Viszont, Marcelo lábsérülést szenvedett és a héten nem is edzett és a keretben sem lesz.”

A szurkolóknak üzenet

„Bízok benne, hogy a játékosokkal együtt mindent bele adnának a mérkőzésen a szurkolók is, legyenek végig a csapat mellett, ahogy mindig. Csak ennyit szeretnék kérni.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-madrid-vs-atletico-madrid-logo
ÁLTALÁNOS
kezdo11

Leave a Reply