zizu

„Nem vagyok elégedett, nem lehetek elégedett.”

Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata.

Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata.

 

A keserű vereség okai: „Nem tudom. A játék képe visszalépést mutatott. A hozzáállásunk miatt? Nem tudom. Nem vagyok elégedett, nem lehetek elégedett. A legfontosabb számomra és a csapat számára hogy ettől kezdve a következő meccsre gondoljunk. Kérdezitek tőlem, vajon elveszett-e a bajnokság? Még lesznek mérkőzések, a szezon még tart. Nekünk dolgoznunk kell tovább.”

Hangulat az öltözőben: „Elnézést a szóhasználatért, de ez a nap minden madridistának sz..r volt. Hazai környezetben veszíteni az Atletico ellen egy igazán kemény csapás. Nekünk muszáj gyorsan felállni, és tovább dolgozni. A Real Madrid sohasem adja fel. „

Csapategység: „Én bízom a játékosaimban, és ők is mindig mögöttem állnak. A következő szezonban valószínűleg lesznek változások – talán a padon is-, de mi tudjuk a céljainkat, és megpróbáljuk azokat elérni. A szerdai mérkőzésre kell összpontosítanunk. „

Szavak a játékosokhoz  a mérkőzés után: „A játékosoknak azt mondtam,hogy nem szabad feladniuk. Volt egy világos elképzelésem. Az ilyen mérkőzéseken az embernek mindig többet kell tennie. Muszáj többet futni, többet ütközni. Az Atletico Madriddal szemben az, amit mi ma csináltunk nem volt elég.”

A játékosok fizikai állapota: „Ebben a három hétben mindent megtettünk, amit meglehetett. Ma nem fizikai problémáink voltak, hanem mentálisak. Egy kicsit hiányzott mindenből. „

Felelősség a vereségért: „Vállalom. Nekem kell kitalálni a taktikát. Ez az első vereségem. Kemény mérkőzésre számítottam, de vereségre nem.”

Karim Benzema lecserélése:”A hátsó combjában érzett fájdalmat, lehoztam a biztonság kedvéért.”

Borja Mayoral teljesítménye:”Szerettem volna egy váratlant húzni a becserélésével. ez történt volna, ha betalált volna, de ettől függetlenül elégedett vagyok a teljesítményével. Jól játszott.”

Várható büntetés a Levante előtti mérkőzés előtt: „Nem vagyok őrült. Szerdán lesz a következő mérkőzésünk. Szeretném a csapatot jól felkészíteni, és a keretet úgy összeválogatni, ahogy szerintem a legjobb.”

 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cristiano
ÁLTALÁNOS
2016-02-27-cristiano-ronaldo-660x385

Leave a Reply