466430896

Levante – Real Madrid előzetes

Vasárnap a Real Madrid hazai pályán szenvedett vereséget a városi rivális Atletico csapatától, így mindenképpen még nehezebb helyzetbe került a Királyi Gárda. a következő ellenfél a Levante, ahol is van mit bizonyítaniuk a fiúknak.

A hétvégi madridi derbin való győzelem esetén elfoglalhattuk volna az Atletico második helyét a tabellán, azonban otthon szaladtunk bele egy 1-0-s vereségbe. Nem tudtuk kellően kihasználni azt a kevés helyzetünket sem, amit végül Griezmann meg is büntetett. Ezzel a vereséggel a tabellán közelebb kerültünk a negyedik helyezett Villareal csapatához, aki jelenleg két pontra van mögöttünk.

A jelenlegi ellenfelünk a Levante, aki az utolsó helyen áll a tabellán hét ponttal lemaradva a bent maradást jelentő tizenhetedik helytől. Az elmúlt öt mérkőzéséből mindössze egyszer tudott nyerni a Getafe ellen. Azonban hazai pályán még így sem lehet őket ilyen egyszerűen leírni.

Hisz tisztában vagyunk vele, hogy a Real Madrid ebben a szezonban az ellenfelek otthonában korántsem nyújt magabiztos teljesítményt, így megvan az okunk, hogy miért is tartunk kicsit a mai mérkőzéstől is. Az sem segíti Zidane munkáját, hogy rengeteg sérülttel kell számolnia. A francia mester nem számíthat Modric, Benzema, Marcelo és Bale játékára sem. Bár utóbbi már teljes értékű munkát végzett a legutóbbi edzésen, még nincs olyan formában, hogy pályára lépjen. Csak hogy még tovább fokozzuk a helyzetet eltiltás miatt, Ramos és Carvajal sem fog a mai napon pályára lépni.

A rengeteg hiányzó következtében nem lepődünk meg, hogy rengeteg Castilla játékos kapott behívót a mai Levante elleni keretbe. Egyes hírek szerint Benzemát a 18 esztendős Borja Mayoral pótolhat, aki életében először kezdhetne a felnőtt csapatban. De nem csak az ő nevét olvashatjuk, hisz Ödegaard, Marcos Llorente és Álvaro Tejero is helyett kapott.

Reméljük remek játékot és jó mérkőzést láthatunk a mai napon. Hala Madrid!

A mai várható kezdőcsapatunk: Keylor Navas; Danilo, Pepe, Varane, Nacho; Kovacic, Kroos, Isco; James, Mayoral és Cristiano Ronaldo

Levante – R. Madrid

Liga BBVA, 27. forduló

2016.03.02 (szerda) 21:00

TV: Sport 1

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
levante-vs-real-madrid
ÁLTALÁNOS
levante-madrid
Levante elleni statisztika

Leave a Reply