1456935417_527511_1456953095_noticia_normal

Összefoglaló: Levante – Real Madrid 1-3

A Real Madrid a spanyol bajnokság 27. fordulójában tudott győzelmet aratni a Levante otthonában.

A mérkőzést a Levante csapata kezdte jobban már az ötödik percben Rossi munkát adott Navasnak, aki állta a sarat. Az első negyedórában egyértelműen a hazai csapat akarata érvényesült.

A 26. percben egy szöglet után zavartalanul fejelhetett kapura Cristiano, azonban messze elkerült a kaput a fejese. Később Mayoral is próbált veszélyt jelenteni a kapura, azonban az ő kísérlete sem lett sikeres. Nem sokra rá Cristiano fordulásból lőtt kapura veszélyesen az alsó sarokba, Marino viszont leért és hárítani tudta.

A 33. percben viszont Lucas Vázquez bolondította meg a védőjét, akivel egész mérkőzésen alig bírtak és remek cselsorozata után Orban szabálytalanul szerelte a tizenhatoson belül, így a bíró jogosan ítélt büntetőt a Királyi Gárdának. Eljött tehát Cristiano Ronaldo ideje a labda mögé állt és remekül helyezte az alsó sarokba a labdát, amivel megszerezte a vezetést.

Pár percre rá Mayoral lőtt kapura a tizenhatosról és a kapufáról ugyan kifele pattant a labda az azonban a kapusról becsurgott a kapuba. Öngólnak írták be, de aki látta a mérkőzést így is büszke lehet Mayoralra, hisz ő nélküle nem alakult volna így. Tehát az állás immáron 0-2 volt a Real Madridnak.

Egy perc sem telt el máris egy védelmi hiba után, ahol is Casemiro a földre került és ebből kifolyólag tudott Rossi remek passzt adni Deyversonnak, aki kihasználva a helyzetet szépített az eredményen 1-2. Az első félidőben a felek 1-2-s eredménnyel vonultak az öltözőbe.

A második játékrészben a Real Madrid veszélyeztetett először 52. percben James lövése pattant meg, amiből így alakult ki igazán veszély ám így is a kapu fölé pattant a labda. Később Nacho próbálkozott egy lövéssel, amit a Levante hálóőre hárított.

Később talán a mérkőzés legszebb megmozdulását láthattuk, ahogy James Cristiano elé varázsolta a labdát, aki kapásból lőtte el, ám a labda a kapufáról kifele pattant. Az első félidőben szerencsésen bepattant Mayoral lövése a kapufáról, most azonban nem így történt.

Később Danilo beadását követően Ronaldo veszélyeztetett a kapura, lövése azonban nem talált kaput. Míg a másik oldalon a Levante első helyzetét láthattuk a második félidőben, ahol is Keylornak kellett védenie.

A 92. percben viszont eldöntötte a találkozót a Real Madrid, Lucas Vázquez remek passzából indult az akció amit Cristiano Ronaldo remekül oldott meg és visszapasszolta Iscónak, aki beállította a 1-3-as végeredményt.

Levante – Real Madrid 1-3

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
levante-madrid
Levante elleni statisztika
ÁLTALÁNOS
levante-madrid

Leave a Reply