nacho

„Zidane kinevezése után megváltozott a hangulat.”

Nacho a Real Madrid védője az El Larguero című rádióműsor vendége volt, ahol válaszolt pár kérdésre.

Nacho a  Real Madrid védője az El Larguero című rádióműsor vendége volt, ahol válaszolt pár kérdésre.

Benítez éra:

„Az ő irányítása alatt szinte mindig hideg volt a hangulat. Nem voltunk boldogak és még nagyobb nyomás nehezedett ránk a sajtó által is. Szakemberként nagyszerű és rengeteget tanulhattam tőle, és játéklehetőséget is sokat kaptam. Végül bekövetkezett, amit mindenki sejtett, hogy lesz. Túl vagyunk egy edzőváltáson, amit a vezetőség hozott meg és azt kell, hogy mondjam, hogy pozitív irányba fejlődtünk azóta ismét csapatként megtaláltuk az összhangot.”

Zidane kinevezése:

„Azok után, hogy Zidane lett az edzőnk a csapaton belüli hangulat megváltozott sokkal nyugodtabbak lettek a körülmények és folyamatosan látszódott, hogy egyre jobban teljesítünk a pályán is. Zidane egy higgadt edző, aki rendkívül szoros kapcsolatot ápol az összes játékosával. Jelenleg azt tudom mondani, hogy minden remekül alakul, de természetesen végső eredményt csak a szezon végén fogunk látni.”

A Barcelona elleni rangadó:

„Sajnos rossz érzéssel tölt el minket, ahogy a tabellára pillantunk, hisz nagyon messze került tőlünk a riválisunk. De még van hátra mérkőzés, amiket meg kell nyernünk és a következő éppen az El Clásico. Egy hatalmas mérkőzés lesz, nagyszerű érzés lenne mindannyiunk számára egy győzelem.”

A Bajnokok Ligája:

„Elég erősek vagyunk, hogy búcsúztatni tudjuk a Wolfsburg csapatát. A Real Madridnál elvárás, hogy minden versenysorozatban a kupáért harcolj a végsőkig.”

50 mérkőzés a Real Madrid első csapatában:

„Számunkra nagyon gyorsan telik az idő és fel se tűnnek dolgok. Hihetetlen, olyan érzés mintha még csak most mutatkoztam volna be a csapatban. Bízok benne, hogy sok szép időt tölthetek még a Királyi Gárdánál.”

A válogatottról:

„Nem egy játékos akad a posztomon, aki több játékidővel a lábukban vannak. Nagyszerű érzés a keret tagjának lenni köszönettel tartozom ezért Vicente Del Bosquénak. Három hónapunk van az Európa bajnokságig, addig kell bebizonyítanunk, hogy helyünk, van az utazó keretben.”

Az előtte álló jövőről:

„A Real Madrid számomra a mindent jelenteni, minden játékos rendszeres játéklehetőséget követel magának, nos, én nem így állok hozzá. Nem szeretnék a szezon végéig biztosan gondolkozni bármilyen változáson is. Az az álmom, hogy továbbra is a Real Madridot erősítsem. Engem csakis a Real Madrid érdekel, egyetlen oka lenne a távozásomnak a több játéklehetőség.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
varane
ÁLTALÁNOS
2016-alvaro-morata-image-hd

Leave a Reply