zidane

Zinedine Zidane: „A Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet”

A Real Madrid a holnapi napon a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében lesz érdekelt, méghozzá a német Wolfsburg otthonában lép pályára a Királyi Gárda. A mérkőzés előtt a spanyolok francia trénere, Zinedine Zidane, valamint a brazil bekk, Marcelo álltak a sajtósok rendelkezésére. A nyilatkozatokat itt olvashatjátok:

Zinedine Zidane:

A Barcelona elleni összecsapásról: „Már korábban is említettem, hogy mindig csak a soron következő mérkőzés jár a fejemben. Az El Clásico? Csak a Wolfsburg elleni összecsapásra szabad gondolni, mivel ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Természetesen örülünk a hétvégi győzelemnek, de nem szabad elfelejteni, hogy holnap egy nagyon fontos találkozó vár a csapatra.”

A szurkolók támogatásáról: „Ki a favorit a Bajnokok Ligájában? Szerintem, amelyik csapat eljutott a negyeddöntőbe, az mind esélyes a végső győzelemre. Minden egyes mérkőzés kulcsfontosságú. Nem gondolom, hogy kellett a Barcelona elleni győzelem ahhoz, hogy érezzük a szurkolóink támogatását. Most jön a szezon legnehezebb része. Holnap is ugyanazzal a mentalitással és erőbedobással fogunk játszani, ahogy azt tettük szombaton is.”

Jamesről és Iscoról: „Szeretnék mindenkit játszatni, hiszen itt mindenki nagyszerűen teljesít, de huszonkét játékosból nehéz kinevezni azt a tizenegyet, akik az elejétől a pályán vannak. A szezon hátralevő részében előtérbe fognak kerülni. Tudom, hogy mindkettejüknek nagyszerűek a képességei, ezért szerepet fognak kapni a hátralevő találkozókon.”

A holnapi mérkőzésről: „Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz ellenféllel lesz dolgunk. Sikerült tökéletesen felkészülnünk, de nem lesz egyszerű. Nem megy nekik a bajnokságban? A Bajnokok Ligája az a versenysorozat, ahol bármi megtörténhet, nem számít, hogy mi történik a bajnokságban.

A Wolfsburg keretéről: „Nagyszerű játékosai vannak a Wolfsburgnak. Erőnlétben tökéletesek, gyorsak, technikásak. Megnehezíthetik a holnapi dolgunkat, de nem szabad elfelejteni, hogy mi vagyunk a Real Madrid, és ezt meg is kell mutatnunk minden egyes alkalommal.”

Marcelo:

A Wolfsburg elleni összecsapásról: „Mindennél fontosabb, hogy kapott gól nélkül tudjunk visszatérni Madridba. Egyetlen egyszer sem fordult meg a fejünkben, hogy a Wolfsburg egy kiscsapat. Aki már eljutott a negyeddöntőig, az mind nagyszerű csapat. A lényeg, hogy ismét eljutottunk idáig, ezzel egy újabb esélyt kaptunk arra, hogy elhódítsuk a trófeát.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ronpique
ÁLTALÁNOS
case

Leave a Reply