wolf

Meglepetés: Wolfsburg – Real Madrid 2-0

A Wolfsburg hazai pályán 2-0 arányban tudott győzelmet aratni a Real Madrid ellen.

Cristiano Ronaldo már a 2. percben gólt ünnepelhetett volna, azonban a bíró érvénytelenítette les matt.

Az első tíz perc Real nyomással telt akadtak helyzetek itt is ott is, azonban egyelőre hárítottak a kapusok. Majd jött egy váratlan fordulat Schürle okozott problémát a Királyi Gárda játékosainak és Casemiro lépett oda a tizenhatoson belül neki, és a bíró büntetőt ítélt. Rodríguez állt a labda mögé, aki magabiztosan szerezte meg a vezetést.

Hiába voltak a madridi kísérletek nem sikerült betalálni, és a 25. percben egy kínálkozó lehetőséget kihasználva Arnold a 25. percben tovább növelte a hazai csapat előnyét.

A Királyi Gárda védekezése koránt sem volt a helyzet magaslatán a mérkőzésen és ezt rendre meg is próbálta kihasználni a hazai csapat a továbbiakban is. A Királyi Gárda is próbálkozott nyomást gyakorolni, azonban nem sok sikerrel. Tovább folytatódott a Real szerencsétlensége Benzema a 41. percben megsérült és cserére kényszerült.

A második félidőben Cristiano és a madridi csapat folyamatosan próbálkozott helyzeteket kialakítani, azonban gólt egyszer sem bírtak szerezni. A Wolfsburg csapata is próbálkozott ismét kihasználni a helyzetét és növelni esetlegesen még jobban az előnyét, ám a hátralevő időben már egyik csapat sem tudott gólt szerezni.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének bátran kijelenthetjük legnagyobb meglepetése eddig ez a mérkőzés. Nincs könnyű helyzetben a habfehér gárda, hazai pályán vigyázniuk kell, hisz egy kapott gól már végzetes is lehet számukra.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
wlf-rma
ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply