zidane

„Nagyon fontos, hogy a maximumot nyújtsuk a pályán.”

Zinedine Zidane mérkőzés előtti szokásos sajtótájékoztatója.

A Manchester City elleni mérkőzésről:

„Nagyon fontos, hogy a maximumot nyújtsuk a pályán. Nagyon oda kell figyelnünk, hisz a futball kiszámíthatatlan bármi megeshet, hiába készülünk fel. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk egy nehéz ellenfél otthonába látogatunk, ahol is a célunk egyértelműen a győzelem, és hogy ne kapjunk egyetlen gólt sem. Idegenben a legfontosabb dolgok, hogy ne kapj gólt és te lőj, amennyit csak tudsz. Ezt szeretnénk mi is. Tudjuk, ha összpontosítunk és csapatként lépünk pályára, akkor sikerülhet a célunk. Amikor kilépünk, a pályára mindent meg fogunk tenni a győzelemért, nem fordulhat elő még egyszer az, ami a Wolfsburg ellen. A játékosok is csak a győzelemre gondolnak. Hasonló a hangulat, mint abban a keretben, akik megnyerték a Tízediket.”

Az ellenfél:

„Nagyszerű ellenfél, akik veszélyesek tudnak lenni. Ha náluk lesz, a labda egyértelműen védekezünk, és azon leszünk, hogy labdát szerezzünk, és rögtön támadásokat vezessünk ellenük. De Bruyne nagyszerű formában játszik így ő rá egyértelmű nagyon oda kell figyelnünk és meg kell állítanunk. Aguero és ő nagyszerű páros veszélyesek együtt, mindenképp észnél kell lennünk.”

A Tizenegyedik megnyerése miatti nyomás:

„Nyugodtnak mondhatom magam és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Természetesen a mérkőzéseken izgatottabb vagyok, de így különösképp nem aggódom.”

Modric és Kroos szerepe:

„Nagyon fontos, hogy a támadásban és a védekezésben is segítsenek. A Wolfsburg miután vezetést szerzett, nagyon megnehezítette a dolgunkat nem tudtunk támadásokat építeni és nem szeretném, ha ez még egyszer előfordulna. Csapatként kell jól játszanunk.”

Benzema és Cristiano játéka:

„Minden bizonnyal pályára fognak lépni. Remek formában vannak, és jól érzik magukat. Az elmúlt mérkőzéseken mutatott teljesítményünk önbizalmat adhat és bízunk benne, hogy most is jól tudunk szerepelni.”

Folyamatosan hatodik alkalommal is elődöntősök:

„A klub történelme zseniális és tudjuk, hogy nem szabad szégyent hozni a névre.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
city_elleni
ÁLTALÁNOS
13048071_10151027292929953_1662432378159519390_o

Leave a Reply