cr

„Semmi sem lehetetlen számunkra.”

Cristiano Ronaldo adott interjút az UEFA hivatalos rendezvényén.

Cristiano Ronaldo adott interjút az UEFA hivatalos rendezvényén.

Két éve Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhettél. Milyen érzés volt, össze tudod foglalni?

„A Bajnokok Ligája mindig egy rendkívül különleges kupasorozat, és fantasztikus érzés volta Real Madriddal a végsőkig menetelni. Ráadásul hazai közönség előtt Lisszabonban rengeteg portugál szurkoló előtt felejthetetlen.”

2003-ban debütáltál, azóta ha meghallod a Bajnokok Ligája himnuszát más érzések ragadnak el?

„Természetesen más érzés, de ugyanúgy fantasztikus. Mint ahogy említettem ez egy rendkívül fontos sorozat, és ezek a mérkőzések más hangulatot varázsolnak. Minden egyes alkalommal, amikor egy mérkőzésre készülök, olyan mintha az lenne az első. Tudjuk, hogy hatalmas elvárások vannak a Real Madridnál. Nem egyszerű megfelelni az elvárásoknak, de bármi megtörténhet, nem ismerünk lehetetlent. Az hogy a Manchester City már az elődöntőben van, az nem lehet véletlen az a teljesítményét tükrözi. Kiejtették a PSG csapatát, ami egyértelműen nem volt egyszerű. Nagyon fegyelmezettek, nehéz rajtuk fogást találni.”

Mesterhármas a Wolfsburg ellen, aminek köszönhetően lehettek most ahol vagytok. Ha rangsorolni kéne a legjobb teljesítményeidet ebben a kiírásban, ez a mérkőzés hova kerülne?

„Egy nagyon fontos győzelem volt, három góllal kellett nyernünk és fantasztikus érzés volt elérni a célunkat és az csak ráadás, hogy én lőhettem mind a három gólt. Azon az estén minden összejött, az egy hibátlan mérkőzés volt. A csapat remekül játszott, és a szurkolók is rengeteget tettek azért, hogy meglegyen a győzelem. Felejthetetlen pillanat volt, egy csodálatos nap.”

Zidane érkezése jó hatással volt a csapatra?

„Remekül érezzük magunkat vele, érezzük, ahogy törődik velünk és azt is tudjuk, hogy még neki is alkalmazkodnia kell, hisz ez lesz az első éve. Nagyon gyorsan került fel egy igen magas pozícióba, és mégis nagyon boldog vagyok, mióta az ő kezei alatt dolgozom. Már játékosként is elismertem, és most edzőként is ezt teszem, mivel megérdemli, remekül végzi a munkáját és nagyon jól bánik velünk. Egyértelműen ő az az edző, aki hosszú évekig szeretnék látni a Real Madrid kispadján.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
thibaut-courtois
ÁLTALÁNOS
navasss

Leave a Reply