case

„Hatalmas előny lehet számunkra a hazai pálya.”

Casemiro adott interjút a Bwin honlapjának.

Casemiro adott interjút a Bwin honlapjának.

A szerdai Manchester City mérkőzést várja az összes Real Madrid szurkoló, hisz ettől a mérkőzéstől függ ott lesz e a csapat Milánóban a Bajnokok Ligája döntőjében.

A várva várt mérkőzésről:

„Hatalmas előny lehet számunkra a hazai pálya. Számítunk a szurkolóinkra, hogy mögöttünk álljanak és tudjuk, hogy ez így is lesz, ahogy eddig is. Hatalmas erőt ad számunkra, ahogy halljuk őket buzdítani. A Manchester City nem érezheti egy percig sem kényelmesen magát. Ha elég erősen kezdünk és jól is játszunk, akkor végig mellettünk lesz az egész stadion, ahogy a Wolfsburg ellen is volt. Akkor az első perctől kezdve éreztük, hogy a szurkolóink támogatnak. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de a szurkolóink lehetnek a plusz számunkra.”

A fegyver:

„Manchesterben az első húsz percet túl kellett élnünk, el akarták dönteni a találkozót, ami nem sikerült nekik és elkezdtünk mi is játszani. Nem játszottunk rosszul, de most a visszavágón még jobbnak kell lennünk. Hoznunk kell a tőlünk elvárt játékot, és meg kell oldanunk az előttünk lévő feladatot. Csak a győzelem elfogadható számunkra, és ezért mindent meg is fogunk tenni. Gólt kell szereznünk mindenképp. Teljesen mindegy ki szerzi a gólt, vagy ha én, akkor fejjel vagy lábbal csak az számít számomra, hogy döntőbe segíthessem a csapatomat.”

Az ellenfél a Manchester City:

„Koncentrálnunk kell végig. Nem egy kiváló játékosuk van. Egy percig sem szabad kihagynunk.”

Pepe felépülése:

„Egy fantasztikus játékos egyértelműen. Már jó pár éve a Real Madrid szolgálataiba van, és kétség sem fér hozzá, hogy a világ egyik legjobb középhátvédje. Számítunk rá, hisz sokat jelent számunkra a jelenléte.”

A Bajnokság és a Bajnokok Ligája maradt:

„Mindig az előttünk álló mérkőzésre szabad csak koncentrálnunk. Most a Manchester City elleni találkozó következik. Eztán a célunk, hogy megnyerjük a hátralevő összes mérkőzésünket, abban bízva, hogy hibázni fognak a többiek. Csakis saját magunkra kell koncentrálnunk, és meglátjuk hogyan is alakul majd a végkimenetel.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
navasss
ÁLTALÁNOS
13103357_562713530567079_8318654819590276198_n

Leave a Reply