13131562_10151031333209953_7560176482210919032_o

„Ahogy Zidane is mondta már teljesen 100%-os állapotba vagyok.”

Cristiano Ronaldo elemezte a tegnapi Manchester City elleni mérkőzést.

Cristiano Ronaldo elemezte a tegnapi Manchester City elleni mérkőzést.

„Egy nagyszerű mérkőzés volt. A csapat végig irányította a mérkőzést és több lehetőséget is dolgoztunk ki. Tudtuk volna még növelni a tempót, de ez is elegendőnek bizonyult. A célunk sikerült ott vagyunk a döntőben. Tudtuk, hogy hamar gólt kell szereznünk. Összességében megérdemelten jutottunk tovább, mi voltunk a jobb csapat.”

„Elérkeztünk a döntőig. Újra az Atletico lesz az ellenfelünk, boldog vagyok, hogy idáig eljutottunk. Ez mutatja, hogy milyen erős is a Spanyol bajnokság. Nagyon boldog vagyok, hogy eljutottunk a döntőig és ne felejtsük, el még mindig van esélyünk a bajnokságban is.”

Az edző munkája:

„Zidane nagyszerű munkát végez. Nagyon sokat segít nekünk, és boldogan dolgozunk vele. Csodálom őt, mint edző, és mint ember is bízok benne, hogy továbbra is velünk fog maradni. Ő egy nagyon alázatos ember, aki folyamatosan szeretne tanulni és fejlődni, meghallgatja a játékosokat és mindenben segít minket.”

Üzenet a szurkolóknak:

„Köszönjük a rengeteg támogatást, amit kaptunk, nagyon fontos volt számunkra. Találkozunk a döntőben! ¡Hala Madrid! „.”

  A sérülése:

„A sajtóban megjelentek rólam információk, hogy nem biztos a felépülésem, vagy épp nem vagyok teljesen egészséges. Egyáltalán nem ez volt a helyzet, keményen edzettem, hogy visszatérhessek, és ahogy Zidane is mondta már teljesen 100%-os állapotba vagyok.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
kroos
ÁLTALÁNOS
balenavas_1462539087

Leave a Reply