el

Zidane: „Mindig van hova fejlődni. „

Elérkezett a spanyol bajnokság 37. fordulója is, ahol is a Valencia csapata látogat most a Real Madrid otthonába. A mérkőzés előtt Zinedine Zidane tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját.

Elérkezett a spanyol bajnokság 37. fordulója is, ahol is a Valencia csapata látogat most a Real Madrid otthonába. A mérkőzés előtt Zinedine Zidane tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját.

A játékosok állapota:

„Cristiano véleményem szerint tökéletesen van, és a holnapi mérkőzésen már pályára is fog lépni mindenképp. Nagyon örül annak, hogy pályára léphet ismét. Örülhetünk annak is, hogy Karim ismét velünk edzett és teljesen fel is épült. Három játékosomra nem számíthatok, a többiek mind készen állnak és majd meglátom még, hogy is állunk fel. A játékosaink sérülése mindig megérint minket ez alapvető, de bízunk benne, hogy Bale és Keylor is mihamarabb rendbe jön. Senki sem tudja igazából elkerülni a sérülést, ha úgy adódik. Nagy a keretünk és igyekszünk mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.”

Nyitott még a bajnokság:

„Már tíz mérkőzést tudtunk megnyerni a bajnokságban és igyekszünk ezt folytatni a hátralevő két bajnokin is. ’ pont a lemaradásunk mindkét ellenfelünkkel szemben, még nem szabad leállnunk. Az utolsó pillanatig küzdeni fogunk, egészen addig, míg minden reményünk elszáll. Mi csak annyit tehetünk az ügy érdekében, hogy megnyerjük a holnapi mérkőzést. Még mindig nyitott a bajnokság a feladat adott nekünk meg kell nyerni mindkét mérkőzésünket és a többi már nem rajtunk múlik, meglátjuk mi lesz.”

A Bajnokok Ligája döntő:

„Még mindig kupa nélkül állunk a szezonban az előttem álló feladatra koncentrálok csak. Addig még vannak hátra mérkőzéseink, amikre oda kell figyelnünk. Próbálom azt sugallni a játékosaimnak, hogy a sípszóig harcolni kell a mérkőzésen, hisz csak akkor győzhetsz. A Milánói döntőre ráérünk a bajnokság után is koncentrálni.”

Arbeloa búcsúja:

„Álvaro már minden címet megnyert, amit csak tudott. Véleményem szerint velünk tart, és ha minden jól megy játszani is fog, utána pedig jöhet az ünneplése. Egyelőre azonban még nem beszéltünk semmiről sem. Tisztában van vele, hogy milyen fontos mérkőzés most a Valencia elleni, és úgy is áll hozzá, ahogy az edzéseken is profi módján viselkedik.”

Nagy teher jár a Madridi edzőknek:

„Mindig arra kell gondolni, hogy mindig van hova fejlődni. Büszke vagyok az egész csapatra és a támogatóinkra is, akik mindig mellettünk vannak minden mérkőzésen. Boldog vagyok itt, és minden nap úgy érzem, tanulok is valamit. Nagyon szerencsés embernek mondhatom magam és leírhatatlanul nagy megtiszteltetés, hogy a Real Madrid edzője lehetek, minden nap boldoggá tesz.”

Kevés dolgot lehet hallani a magánéletéről:

„Az interjúk és az ehhez hasonló dolgok a munkámmal járnak, azonban a magánéletem egy külön dolog, amit védek. Én hozom meg a döntésem és ezeken nem is szeretek változtatni, és az egyik az volt, hogy a nem beszélek a pályán kívüli életemről sokat. Azért vagyok itt viszont, hogy válaszoljak a maguk kérdéseire.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
1

Leave a Reply