iker

„Bábként rángattak a Real Madridnál.”

Iker Casillas a Real Madrid egykori hálóőre elárulta, hogy egyszer eljön az a nap, amikor elmond mindent a távozása körülményeiről.

Iker Casillas a Real Madrid egykori hálóőre elárulta, hogy egyszer eljön az a nap, amikor elmond mindent a távozása körülményeiről.

A spanyol válogatott kapus úgy érzi, nem bántak vele jól a Real Madridban töltött utolsó éveiben, és megígéri, hogy eljön az a nap is, amikor mindent elárul a távozásáról.

Casillas 1999 és 2015 között szolgálta a Királyi Gárdát, ahol több mint 700 mérkőzésen lépett pályára, jelenleg a Porto labdarúgócsapat hálóőre.

Iker a XL Semanal magazinnak nyilatkozott.

„Döntenem kellett, hogy képes vagyok e kibírni, hogy bábként rángatnak össze vissza, ugye ez azt jelentette volna, hogy maradok Madridban. Mindig is nagyon fontosak voltak számomra a Real Madriddal történtek. Ha nem lettek volna ilyen fontosak, akkor már felszólaltam volna, főleg az utolsó szezonomban történtek miatt.”

Mint már tudni lehetett akkoriban Iker és Mourinho kapcsolata korántsem volt felhőtlen, főleg a vitájuk után és ez ki is hatott a közös munkájukra is.

„Az úgynevezett vitánk Mourinhóval egyértelműen megosztotta az öltözőben lévő személyeket, és ez ahhoz vezetett, hogy nem volt igazán jó már a légkör az öltözőben.”

Végezetül a Real Madrid legendája.

„Eljön majd az a nap, amikor kitálalok mindent a távozásomról, még az is előfordulhat, hogy könyvet írok.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
13122968_10151033239609953_8247096552014614638_o
ÁLTALÁNOS
zidane

Leave a Reply