carvajal2016llorafinalchampions_o

Ára volt az „Undecimának”.

A Real Madrid ugyan megnyerte a Bajnokok Ligáját az Atletico Madrid ellen, azonban mégsem lehet teljesen felhőtlen az öröm.

A Real Madrid ugyan megnyerte a Bajnokok Ligáját az Atletico Madrid ellen, azonban mégsem lehet teljesen felhőtlen az öröm.

Már a döntő előtt lehetett arról olvasni, hogy sokan nincsenek százszázalékos állapotban, amin csak rontott a döntő embert próbáló 120 perce a büntetőpárbajjal megtoldva.

Először is kezdjük a sort Keylor Navassal, aki már biztosan kihagyja a Copa Américát. A vizsgálatok után tegnap délután hivatalossá vált, miszerint a bal lábában az Achilles ín sérült meg.

Következő sérültünk Dani Carvajal, akit a Bajnokok Ligája döntőjében le kellett cserélni sérülés miatt. Elárulta, hogy már a döntő előtt két hete is problémákkal küszködött, azonban így is vállalta a mérkőzést, aminek következtében sajnos biztosra vált, miszerint kihagyja az Európa – bajnokságot. Hivatalos közleményben csípő problémát említenek, a kihagyás hossza még bizonytalan.

Raphael Varane már az Atletico Madrid elleni találkozón sem lehetett ott combsérülése miatt, és ő is kénytelen kihagyni az Európa – bajnokságot.

Cristiano Ronaldo a döntő hetében az egyik edzésen kapott egy rúgást, amire egyből reagáltak, hogy semmi komoly sérülés nincs, azonban a döntőben nem ez látszódott, de ismerve a portugál klasszist mindenképpen ott lesz a Franciaországban megrendező Európa – bajnokságon, ahol is pályára fog lépni Magyarország ellen.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply