9vcjx

Vázquez a hetedik futballmennyországban:”Nem tudom, mi történik”

Lucas Vázquez esete azt bizonyítja, hogy lehet „no name” igazolásból kemény munkával és elkötelezettséggel sokkal több is egy játékos. 

Lucas Vázquez esete azt bizonyítja, hogy lehet „no name” igazolásból kemény munkával és elkötelezettséggel sokkal több is egy játékos. A 24 éves támadó a Marcának adott interjúban beszélt a Bajnokok Ligája győzelemről, az elmúlt hónapjairól és a spanyol nemzeti válogatottba való behívásáról.

 

Bajnokok Ligája győzelem:” Ez egy hihetetlenül csodálatos érzés. Egy látványos játék kapcsolódott nagyon sok szenvedéssel. Most a televízión keresztül már sokkal tisztább.”

Tizenegyes-párbaj, ahol elsőként rúgott:”Miután lefújták a mérkőzést, közeledett hozzám „Zizou”, és én mondtam neki, hogy szeretnék odaállni. Ezután rám mutatott, és közölte, hogy elsőként fogok rúgni. Biztos voltam benne, hogy be fogok találni. Magabiztos voltam, és nem tévedtem.”

Célok a jövőben:”Még fiatal vagyok, rengeteg álmom van. Remélhetőleg, el tudom érni a vágyaimat.”

Meghívó a spanyol nemzeti válogatott keretébe:”Éppen Zinedine Zidane-nal és a stábbal edzettem. Arbeloa kijött és azt kiabálta:”Neveztek a válogatott keretébe, gratulálunk!”Abban a pillanatban nem egészen értettem, hogy mi van. Vissza is kérdeztem, hogy rám gondolt-e. Nem akartam elhinni.”

Példakép:”Nagyon nehéz, csak egyet megnevezni. Raúl és Figo voltak a bálványaim. Később Robinho… és természetesen Cristiano.”

Sűrű hónapok:”A Real Madrid játékosaként tudod, hogy mindig van lehetőséged címeket nyerni. Az Európa-bajnokságra utazni egy jutalom ezen felül. Pillanatnyilag még nem tudom ezeket az eseményeket felfogni.”

Hogyan sikerült Isco, James Rodríguez és Jesé Rodríguez elé kerülnie a csapatban?:”Nem tudom. Minden nap keményen dolgozom, és az edzéseket kihasználom, hogy a legjobbaktól tanuljak. Munka és munka.”

Akár egy BBC-tagot is háttérbe szoríthat?”A döntés az edzőé. Ami az én dolgom, hogy dolgozzak. Annak szentelem magam, hogy jobb legyek, és dolgozzak.”

A sokoldalúsága:”A legszívesebben elöl játszok, de én mindig az edző rendelkezésére állok, ha ő azt akarja, hogy jobb oldalt játsszak, akkor ott fogok.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
llorente
ÁLTALÁNOS
lucas

Leave a Reply