letoltes

Cristiano Ronaldo: „Egy döntőben bármi megtörténhet”

Cristiano Ronaldo az eufa.com-nak adott egy interjút a ma esti döntőről.

A Real Madrid portugál gyöngyszeme ma este fogja megvívni Portugália második nagy döntőjét egy világversenyen. Az első döntőre egészen 2004-ig kellett várni, amit a hazai rendezésű Európa Bajnokságon vívták ki a luzitánok, ám akkor a torna meglepetéscsapata, Görögország emelhette magasba a trófeát, így a Figoval felálló hazaiak „csupán” egy ezüstöt kaptak. Ronaldo akkor mindössze 19 éves volt. Az akkori döntős csapatból Ronaldo mellett Ricardo Carvalho kaphat szerepet ma este Franciaország ellen.

„Franciaország nagy előnye, hogy hazai pályán fognak játszani, hazai közönség előtt. Egy egész ország áll majd mögöttük, de egy döntőben bármi megtörténhet. Egy komoly és nehéz összecsapásra számítok. A torna kezdete óta senki nem tudott legyőzni minket, remélem ez ma este sem fog megváltozni.”

„Ez olyasmi, amiről mindig csak álmodni mertem. Óriási eredmény lenne, ha meg tudnánk nyerni ezt a nagy tornát, és ezzel egy igencsak fontos címet tudnánk szerezni a hazánknak. Minden portugál ember, mindenki, aki el fog jönni ma este szurkolni, az azért jön, mert hisz abban, hogy meg tudjuk verni Franciaországot. Nekünk is el kell hinnünk ezt, és mindent megtenni a győzelemért.”

„Ha minden jól megy, akkor a második döntőmön végre büszke lehet rám egész Portugália, hiszen ha szerencsénk is van, akkor a miénk lehet a trófea. Persze ehhez egy nagyon jól szervezett, nagyon jól játszó csapatot kell ma este legyőznünk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2

Leave a Reply