zidane_interju_chelsea_elott_-_20160730

Zidane: „Boldog vagyok, mert a világ legjobb csapatát edzhetem”

A Real Madrid francia trénere Ann Arborban adott egy interjút, nem sokkal az érkezésük után.

Az előszezon
„Ezek a mérkőzések teszik lehetővé, hogy néhány dologra külön odafigyeljünk, és begyakoroljuk ezeket.”

A Chelsea elleni mérkőzés
„Ezúttal szeretnénk nagyobb tempót diktálni, és számos olyan dolgot végrehajtani, amiket az edzéseken jól begyakoroltak a srácok. Tökéletesen felkészültünk. Jobb teljesítményre lesz szükség, mint a PSG ellen. Többet kell javulni, és megmutatni, hogy sokat javulunk erőnlétben.”

Benzema
„Holnap biztosan nem fog pályára lépni. Sajnálatos módon sérüléssel bajlódik, de a legfontosabb az, hogy újra száz százalékosan a csapat hasznára tudjon válni. Jelenleg a csípőjével van probléma. Minden nap fizioterapeutákkal dolgozik a mielőbbi visszatérése érdekében. Remélem a harmadik mérkőzésükön már pályára tud lépni. Fontos, hogy a Szuperkupa előtt belelendüljön a játékba.”

James, Modric, Ramos:
„Folyamatosan javul az erőnlétük. Ugyanazt az edzéstervet, mint mindenki más. A reggeli edzésen szokás szerint jelen lesznek, és majd kiderült, hogy este pályára lépnek-e. Az viszont biztos, hogy a Bayern elleni harmadik találkozón már játszani fognak. Fontos, hogy készen álljanak a Szuperkupára.”

A keret
„Tökéletesen meg vagyok elégedve a jelenlegi kerettel, de augusztus 31-ig bármi megtörténhet. Lehet, hogy lesznek távozók, de én boldog vagyok, mert a világ legjobb csapatát edzhetem. Mindenki keményen dolgozik. Marco Asensio játéka nagyon tetszett. Mint mondtam bári megtörténhet. Nagy potenciál van benne, hiszen még fiatal.”

Ronaldo és Keylor Navas
„Ronaldo esetében nem kockáztatunk. Nagy valószínűséggel kihagyja a Szuperkupa-döntőt, de előfordulhat, hogy még az első fordulóban sem tud pályára lépni. Navasnak folyamatosan javul az állapota. Minden nap konzultál az orvosokkal a sérülése miatt. Casilla a második számú kapusunk, aki játékra kész állapotban van.”

Enzo és Luca
„Én vagyok az edző. Otthon ők a fiaim, de itt nem ez miatt vannak, hanem azért, mert mind a ketten kiérdemelték ezt. Pont úgy bánok velük, mint bárki mással a csapatban.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
morata
ÁLTALÁNOS
narcelo

Leave a Reply