„Madridban pár döntést tisztázunk.”

A Bayern Müncheni találkozó előtt Zidane beszélt a csapat jövőjéről.

A Bayern Müncheni találkozó előtt Zidane beszélt a csapat jövőjéről.

„Ez már a harmadik mérkőzésünk lesz, ami nagyon fontos számunkra. Bízok benne, hogy a játékosaim most még többet mutatnak majd. Eddig nagyon elégedett vagyok a munkával, amit itt Kanadában végeztünk.”

„Nagyon nehéz még erősebbé formálni ezt a csapatot, ezért is a célunk, hogy minden trófeát begyűjtsünk. Felkészültünk teljesen, és nagyon elégedett vagyok a kerettel. Egyértelműen egy nehéz szezon elé nézünk, azonban már alig várom, hogy kezdődjön. Itt a nyomás mindennapos ezt már tudjuk. Itt játszottam évekig majd más szerepkörben is voltam itt és most edzőként tudom, mit éreznek át a játékosaim. Engem a nyomás ösztönöz, motivál.”

„Akad néhány nagyobb név az első csapatból itt, azonban láthatunk több fiatal tehetséget is, akik remekül megállják egyelőre a helyüket. Azonban nem szabad elkapkodni semmit, lépésről lépésre kell haladni. Velünk edzenek, ami által fejlődni tudnak. Rengeteg tehetséges játékosunk van, azonban a legfontosabb jelenleg az első csapat kerete.”

„Jesé ügye még nincs véglegesítve, azonban remekül halad. Amint visszatértünk Madridba még többet tudhatunk meg erről. Bízok benne, hogy számára és a klub számára is ez lesz a megfelelő megoldás, hisz rengeteg gólt fog majd szerezni amott. Egy nagy csapatról van szó mindenképp, és bízok benne, hogy remekül fog játszani majd és vissza fog térni hozzánk, az otthonába. Ki tudja talán egy év és már újra hazatér.”

„Nagy örömmel tölt el, hogy találkozunk Carlóval, hisz felnézek rá. Játékosként is edzett engem és rengeteg dolgot tanulhattam tőle. Míg a segédje volt csak hallgattam és tanulni próbáltam tőle. Most viszont kaptam egy leehetőséget, és ezért is hálás vagyok neki, mindazért, amit tanított nekem. Üdvözölni fogom őt mindenképpen.”

„Jelenleg Karim nem fog pályára lépni úgy tűnik, hisz nem tudott a csapattal edzeni. Egyelőre csak annyit tud tenni, hogy tovább dolgozik egyedül és amint Madridba érünk, és jól érzi, magát csatlakozik hozzánk.”

„Rengeteg remek játékosunk van a középpályán. Nehéz mindenkinek megfelelő játéklehetőséget nyújtani. Amint visszatérünk Madridba, néhány döntést tisztázni fogunk.”

„Asensio sorsa még kérdéses. Nem volt elég időnk, hogy átgondoljunk mindent, ezért majd ha Madridba érünk, átvesszük a dolgokat. A Real Madrid játékosa és bízok benne, hogy a keret tagja is fog maradni, hisz ő is ezt szeretné. Augusztus 31-ig azonban még bármi megtörténhet.”

James a Real Madrid játékosa és kijelenthetem, hogy nem szeretném, ha ez változna. Azt várja, hogy több játékidőt kapjon, tovább kell dolgoznia keményen, én, pedig ha úgy látom, még több időt fogok neki szánni, ahol is majd bizonyíthatja tehetségét. Minden játékosomtól 100%-ot várok el minden mérkőzésen, jelenleg 25 játékosom van és csak 11 ember kezdhet. Semmi gondom sincs Jamesszel, remek munkát végez, és a célunk pedig közös minél több trófeát nyerni a csapattal.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply