„Előre kell tekintenem.”

Moussa Sissoko készen áll arra, hogy elhagyja a Newcastle United csapatát és elárulta arra vár, hogy megkeresse őt a Real Madrid.

Moussa Sissoko készen áll arra, hogy elhagyja a Newcastle United csapatát és elárulta arra vár, hogy megkeresse őt a Real Madrid.

„Várok a Real Madridra, bízok benne, hogy bejelentkeznek értem.” – mondta Moussa Sissoko.

Zinedine Zidane úgy nyilatkozott legutóbb, hogy „Augusztus 31-ig bármi megtörténhet.”, nos, nem is kell ennél több a sportlapoknak. Függetlenül attól, hogy azt is hozzátette a francia menedzser, hogy a középpályán már elegendő klasszisa van, mégis sokan látnak arra esélyt, hogy a 26 éves labdarúgó Madridban kössön ki.

A sokoldalú középpályás beszélt arról is, hogy tudja, hogy van érdeklődés iránta a Real Madridtól.

„Fantasztikus érzés az egy játékosnak, ha egy olyan nagy csapat érdeklődik iránta, mint a Real Madrid. Azonban azt is ki kell jelenteni, hogy jelenleg a Newcastle játékosa vagyok.”

„A NEWCASTLE RAJONGÓINAK MEG KELL ÉRTENIÜK A HELYZETET.”

„Szeretnék egy olyan csapatban játszani, ami érdekelt olyan nagy kupasorozatokban is, mint a Bajnokok Ligája. Ezért is említettem már, hogy távozni szeretnék. Hosszú ideje itt vagyok már és most úgy érzem ideje tovább lépnem. Bízok benne, hogy a szurkolók is megértik az álláspontomat. Bízok benne, hogy minden jól fog alakulni. El kell fogadniuk a döntésem, hisz már három és fél éve itt vagyok, és láthatták, hogy mindent megtettem a klubért, azonban úgy érzem ennél fontosabb meccseket szeretnék már játszani. Ezt pedig csak úgy érhetem el, ha távozok.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply