uefa-super-cup-real-madrid

Kiko Casilla: „Ez a legegységesebb öltöző, amiben valaha is jártam”

A friss Szuperkupa-győztes Kiko Casilla a Real Madrid TV-nek adott interjújában említi a trondheimi mérkőzést, a közelgő bajnoki rajtot illetve a csapaton belüli remek hangulatot.

„Ha megnyersz egy kupát a szezon elején, az önbizalmat ad a továbbiakra. Türelmesek voltunk, és sikerült helyzeteket is kialakítania a csapatnak.          Amikor láttam, hogy Dani megindul éreztem, hogy értékesíteni fogja a helyzetet, és a miénk lesz a győzelem. És tényleg ez történt. Zseniális találat volt.”

„A klub egyik jelmondata a „legvégsőkig küzdeni”. Ez megmutatkozott Sergio, és később Dani góljánál is. Ennek a nagyszerű csapatnak a végső sípszóig harcolnia kell. Most is így tettünk. Rendkívül boldog vagyok, hogy a Szuperkupa-győzelem miatt, természetesen annak is, hogy én védhettem azon a találkozón. Voltak nehézségeink a mérkőzés folyamán, de azokat kemény munkával kiküszöbölhetjük. Ha nem kapsz gyakran lehetőséget, akkor minden egyes alkalommal mindent bele kell adni, hogy megmutasd, igenis ott a helyed a csapatban.”

„Hirtelen rengeteg gyermekkori emlék tört rám. Mikor gyerek voltam, és elkezdtem focizni akkor arról álmodoztam, hogy döntőket nyerek a csapatommal. Gondoltam a családomra, akik nélkül nem juthattam volna el erre a szintre. Köszönjük a szurkolóknak a sok támogatást. Nagyon jól esett a csapatnak, hogy ilyen széppé varázsolták az esténket.”

„Hihetetlen hangulat uralkodik az öltözőben Jó párban megfordultam már, de ebben van a legjobb hangulat. Ez a legegységesebb öltöző, amiben valaha is jártam. Kiváló kapcsolatunk van az edzői stábbal. Zidane legutóbb nagyon vizes lett, de ő is velünk ünnepelte a győzelmet.”

„Egy hét múlva rajtol a bajnokság, és a San Sebastianban lépünk pályára (Real Sociedad stadionja – a szerk.). Természetesen a három pontért utazunk oda. Szeretnénk győzelemmel kezdeni a szezont, ahogy azt tavaly is szerettük volna. Minden poszton minőségi játékosaink vannak, de fontos, hogy fizikailag is a legjobbak legyünk. Ezen fogunk most dolgozni. Keményen dolgozunk, és meg fogjuk mutatni, hogy mit is csinálunk a hétközi edzéseken.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS
marcidani

Leave a Reply