cquelu_wiaefmvv

Egymás ellen – csoportkörök

Immár köztudott, hogy kik a Real Madrid ellenfelei az idei Bajnokok Ligája kiírásának csoportköreiben. Az F csoport tagjai név szerint a spanyol REAL MADRID, a német Borussia Dortmund, a portugál Sporting és végül de nem utolsó sorban, a Nikolics által vezérelt lengyel Legia Warszawa.

Ebben a cikkben, mint már a címből is kiderült a Madrid eme három csapat elleni eredményeit fogom kivesézni!

Kezdjük talán a legerősebbnek vélt ellenféllel a Borussia Dortmunddal. A németekhez nem sok jó emlék fűz bennünket visszaemlékezve a 2013-as sárga fal előtti Lewandowski 4-1 Real Madrid mérkőzésre!

De ne szaladjunk ennyire előre! 2014-ben is találkoztunk már a németekkel akkor az első meccsünket 3-0-ra lehoztuk viszont a sárga fal előtt ismét leszerepeltünk és a Dortmund majdnem ledolgozta a 3 gólos hátrányát úgy hogy Di Maria a 17′ -ben büntetőt hibázott Cristiano Ronaldo hiánya végett!

Nem kell lehajtott fejjel Németországba utazni, ugyanis 2009-ben 5-0-ra nyertünk a Dortmund ellen idegenben. A Dortmund elleni 11 mérkőzésünkből ötöt megnyertünk, hármat ikszeltünk és a maradék  hármat el is veszítettük!

A következő ellenfél a legyen a Sporting, Cristiano Ronaldo nevelőe gyesülete akik kifejezetten örülnek, hogy Cristiano ellen játszhatnak ami nem megszokott a mai világban! 2000-ben találkozott egymással a két együttes ugyancsak a Bajnokok Ligája csoportkörében, akkor a Sporting 2 ponttal zárta a csoportot az utolsó helyen, amelyből 1 pontot a Real Madridtól lopott el hazai pályán! 2-2-es döntetlen született, azonban a visszavágón 4-nyúllal utazott haza a Sporting.

 

A Real Madrid idei csoportkörének utolsó ellenfele a Legia! Sosem játszott még egymás ellen a két csapat! Nem szabad alábecsülni őket, tudjuk, hogy mire képes NIKOLICS!

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
caselele
ÁLTALÁNOS
carlo_ancelotti

Leave a Reply