gareth-bale-23324

Gareth Bale: „Mindent meg szeretnénk nyerni”

A Real Madrid walesi támadója ma reggel Madridban egy promóciós rendezvényen volt hivatalos, ahol beszélt a walesi válogatottról, Rush rekordjáról, és persze a Real Madridról is.

Wales erősödött
„Hihetetlen sikerként éltük át, hogy egészen az Európa Bajnokság elődöntőjééig sikerült menetelnünk. Ez volt Wales első nagy tornája 1958 után, de mi tovább szeretnénk írni a történelmet, és még több nagy futballeseményre szeretnénk kijutni. Sikeresen vettük a Moldova elleni találkozót (Bale duplázni tudott – a szerk.). Jól kezdtük, ami fontos lesz a további mérkőzéseinkre.”

A walesi támadó a Moldáviának lőtt duplájával immáron 24 válogatottbéli góllal fellépett az örökranglista második helyére, és már csak 4 találatra van Ian Rush 28 gólos rekordjától. Bale erről is kifejtette a véleményét: „Azt mondták, hogy nagyon közel vagyok Rush rekordjához, de ez nem fontos. Jól szeretnék játszani a selejtezőkön, hogy segíthessem a válogatottat. Ha megtudom ezt csinálni, majd utána jöhet a többi.”

A bajnoki cím
„Mindent meg szeretnénk nyerni. Fontos lenne, hogy a szezon végén mi emelhessük magasba a bajnoknak járó trófeát, mivel ez már régóta nem sikerült a csapatnak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen kívül versenyben vagyunk még a Király Kupában és a Bajnokok Ligájában is. A csapat célja egyértelműen az, hogy mindent megnyerjünk, amit csak lehet.

Forrás: as.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
iscoundecima
ÁLTALÁNOS
cr7-0912

Leave a Reply