morata

Kínkeservesen győzött a Királyi Gárda

A Real Madrid a Primera Divisionban 3 győzelemmel kezdett, és egyedüli pontveszteség nélküli csapatként vezeti a tabellát. Ezen előjelekkel látték vendégül szerdán a Bajnokok Ligája első csoportmeccsén a Sporting együttesét.
 
Casilla – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema és Ronaldo felállásban kezdtek a hazaiak. A vendégeknél: Patricio – Pereira,Semedo, Coates, Zeegelaar – Martins, Silva, Carvalho, Cesar – Dost és Ruiz alkotta a kezdő 11-et.
 
A mérkőzés első félidejében nem született gól, de a másodikk félidőben nem kellett sokat várni erre. Meglepetésre azonban nem a hazaiak, hanem a portugálok szerezték Cesar révén a 48. percben. A Real Madrid igen lagymatag játékot mutatott. Azok után, hogy a spanyolok egyik legnagyobb riválisa a Barcelona előző nap egy laza hetest rámolt be a 47-szeres skót bajnok Celtic együttesének, mindenki arra számított, hogy egy hasonló különbségű győzelmet aratnak a Madridiak. Ez azonban nem így történt. Sőt! Némi szerencse és a 6 perces hosszabbítás is kellett, hogy a fővárosaik megszerezzék a 3 pontot.
 
Előbb a 89. percben Cristiano Ronaldo szerzett gólt egy zseniális szabadrugásból, majd a ráadás 4. percében Morata bólintott James Rodriguez beadásából a hálóba, s ezzel szertefoszlatta a Sporting vágyait az esetleges pontszerzésről a Bernabéuban.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cr7-0912
ÁLTALÁNOS
cronaldo_20160917

Leave a Reply