espanyol-real-madrid

Cristiano Ronaldo nélkül készül Barcelonába a Királyi Gárda

Az Espanyol vendége lesz a Real Madrid a Primera Division 4. fordulójában. Mivel szombaton a Az FC Barcelona fölényes győzelmet (5:1) aratott az újonc Leganes oothonában, így 4 mérkőzést követően a tabella élére ugrottak, jobb gólkülönbségükkel előzik meg a Madridiakat. 
 
Az Espanyol egy gólzáporos zakóval kezdte az idei bajnoki szezont, 6:4-re kaptak ki a Sevilla együttesétől, melyet két döntetlen követett a Malaga elleni otthoni 2:2 és a Real Sociedad elleni 1:1-es idegenbeli eredmény. Mivel nyeretlen a hazai csapat, nem meglepő, hogy mindössze a 15. helyet foglalják el a mérkőzés kezdete előtt a tabellán.
 
Zidane és csapata mögött egy igen hosszú eredményes sorozat áll, azonban a legutóbbi Sporting elleni BL meccsen látottak azért némi aggodalomra adnak okot. Cristiano Ronaldo influenzával bajlódott a héten, így a sérült Bale mellett, valószinűleg ő sem lesz a kezdőcsapat tagja. A királyi Gárda az egyetlen csapat, amely még nem vesztett pontot a bajnokság idei szezonjában és a mai mérkőzés sem azt valószínűsíti, hogy ma fog megszakadni ez a sorozat.
 
Várható kezdőcsapatok:
 
Espanyol: 
D. López – J. López, Reyes, Duarte, Sánchez – Pérez, D. López, Roca, Piatti – Moreno, Leo Baptistao.
 
Real Madrid: 
Casilla – Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo – Casemiro, Modric, Kroos – James, Asensio, Morata.
 
Espanyol – Real Madrid
Primera Division, 4. forduló
2016.09.18. 20:45
Barcelona, Estadi Cornellà-El Prat Stadion
TV: Sport1
 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cronaldo_20160917
ÁLTALÁNOS
cikk-20160918

Leave a Reply