gareth-bale-real-madrid-legia-warsaw-champions-league_1lg4vqo6k7h7izdi8fevmhzi8

Hat gólos mérkőzésen X-szelt a Legia a Real Madrid ellen

Fordulatos, gólgazdag mérkőzésről maradtak le a nézők, ugyanis a találkozót zárt kapuk közt rendezték meg. A találkozónak nem a Legia volt az esélyese, így nem volt meglepő, hogy alig telt el egy perc a mérkőzésből és már Bale szép kapásgóljával a Realnál volt az előny. Az előkészítő Cristiano Ronaldo volt. A 35. percben Bale ezúttal előkőszítésben segédkezett, a passzát Benzema váltotta gólra, így a Real Madrid már 2-0-ra vezetett. A Nikolicot is a kezdőben tudó Legia azonban nem adta fel! Még az első félidő 40. percében szépített Odjidja találatával. Meg kell hagyni, gyönyörű találat volt! Szép cselsorozatot követően 4 Real védő közül bombázott a kapuba!

Az 58. percben meglepetésre egalizált a Legia! Radovic távoli lővése akadt be Navas hálójába. Védhető lövés volt, de Navas nem tudott hárítani. Moulin jól helyezett lövésével a 83. percben 0-2-ről 3-2-re fordítot a Legia! A nagyobb szégyent elkerelülendő a 85. percben még Kovacic is betalált, de mivel több gól már nem született, 3-3-as eredménnyel zárult találkozó.

A Legia a bravúros pontszerzéssel megszerezte első idei BL pontját és még van némi esélye is, hogy a 3. helyen az Európa Liga csoportkörébe jusson. A Madridiak pontvesztése viszont azt is jelenti, hogy még matematikailag nem dőlt el a továbbjutásuk a csoportkörből. Cristiano Ronaldo 100. BL gólja továbbra is várat magára.

Legia Warszawa – Real Madrid 3-3.

Góllövők: Odjidja (40.), Radovic (58.), Moulin (83.); ill. Bale (1.), Benzema (35.), Kovacic (85.) 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
alaves-real
Lehet fokozni az előnyt!
ÁLTALÁNOS
varane

Leave a Reply