zidane_int_malaga_utan

Zidane: „Tudjuk, hogy Ramos mire képes a pontrúgásoknál”

Zinedine Zidane a Málaga elleni 2-1-es győzelemmel zárult összecsapás után állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére

„Megnyertük a találkozót, keményen kezdtünk és lehetőségeket dolgoztunk ki. A 2-1-es végeredmény a lehetőségeket tekintve egy tisztességes eredmény. A mérkőzést megelőzően az volt a legfontosabb, hogy mindenki megnyugodjon, mert így lehet a legnagyobb mértékben fejlődni. Most itt az ideje, hogy pihenjünk egy kicsit, mert a következő találkozó itt van előttünk.”

Ramos, a gólszerző
„Mindenki tisztában van vele, hogy Sergio mire képes, különösen a pontrúgásoknál. Nagyszerű napot tudhat magáénak, hiszen két helyzetből kétszer is eredményes tudott lenni. Természetesen örülök a góljainak, de egy kicsit aggasztanak a sérülések, hiszen most jönnek majd a legfontosabb összecsapások. Szerdán egy komoly találkozó vár ránk, meglátjuk, hogy mi fog addig történni.”

Modric és Marcelo sérülése
„Lukánál voltak egy kis kellemetlenség, de reméljük, hogy nem komoly. Marcelo azonban már egy nehezebb eset. Pontosabbat majd csak a holnapi vizsgálatok után tudunk mondani.”

Danilo
„Neki is volt egy kisebb sérülése a mérkőzést megelőzően, ezért nem lépett pályára, habár ő szívesen játszott volna, én úgy gondoltam, hogy nem kockáztatok. Az utolsó edzés után érzett egy kis kellemetlenséget, de nem volt 100%-os állapotban.

Lucas Vázquez
„Nagyszerűen játszott. Nem szerettem volna abban a pozícióban játszatni, de hát így alakult. Mint mindig, ezúttal is fantasztikus munkát végzett.”

A szurkolók
„Megértem a szurkolókat, hiszen mindig többet várnak el a játékosoktól. Időnként, mikor a dolgok nem a nekünk kedvező módon alakulnak, akkor nagy szükségünk van a szurkolók támogatására. Nem fogom kritizálni őket, mert kifizették a jegyet, és természetes, hogy többet akarnak a csapatuktól. Amikor a csapat sok mérkőzést játszik, az hatással van a sérülésekre. A játékosoknak és az edzőnek is ilyenkor kell éreznie a szurkolók szeretetét.”

Gólok hiánya
„Türelmesnek kell lennünk. Az, hogy Cristiano és Karim nem szereztek gólt az elmúlt két mérkőzésen, az nem olyasmi, ami aggaszt. Jobban aggódom a sérülések miatt. Nem tudom megmondani, hogy miért nem szereznek gólt, de nem aggódom emiatt. Jönni fognak a gólok.”

Őszi, illetve téli bajnokok
„Az a célunk, hogy a szezon végén újabb elhódított címeket és trófeákat tudjunk magunkénak. A tabella élén lenni a bajnokság felénél még nem jelent semmit. Ennek ellenére szeretnék gratulálni mindenkinek, mert ez egy nem mindennapi siker. Óvatosnak kell lennünk, hiszen még sok van vissza, és szerdán újabb nehéz találkozó vár ránk. Jelenleg azonban csak a sérülések aggasztanak.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
sevilla-real
ÁLTALÁNOS
rma-malag

Leave a Reply