rueda-de-prensa-zidane-real-madrid_3am4567_thumb

Zinedine Zidane: „Kész van az új szerződésem, de nem ez a legfontosabb”

A Real Madrid francia vezetőedzője, a Betis elleni hétközi bajnoki forduló előtt válaszolt a média képviselőinek kérdéseire.

Betis elleni mérkőzés
„Ugyanazt a koncentrációt és intenzitást akarom látni, mint az Anoetában, a játékosok pedig hasonló eredményt akarnak elérni. Az elejétől a végéig nagy intenzitással fogunk játszani. Ez az, amit megpróbálunk elérni a Betis ellen. A Betis nagyszerű futballt játszik, nagyszerű játékosokkal a keretükben. Kemény találkozó lesz.”

 

Füttyszó
„Nem tudom, hogy miért fütyülnek. Ebben a stadionban kivétel nélkül fütyültek már mindenkire. De ez nem probléma. Ez a játékosok karrierjének a része, néha pedig jó látni, hogy valamit nem csinálsz jó, így azt ki tudod javítani. A saját tapasztalataim alapján beszélek, mert ez jót tesz, hiszen a következő mérkőzéseken így többet és többet akarsz.”

 

Ceballos
„Számos pozícióban tud játszani. Technikailag rendkívül képzett, és elég okos ahhoz, hogy számos pozíciót betöltsön a pályán. A szezon elején vagyunk, sok van még vissza, és a dolgok jól működnek. Egyszer kevesebbet játszik, egyszer többet. Lesz még lehetősége.”

 

Carvajal
„Nem aggódom amiatt, hogy túl sok játékpercet tölt a pályán. Felkészült és fizikailag nagyszerű állapotban van. Rengeteg mérkőzést képes játszani, habár az lehetetlen, hogy mindegyiken ott legyen.”

 

Motiváció
„A LaLiga a a legnehezebb sorozat a világon, ezért még inkább különleges megnyerni. Emlékszem azt mondtam, az volt a legboldogabb napom, miután megnyertük a bajnokságot. Természetesen a Bajnokok Ligája is nagyon fontos, ezzel a játékosok is tisztában vannak, napról napra szembesülnek vele. Ez a leggyönyörűbb és legnehezebb versenysorozat.”

 

Új szerződés
„Jól érzem magam a Real Madridnál. A szerződésem már készen van, de nem ez a legfontosabb.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
real-sociedad-vs-real-madrid
ÁLTALÁNOS
karimbenzema-szerzodes-hosszabbitas

Leave a Reply